Dodaj do ulubionych

Calkiem ciekawy artykulik :o)

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 10:06
info.onet.pl/602184,12,item.html
Obserwuj wątek
    • Gość: pom hihihihiii:) IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 03.12.02, 10:50
      • Gość: mario2 Re: hihihihiii:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 10:52
        o widze, ze mialabys conieco do powiedzenia... :o)
        • mawyr Re: hihihihiii:) 03.12.02, 11:06
          Pompejo Ty też????????????;(((((((((
          • Gość: Aroska Re: hihihihiii:) IP: *.tonagro.com.pl / 192.168.8.* 03.12.02, 11:10
            :)))))))...dobre to:)))))
          • Gość: pom Re: hihihihiii:) IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 03.12.02, 11:13
            Nie lubię awantur i głowę mam w porządku.:))
            Ale świetnie to opisał - z dowciem i lekkim sarkazmem. Podobało mi się po
            prostu. A że samo życie... no coż.:)
            • Gość: mario2 Re: hihihihiii:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 11:20
              samo zycie powiadasz? hihihi

No tak- kto je w tym przypadku moze lepiej znac niz kobieta? :o)
              • Gość: pom Re: hihihihiii:) IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 03.12.02, 11:26
                A jakoś dziwnym trafem opisał to męzczyzna.:)
                • Gość: mario2 Re: hihihihiii:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 11:37
                  bo to od razu widac ze bidok cierpi przez takie.... hmmm....
                  • motor Re: hihihihiii:) 03.12.02, 12:12
                    Niech żyje rękodzieło - nic dodać nic ująć
                    • Gość: mario2 Re: hihihihiii:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 12:16
                      Widzisz Motorek, co kobiety sa w stanie z porzadnego faceta zrobic?
                      • motor Re: hihihihiii:) 03.12.02, 12:35
                        Nie wszystkie są takie - i to mnie pociesza.
                        Ale niestety tych bez chronicznej migreny jest jak na lekarstwo
                        • Gość: mario2 Re: hihihihiii:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 12:40
                          sadzisz wiec, ze w mysl zasady milosierdzia nalezaloby sie nimi dzielic?
                          • motor Re: hihihihiii:) 03.12.02, 12:41
                            to jest jakieś rozwiązanie?
                            • Gość: mario2 Re: hihihihiii:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 12:50
                              wejsc do Sejmu i wydac dekret o koniecznosci sprawowania przez kobiete
                              powinnosci malzenskich!
                              • motor Re: hihihihiii:) 03.12.02, 12:54
                                Też chyba jesteś mocno zdesperowany - seks z urzędu jest do bani!!!
                                Ma być spontanicznie i pomysł z udostępnianiem mi się podoba. Wyobraź sobie jak
                                podczas dziennika wpadasz do sąsiada i młucisz jego żonę zgodnie z prawem, co
                                prawda Ciebie też może ktoś zaskoczyć - ale mi się to podoba Co dzień
                                niespodzianka
                                • Gość: mario2 Re: hihihihiii:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 13:00
                                  Za bardzo zdesperowany to ja nie jestem. Z kolei widzac zony moich sasiadow
                                  odechciewa sie wszystkiego- wiec praktycznie nie ma wyjscia- chyba ze
                                  TIRowki :o)
                                  • motor Re: hihihihiii:) 03.12.02, 13:03
                                    to się przeprowadzaj i niech ten pomył nam przyświeca - a tirówki (przecież to
                                    kiła chodząca) dajmy im spokój
                                    • Gość: mario2 Re: hihihihiii:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 13:05
                                      Pomysl z przeprowadzka jest niedorzeczny....
                                      Co do TIRowek to sie zgadzam, ale one i tak sa ladniejsze niz moje sasiadki
                                      • motor Re: hihihihiii:) 03.12.02, 13:10
                                        zachowujesz się jak pies ogrodnika, a ja mieszkałem niedawno w bardzo
                                        sprzyjającej ku temu projektowi okolicy
                                        • iwusia Re: hihihihiii:) 03.12.02, 13:21
                                          Motor, daj spokój, blok w którym mieszkam to istny dom starców!;)
                                          • Gość: motor Re: hihihihiii:) IP: *.pkobp.pl 03.12.02, 13:36
                                            Przeprowadzki teraz w modzie
                                            • iwusia Re: hihihihiii:) 03.12.02, 13:38
                                              ta dam ogłoszenie w prasie, szukam mieszkamia z jurnymi i przystojnymi
                                              sąsiadami :))))))
                                              • Gość: motor Re: hihihihiii:) IP: *.pkobp.pl 03.12.02, 14:01
                                                Zawsze wierzyłem w Ciebie! Jesteś równa babka - pomijam wypukłości!
                                                • iwusia Re: hihihihiii:) 03.12.02, 14:08
                                                  tylko zastanawiam się czy nie zastosować jakiegos kryterium wiekowego, bo wiesz
                                                  jak mi się znowu jakiś dom starców trafi.......;))
                                                  • Gość: martucha_ Re: hihihihiii:) IP: *.chello.pl 03.12.02, 14:32
                                                    Iwuska, jak dom starcow, to Ci sie bedzie kazdy przed Toba rozkladac, wiec ta sytuacja ma swoje plusy ;))))))
                                                    ehh, u mnie na osiedlu tez zadnego ciekawego mieska nie uwidzisz :(
                                                  • iwusia Re: hihihihiii:) 03.12.02, 14:37
                                                    cześć Martuśka, tylko że z tym rozkładaniem to wiesz różnie może być, i
                                                    zapaszek nie ten, ja wole żeby byli zwarci i gotowi a ewentualnie rozkładać sie
                                                    bede ja hehehehehehe
                                                  • Gość: motor Re: hihihihiii:) IP: *.pkobp.pl 03.12.02, 14:49
                                                    Coraz bardziej Iwa gramy w tym samym zespole - osiedle młodych - myślę, że było
                                                    by trochę chętnych, a jak kolektyw był by związany emocjonalnie
                                                  • iwusia Re: hihihihiii:) 03.12.02, 14:55
                                                    jesli chodzi o wiązanie to zdecydowanie wole jedwabne pończoczochy;)))))
                                                  • Gość: martucha_ Re: hihihihiii:) IP: *.chello.pl 03.12.02, 14:56
                                                    emocjonalnie???? hehe, dobre!!!
                                                    Motorku, i co, nadal mi sie nie bedziesz klanial???
                                                  • iwusia Re: hihihihiii:) 03.12.02, 14:57
                                                    boshe aż się jąkam z wrażenia :)))))
                                                  • Gość: martucha_ Re: hihihihiii:) IP: *.chello.pl 03.12.02, 14:59
                                                    no, toz to te emocje wszystkiemu sa winne :))))))))))
                                                  • Gość: motor Re: hihihihiii:) IP: *.pkobp.pl 03.12.02, 15:01
                                                    będę, będę ale musisz mi pomóc związać Iwę jedwabnymi pończoszkami i znaleźć
                                                    jej lokal odpowiadający wymaganiom. By mogła użyczać swego powabnego ciała
                                                    spragnionym przystojnym, jurnym sąsiadom. Zresztą Ty też zacznij już pakować
                                                    walizki - coraz mniej pokoi.
                                                  • Gość: martucha_ Re: hihihihiii:) IP: *.chello.pl 03.12.02, 15:05
                                                    te przeprowadzki zaczynaja sie stawac modne ostatnio :)))) ja sie szybko pakuje, nie ma sprawy. zmiana kilmatu
                                                    dobrze mi zrobi. masz te ponczoszki? moge pomoc krepowac!
                                                  • iwusia Re: hihihihiii:) 03.12.02, 15:50
                                                    zaraz zaraz to sąsiedzi maja udostęopniac a nie ja! no żeby było jasne!
                                                    ;)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka