nekroskop88 17.05.06, 14:49 film.interia.pl/news?inf=749462 Coś słaby ten film ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zewsi Re: Wygwizdali "Kod..." 17.05.06, 15:10 "Kod" (jako książka) jest nudny, przewidywalny i wtórny. Nie rozumiem dlaczego tylku ludzi to kupuje i się tym zachwyca. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Wygwizdali "Kod..." 17.05.06, 16:33 A mi się nawet podobała książka. Łatwo sie czyta, fabuła idzie jak po sznurku. Dla rozrywki można przeczytać, tak samo jak mozna obejrzeć "Straszny film". A ludzie sie tym zachwycają, bo media o tym trabią, jak chcesz być trendy czytaj, to co jest trendy:) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Wygwizdali "Kod..." 18.05.06, 08:02 Książkę czytałem. Nudziłem się przy niej. Parę razy byłem zniesmaczony brakiem logiki autora. Brown nie potrafił mnie zaskoczyć(nie mówię tu o końcówce jak z serialu brazylisjkiego) od połowy książki wiedziałem o co biega, kto jest zły, a kto dobry itd. Historie o skarbach templariuszy, księdzu z Langwedocji, dynastii Merowingów, wspólnym życiu Jezusa i Marii Magdaleny i Graalu-potomku Jezusa znałem wcześniej. Nie rozumiem, dlaczego ta książka jest tak lansowana. Odpowiedz Link Zgłoś