kamilar 12.03.06, 16:03 "Wisła-dzieci wykarmione spermą z zomowskiej pały" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bad_habit Re: Transparent na Kałuży 12.03.06, 16:12 kamilar napisał: > "Wisła-dzieci wykarmione spermą z zomowskiej pały" hehe,dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Transparent na Kałuży 12.03.06, 19:19 No nie wiem, mnie brak kultury az tak nie bawi. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Transparent na Kałuży 12.03.06, 19:24 kamilar napisał: > No nie wiem, mnie brak kultury az tak nie bawi. a na jakiej kałuży to napisano???bo chyba nie zrozumiałam Twojego watku... Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Transparent na Kałuży 12.03.06, 19:31 :) na Kałuży przez duże "K". Śpieszę tłumaczyć chodzi o stadion Cracovii pl.wikipedia.org/wiki/J%C3%B3zef_Ka%C5%82u%C5%BCa Odpowiedz Link Zgłoś
shining_star21 Re: Transparent na Kałuży 12.03.06, 19:33 kamilar napisał: > :) na Kałuży przez duże "K". Śpieszę tłumaczyć chodzi o stadion Cracovii > pl.wikipedia.org/wiki/J%C3%B3zef_Ka%C5%82u%C5%BCa oj,to tzreba było jaśniej kobiecie wyjaśnić!Nie można było tak od razu???Ja jakaś niekumata jestem dziś...Na pomniku jego tak napisali,tak??? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Transparent na Kałuży 12.03.06, 19:57 Nie na stadionie Cracovii, kibice Crcovii mieli taki transparent, a link wkleiłem, żeby było wiadomo skąd nazwa "Kałuży", chodzi o stadion im. Jana Pawła II przy ulicy Kałuży. Przepraszam za niedomowienie, ale czasami zapominam, że nie kazdy musoi być świrem na punkcie piłki kopanej:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Transparent na Kałuży 12.03.06, 19:59 ok,ale fajnie,że wyjaśniłeś o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś