trudny2002 13.01.03, 13:28 Takie pojecie jak "luźni" ludzie, nie od dzis jest znane. Tylko , ze ludzie luźni byli i bywają różni... Wkól Ciebie wielu lużnych? trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Re: Luźni ludzie.... 14.01.03, 08:27 Nie chce mi się wierzyć, ze takich nie ma. pewnie muszę wierzyć, ze nikomu nie chce sie na taki temat rozmawiać... a wogóle coś z tą rozmownością siada. Czy to zawsze tak , ze temat winien byc"komercyjny"? A tak w środek pozaglądać nawet boleśniej to już nie łaska, co? Nie wiem po co więc ktos pracował nad 3D kiedy nagle wszystko się spłaszcza... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Luźni ludzie.... 14.01.03, 13:41 Luźnych ludzi pewnie nie brakuje, a zwłaszcza nie brakuje luzaków... I może być i tak, że to właśnie luzaki, przez tą swoją luźność, krępują nieluzaków, zamiast im trochę poluzować... Ale to chyba trochę inna historia... Pozdrawiam, B. Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: Luźni ludzie.... 15.01.03, 14:34 Jakos sie luzni chowaja wiec sama sie luzuje...ale poniewaz mam skolonnosci do przesady to musze uwazac, zeby luznosc nie przeszla w tumiwisizm.... Odpowiedz Link Zgłoś