fantka 24.11.06, 19:07 może już dojrzałam do tego aby zaczać zdobywać randkowe netowe doświadczenia ;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skorpionica11 Re: portal randkowy - jaki polecacie ? 24.11.06, 19:21 fantka napisała: > może już dojrzałam do tego > aby zaczać zdobywać randkowe netowe doświadczenia ;)) hmm w sumie to nie nie wiem co polecic bo z tego nigdy nie korzystałam :) ale z tego co wiem to jakis jest na interii.pl (bo mój kolega tam sie zalogowal) znana sympatia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: portal randkowy - jaki polecacie ? 24.11.06, 19:21 chyba bez sensu to jest jak uważacie? Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: portal randkowy - jaki polecacie ? 24.11.06, 19:24 fantka napisała: > chyba bez sensu to jest > jak uważacie? hmm wiesz zawwsze mozna sie wycofac i nie koniecznie musisz sie umawiac ,mozna tylko pogadac ,a noz widelec trafi sie "wartosciowy facet" Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: portal randkowy - jaki polecacie ? 24.11.06, 19:25 nie jest to portal randkowy.. ale.. hehehe... jush zdarzyło mi sie umowic z koleisiem z tego miejsca ;P www.fotka.pl ;) najpierw sobie ocenisz :D hihi a poznej ... droga praktyczne wolna :d Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: portal randkowy - jaki polecacie ? 24.11.06, 19:26 zaraz kliknę tam i zobaczę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: portal randkowy - jaki polecacie ? 24.11.06, 19:28 tam się logować trzeba, potem spróbuję, zdjecie własne jest konieczne? Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: portal randkowy - jaki polecacie ? 24.11.06, 19:30 niet... nie jest konieczne.. ale masz ograniczone mozliwosci jak foto nie masz ;PP mozesz tez sprobowac na sympatii ;) <grupa onet.pl> moja psiapsióła umówiła sie pare razy przez to ;) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: portal randkowy - jaki polecacie ? 24.11.06, 19:33 tak, tak - sympatia jest fajna :d Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: portal randkowy - jaki polecacie ? 24.11.06, 22:07 sympatia to na interii? Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: portal randkowy - jaki polecacie ? 29.11.06, 17:58 a o gazetowej cafe co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: portal randkowy - jaki polecacie ? 29.11.06, 18:06 nie podoba mi sie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: portal randkowy - jaki polecacie ? 29.11.06, 18:35 sympatia na onecie jest płatna? Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: portal randkowy - jaki polecacie ? 29.11.06, 18:06 sympatia jest na onecie ;) całkiem fajna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
daronato66 Re: portal randkowy - jaki polecacie ? 09.04.24, 22:18 I jak było? Też chodzi mi po głowie Odpowiedz Link Zgłoś
anielka00 Re: portal randkowy - jaki polecacie ? 09.01.24, 13:17 Eeee sporo jest fajnych ale z takch czołowych dla mnie to Sympatia i Bagla. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: portal randkowy - jaki polecacie ? 28.01.24, 00:26 Bagla? Przecież to oszuści. Zajrzałem tam przed chwilą i znalazłem ogłoszenia, które widziałem lata temu. Ciekawe, że kobieta, która je wrzuciła kilka lat temu miała 18 i dziś też ma 18. Ogłoszenia na Bagla to podpucha. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: portal randkowy - jaki polecacie ? 01.03.24, 10:56 Myślałem że trochę starszy jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś
janekjanowski Re: portal randkowy - jaki polecacie ? 22.01.24, 09:09 Niestety większość portali randkowych to scamy, w których zatrudniane są osoby do rozmawiania z ludźmi. Tyczy się to głównie płatnych stron, które pozwalają na darmową rejestrację. Możecie sobie poczytać opinie o portalach randkowych jak zobaczycie schemat działania stron randkowych jest taki sam. Niestety takie SCAMY są popularne, gdyż właściciele tych stron mają hajs na reklamy. Możesz się zżynać na popularne serwisy, ale prawda jest taka, że Tinder/Badoo/Jaumo/Boo to najbezpieczniejsze strony do randkowania. Jest tam sporo fejkowych kont, ale nie ma portalu randkowego na którym takich kont nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyfacet08 Re: portal randkowy - jaki polecacie ? 31.01.24, 13:47 Polecam: Sympatia.pl tak zwana Zwykła sympatia ! Warto mieć opłacony abonamę na rok , nie żałujmy pieniędzy na własne szczęście !!! Dobra jest takżę Swatka.pl, ale też tzeba wszędzie mieć opłacony abonamęt, to masz pełną możliwość działania ! Co ciekawe zupełnie darmowe jest na portalu Lento.pl ! Odpowiedz Link Zgłoś
najzwyczajniejszapieknosc Re: portal randkowy - jaki polecacie ? 11.04.24, 22:58 Nie polecam sympatii na onecie, manipulacja, oszustwo i ciągle te same, stare dziady, od lat te same zdjęcia.... darujcie sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: portal randkowy - jaki polecacie ? 13.04.24, 17:47 Przecież nie musisz ciągle tych samych oglądać, trzeba otworzyć się na nowych Odpowiedz Link Zgłoś
christopherus00 Re: portal randkowy - jaki polecacie ? 07.05.24, 12:36 Tinder i bagla moze, kiedys sympatia ale meh w sumie nie lubie. Najwiecej na tinderze, jak na kompie jestem to przejrze bagle Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyfacet08 Re: portal randkowy - jaki polecacie ? 19.09.24, 18:52 Polecam, zwykłą Sympatię.pl. Swatka.pl Warto dokonać opłaty na pół roku, wtedy widzisz kto oglądał twój profil i możesz codziennie odpisywać wszystkim osobom, zawsze poproś o telefon !! Ważne jest nie zbyt długi ale rzetelny opis profilu. Najlepiej wejdź na taki portal i poczytaj jak ludzie opisują siebie i czego oczekują od partnera !!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś