Dodaj do ulubionych

Tygrys Ronja Szaki !!!!

19.07.04, 08:43
jestescie ? nie widze wrzosowiska !
Obserwuj wątek
    • barthezz Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 19.07.04, 09:28
      sa, 2 metry pod ziemia, kwiatki na nich rosna:)
      • Gość: anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: 212.33.74.* 19.07.04, 09:33
        urlopowe zejscie do podziemia ?:)))
        • saqqara Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 19.07.04, 11:02
          czesc Aniu

zadne urlopowe, niestety:(
          jedynie tyram.
          • barthezz Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 19.07.04, 11:07
            ahoy:)
            bylem w 3 dni ursusie, hehehe, niezla wioska:)))
            • saqqara Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 19.07.04, 11:13
              skoro wioska to Cie pewnie widlami przywitali;)
              • barthezz Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 19.07.04, 11:15
                nie, bylem w takich spelunkach "pod blacha" i "pod antena", wiesz gdzie to?:)
                • saqqara Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 19.07.04, 11:18
                  wybacz, ale ja po spelunkach nie chadzam:)
                  • barthezz Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 19.07.04, 11:24
                    hehe, ale tam nie ma nic innego:))
                    Szaki, a w ktorym miejscu Ty mieszkasz? powiedz to nex time, wpadne po
                    kolędzie:))
                    • saqqara Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 19.07.04, 11:31
                      moze nie szukales niczego innego?:)

poczekaj, zaraz tu wkleje moj adres z mapka dojazdowa...
                      • barthezz Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 19.07.04, 11:41
                        nie szukalem, myslalem ze jest tak jak u mnie, wchodzisz do pierwszej lepszej i
                        jest zajebiscie:))
                        to wklejaj szybko bo pomysle ze jestes niegoscinna:)

saqqara napisała:

> moze nie szukales niczego innego?:)
                        >
                        > poczekaj, zaraz tu wkleje moj adres z mapka dojazdowa...
                        • saqqara Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 19.07.04, 11:53
                          moj listopadowy wypad do kraka pozwala mi watpic w Twoje slowa:)
                          owszem, jestem i to baaaardzo;)))
                          • barthezz Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 19.07.04, 12:03
                            saqqara napisała:

> moj listopadowy wypad do kraka pozwala mi watpic w Twoje slowa:)
                            trzeba wiedziec gdzie chodzic, gdybys dala znac, moglbym robic za twojego
                            prezwodnika... i nie tylko:)))

> owszem, jestem i to baaaardzo;)))

-
                            • saqqara Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 19.07.04, 12:25
                              haha, za przewodnika? a potem by moje zdjecia na slupach z napisem POSZUKIWANA
                              wisialo?;)

za stara na zmiany jestem, ale dziekuje za chec pomocy:)
                              • barthezz Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 19.07.04, 12:35
                                nooo szaki, my znajomi musimy sobie pomagac:))
                                hehehe, teraz ciekaw jestem czy ty mi pomozesz:))

saqqara napisała:

> haha, za przewodnika? a potem by moje zdjecia na slupach z napisem
                                POSZUKIWANA
                                > wisialo?;)
                                >
                                > za stara na zmiany jestem, ale dziekuje za chec pomocy:)
                                • schizoo Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 19.07.04, 12:40
                                  znowu whatever.....
                                  będę wymiotował............
                                  • Gość: iza Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 13:14
                                    czesc
                                • saqqara Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 19.07.04, 12:50
                                  o jakiej pomocy myslisz?
                                  • barthezz Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 19.07.04, 13:28
                                    looozzz, no na razie to sie nie stresuj, nie wiem co moge chciec od Ciebie, ale
                                    pewnie cos jeszcze kiedys bede chcial:)
                                    • anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 19.07.04, 13:36
                                      Szaki jak zwykle niezawodna :))) a reszta sie byczy ?:)))
                                      Schizo moze imbiru ?:)))
                                      • barthezz Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 19.07.04, 13:45
                                        hehe, szaki jest nie do zdarcia:))

a mnie co serwujesz?:)

anka1 napisała:

> Szaki jak zwykle niezawodna :))) a reszta sie byczy ?:)))
                                        > Schizo moze imbiru ?:)))
                                        • anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 19.07.04, 13:50
                                          to zalezy czy wymiotujesz czy nie :)))
                                          • barthezz Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 19.07.04, 13:51
                                            jaaasne, zygam dalej niz widze:))
                                            • szkodnik Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 19.07.04, 13:52
                                              ....krótkowidz....:)))))
                                              • Gość: anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: 212.33.74.* 19.07.04, 13:57
                                                to nie wiem co Ci potrzebne : soczewki czy aviomarin :)
                                                • saqqara Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 19.07.04, 14:00
                                                  prosze tu sobie mna mordeczki nie wycierac, mr Cycek-Pipek, oki?:)
                                                  • Gość: anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: 212.33.74.* 20.07.04, 08:52
                                                    moze dzis sie zjawicie ? ceterum censeo Carthaginem ... :)))
                                                  • saqqara Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 20.07.04, 09:58
                                                    dlaczego by nie:)
                                                    w koncu dzien jak codzien
                                                  • anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 20.07.04, 10:43
                                                    hmm ale wtorek i do weekendu jakosc blizej :)))
                                                  • Gość: Ronja Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 16:03
                                                    Aneczko, różowy kolorek czy niebieski?:))))
                                                    I ajm sory, ze nie pisałam, ale pracę zmieniałam, mam nadzieję że już sie
                                                    zbiore i napiszę:) Zwykłego lista, zwłaszcza w pracy na razie jakby mniej
                                                    roboty!
                                                    Ciesze sie strasznie, ze widze Twojego nicka!!!!!!!
                                                  • anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 21.07.04, 08:23
                                                    Ronjeczko : Karol. a ubieram Go i tak i tak, bo nie wiem w koncu ktory kolor
                                                    ktorej plci sie nalezy :) w obu wyglada dobrze.ciesze sie ze znow tu jestem,
                                                    tylko jeszcze Kocura brak do szczescia :)))
                                                  • Gość: samanta Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: *.espol.com.pl 21.07.04, 08:27
                                                    niebieski-chlopcy,rozowy-dziewczynki:) Pozdrowka dla miszkancow wrzosowiska!!:)
                                                  • saqqara o kurde, o kurde o kurde! 21.07.04, 08:41
                                                    Ania
                                                    czy ja dobrze kombinuje????:))))))
                                                    gratuluje i duzo radosci zycze:)))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 21.07.04, 08:41
                                                    dzieki Sami ! zagladaj tu czesciej, bedzie weselej !
                                                  • Gość: samanta Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: *.espol.com.pl 21.07.04, 08:46
                                                    czy te kolorki to ...hmmmm...dla "ciebie"?:))))
                                                  • anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 21.07.04, 08:46
                                                    Szaki dobrze kombinujesz:) przylaze na wrzosy z wozeczkiem to sobie obejrzycie
                                                    nowego Wrzosowiskowca:) dzieki.
                                                  • anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 21.07.04, 08:47
                                                    Sami kolorki dla Karola :)))
                                                  • saqqara Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 21.07.04, 08:59
                                                    nowe pokolenie nam rosnie:)))))
                                                    hihi, Tygrys juz nie bedzie sie czul taki samotny w walce z babami:)))
                                                  • szkodnik Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 21.07.04, 08:59
                                                    ....kiedy termin...?
                                                  • Gość: anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: 212.33.74.* 21.07.04, 10:00
                                                    ha ale ja wychowam Karolka na wielbiciela kobiet :))))
                                                    a termin minal 26 lutego :)))
                                                  • szkodnik Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 21.07.04, 10:02
                                                    ...oj...:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: 212.33.74.* 21.07.04, 10:03
                                                    ale to lepiej bo byl na 29 lutego :)))
                                                  • saqqara Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 21.07.04, 11:30
                                                    to juz duzy chlop:)
                                                    i masz racje, wpajaj mu uwielbienie do plci przeciwnej, bo ianczej bedziemy
                                                    mieli drugiego pregowanego;))))
                                                  • Gość: anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: 212.33.74.* 21.07.04, 11:39
                                                    calkiem spory jak na 5-miesiecznego brzdaca :)
                                                    Pregus tez wielbi kobitki chociaz nie chce sie przyznac :)))
                                                  • saqqara Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 21.07.04, 12:09
                                                    spi chciaz po nocach czy sie czesto przypomina?:)))

o tak.... kocha kobiety szalenczo... jakby mogl to by ubil;)
                                                  • Gość: anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: 212.33.74.* 21.07.04, 15:15
                                                    roznie czasem co 3 godziny, czasem laskawie przespi 6 :)))
                                                    Futrzak jest gotowy wszystko zrobic kobiecie, nie tylko zabic :))))
                                                  • Gość: anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: 212.33.74.* 23.07.04, 08:26
                                                    wczoraj bylo swieto :))) ale dzis sie wpisze :)
                                                  • Gość: Ronja Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 18:36
                                                    To i ja sie wpisze korzystając z weekendu:)))
                                                    Ale duchota! Mimo to i tak jest fajnie i jeszcze bym się czas jakis z tym
                                                    słońcem pomęczyła:)
                                                    Miłej niedzieli wszystkich wrzosowym ludziom, tym najmniejszym również:)
                                                    Anka, żebyś Ty wiedziała, ileż ja razy sugerowałam miedzy wierszami, dlaczego
                                                    Ty się nie zjawiasz:) Nikt nie zajarzył, naotmiast mnie podejrzewali o różne
                                                    takie:DDDD
                                                  • crimen Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 30.07.04, 14:15
                                                    Ronju, wiedza daje władzę, a wiedza o tym kto z kim śpi to władza podwójna;)))
                                              • regentpcimia Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 08.09.04, 20:05
                                                penis aglomeratus
    • Gość: W. Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: *.pekao.com.pl 24.07.04, 10:12
      kiedyś to były czasy... ech...
      • anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 26.07.04, 08:47
        hej jak tam po weekendzie ? wstawac i pisac !:)))
        Ronja umieja czytac miedzy wierszami ale gorzej z instyktem
        detektywistycznym :)))
        a byly czasy , byly. 22 lipca bylo wolne :)))
        • saqqara Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 26.07.04, 12:02
          protestuje!!!
          co jak co, ale nikt normalny by nie podejrzewal ze sie komus na heath
          rozmnazanie po glowie paleta:)))))
          • anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 26.07.04, 12:30
            Szaki a od kiedy rozmnazanie kojarzy sie z glowa ?:))))
            • saqqara Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 26.07.04, 13:11
              hahahaha:DDDDDDDDDD

zawsze mi powtarzano zeby wszystko robic z glowa wlasnie:))))))))))))
              • Gość: anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: 212.33.74.* 26.07.04, 13:28
                komus anatomia na glowie stanela :)
                • saqqara Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 26.07.04, 13:56
                  hihihi, zeby proces przyniosl efekty rzeczywiscie glowa stac musi:))))
                  • Gość: anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: 212.33.74.* 26.07.04, 15:22
                    niektorym i to nie pomaga :)))
                    • Gość: anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: 212.33.74.* 27.07.04, 08:19
                      u nas lalo noc cala i teraz jeszcze cos kropi. ale fajne lato w tym roku !:)
                      • saqqara Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 27.07.04, 08:22
                        czesc Aniu:)))

u nas dzisiaj paskudnie, bedzie padac, ale wczoraj bylo pieknie, ech... szkoda
                        ze w czasie przeszlym mowic musze...

jak to 'niektorym nie pomaga'??????
                        • anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 27.07.04, 08:27
                          a mi sie taka pogoda podoba :))))
                          • crimen Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 27.07.04, 13:31
                            Anulko, Byczyco dawno nie widziana.Witaj z rana;)))
                        • crimen Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 27.07.04, 13:33
                          Pluszaczku, radzisz sobie ze wszystkim i wszystkimi a głupiej pogody nie
                          potrafisz zmienić?;)))
                          • Gość: anka1 Re: czesc Crimen ! IP: 212.33.74.* 27.07.04, 15:13
                            powitam Cie dawno niepiszacy i pojde odsypiac 26.07. :))))
                            • Gość: anka1 Re: uaaaaaaaaaaa :))) IP: 212.33.74.* 28.07.04, 08:14
                              czesc ! ale piekny dzien dzis mamy, znow chlodno i pada :)))
                              • crimen Re: uaaaaaaaaaaa :))) 28.07.04, 11:02
                                Witaj Anulko.Lubisz angielski humor, czy pogodę?;)
                                • anka1 Re: uaaaaaaaaaaa :))) 28.07.04, 12:29
                                  czesc Crimen ! jedno i drugie
                                  :)
                                  • crimen Re: uaaaaaaaaaaa :))) 28.07.04, 12:52
                                    Znaki zodiaku determinują podobne gusta?;)
                                    • Gość: anka1 Re: uaaaaaaaaaaa :))) IP: 212.33.74.* 28.07.04, 15:16
                                      to ja lece sie zastanowic czy wszyscy Anglicy sa Bykami :)))
                                      pa !
                                      • crimen Re: uaaaaaaaaaaa :))) 28.07.04, 19:38
                                        Po utracie kolonii są bardziej leniwi, przewidywalni i cykliczni;)
                                        • Gość: Ronja Re: uaaaaaaaaaaa :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 23:40
                                          Ale Żywot Briana wymyslili:DDDD
                                          Cześć, Aneczko1 z Karolkiem (bardzo lubię to imię!!!) i Crimen!:)
                                          • anka1 Re: uaaaaaaaaaaa :))) 29.07.04, 08:51
                                            o monty pythonach juz nie wspominajac :)))
                                            czesc Ronju, Crimenie, Szaki, Tygrysie i wszyscy ktorzy sie tu zjawicie!!! :)))
                                            • saqqara Re: uaaaaaaaaaaa :))) 29.07.04, 09:05
                                              witam stare i mlode wrzosowe pokolenie:)))
                                              • anka1 Re: uaaaaaaaaaaa :))) 29.07.04, 09:09
                                                jakie stare , jakie stare ?:)))
                                                • saqqara Re: uaaaaaaaaaaa :))) 29.07.04, 09:20
                                                  stare ale jare:))))
                                                  • Gość: anka1 Re: uaaaaaaaaaaa :))) IP: 212.33.74.* 29.07.04, 10:37
                                                    powiedz cos jeszcze o starosci a napuszcze na Ciebie Rolka z nieobcinanymi
                                                    paznokietkami :)))))
                                                  • crimen Re: uaaaaaaaaaaa :))) 29.07.04, 12:46
                                                    Witam ozdoby FT.Te łagodne i te kąsające czasami;)))
                                                  • saqqara Re: uaaaaaaaaaaa :))) 29.07.04, 13:20
                                                    ja lagodna? hmm....:))))
                                                  • Gość: anka1 Re: uaaaaaaaaaaa :))) IP: 212.33.74.* 29.07.04, 13:39
                                                    a ja kasajaca? hmm.....:))))
                                                  • crimen Re: uaaaaaaaaaaa :))) 29.07.04, 13:39
                                                    Lubisz gdy tak o Tobie myślę?;)))
                                                  • saqqara Re: uaaaaaaaaaaa :))) 29.07.04, 14:01
                                                    hihi, Ania kasajaca od KArolka:))))

wow, Crimen, to Ty o mnie wogole myslisz? zaraz sie splonie:)
                                                  • crimen Re: uaaaaaaaaaaa :))) 29.07.04, 14:06
                                                    A jak mógłbym zapomnieć największe oczy FT???;)
                                                  • Gość: anka1 Re: uaaaaaaaaaaa :))) IP: 212.33.74.* 29.07.04, 15:28
                                                    ha Karo gryzie chociaz Mu jeszcze zabki nie wyrosly, ale i dziaselkami niezle
                                                    sobie radzi :)
                                                  • Gość: Ronja Re: uaaaaaaaaaaa :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 16:37
                                                    Trzeba go usadzić na Tygrysie i porobić wzruszające zdjęcia:DDD
                                                  • Gość: anka1 Re: uaaaaaaaaaaa :))) IP: 212.33.74.* 30.07.04, 10:42
                                                    wzruszajace beda na pewno, nie wiadomo tylko co na to Tygrysisko:))))
                                                  • crimen Re: uaaaaaaaaaaa :))) 30.07.04, 14:00
                                                    Anulko, skąd te obiekcje.Z pewnością Karolek to jest to, co Tygrysy lubią
                                                    najbardziej;)
                                                  • saqqara Re: uaaaaaaaaaaa :))) 30.07.04, 15:09
                                                    hahaha, Karol na skorze Tygrysiej rozciagnietej na podlodze...:)))))

milego weekendu wszystkim! moj bedzie baaaaardzo mily bo.... hmmmmm:DDDDDDD
                                                  • Gość: anka1 Re: uaaaaaaaaaaa :))) IP: 212.33.74.* 30.07.04, 15:19
                                                    z naszym Tigerem nigdy nic nie wiadomo :)))) a Karo bardziej Mu dopiecze jak
                                                    bedzie zywy ( Kocur oczywista :) :))))
                                                    Szaki idziesz na urlop ???
                                                    fajnego weekendu !!!
                                                  • Gość: Ronja Re: uaaaaaaaaaaa :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 21:21
                                                    A ja ide, a ja idę, na urlop! Juppi! Jeah!
                                                    Całuski dla wszystkich!
                                                  • czort Re: uaaaaaaaaaaa :))) 30.07.04, 21:50
                                                    i ja tez, i ja tez!
                                                    krociutki ale jednak urlop:))
                                                    czesc ronka i pozostali:)))
                                                  • crimen Re: uaaaaaaaaaaa :))) 30.07.04, 22:04
                                                    A gdzie Cię Czortu niesie?;)
                                                  • Gość: anka1 Re: uaaaaaaaaaaa :))) IP: 212.33.74.* 02.08.04, 08:39
                                                    tez bym jeszcze poszla na urlop ((((
                                                    czesc !
                                                  • saqqara Re: uaaaaaaaaaaa :))) 02.08.04, 10:54
                                                    prosze w mojej obecnosci nie mowic o urlopie!!!
                                                  • Gość: anka1 Re: uaaaaaaaaaaa :))) IP: 212.33.74.* 02.08.04, 11:28
                                                    znaczy wszystko jasne :)))
                                                  • saqqara Re: uaaaaaaaaaaa :))) 02.08.04, 14:41
                                                    ani slowa!!!!!
                                                  • crimen Re: uaaaaaaaaaaa :))) 02.08.04, 16:40
                                                    Pluszaczku nie dokarmiaj więcej zwierzątek, bo potem wszędzie zostawiają po
                                                    sobie ekskrementy:)
                                                  • saqqara Re: uaaaaaaaaaaa :))) 03.08.04, 08:14
                                                    tego zwierza akurat nie karmilam, nie wzbudzil we mnie pozytywnych uczuc:)
                                                  • crimen Re: uaaaaaaaaaaa :))) 03.08.04, 12:04
                                                    To coś w nikim nie wzbudza pozytywnych uczuć.Umie tylko strzykać jadem i
                                                    śmierdzieć.Trzeba toto gonić kijem, niech tryska erudycją na swoich wątkach;)
                                                  • saqqara Re: uaaaaaaaaaaa :))) 03.08.04, 14:08
                                                    wybieram opcje permanentnego olewania:)
                                                  • crimen Re: uaaaaaaaaaaa :))) 03.08.04, 14:10
                                                    Wyniosła obojętność rozzuchwala różne mendoweszki;)))
                                                  • saqqara Re: uaaaaaaaaaaa :))) 04.08.04, 08:02
                                                    a to juz ich problem, nie moj:)))
                                                  • schizoo pytanie do kochanej sakareczki 02.08.04, 12:49
                                                    a gdzie jest grooszek???
                                                  • Gość: anka1 Re: czesc ! IP: 212.33.74.* 03.08.04, 08:22
                                                  • crimen Re: czesc ! 03.08.04, 12:05
                                                    Anulko, masz już ten tygrysi skalp dla Karolka?;)
                                                  • saqqara Re: czesc ! 03.08.04, 14:09
                                                    albo skore do rzucenia przed lozkiem?;))))
                                                  • Gość: anka1 Re: czesc ! IP: 212.33.74.* 03.08.04, 15:26
                                                    a skad ! Tyger gdzies lazi i ani widuuuuuuu ani slychuuuuuuuuu :)))
                                                    ale nic straconego, niech no sie tylko pokaze :)))
                                                    pa !
                                                  • saqqara Re: czesc ! 04.08.04, 08:03
                                                    rozumiem ze juz sidla nastawione i tylko czekaja az sie kocurzysko pojawi?:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: czesc ! IP: 212.33.74.* 04.08.04, 08:40
                                                    nie tylko sidla :)
                                                    dzin dybry !!!
                                                  • saqqara Re: czesc ! 04.08.04, 10:31
                                                    mam nadzieje ze trutki nie wysypalas?

ps. a co powiesz na viagre, hihi:))))))
                                                  • Gość: anka1 Re: czesc ! IP: 212.33.74.* 04.08.04, 10:45
                                                    chyba wystarczy ta Przynenta w klateczce :)))
                                                  • crimen Re: czesc ! 04.08.04, 11:41
                                                    Tylko nie strzelajcie do naganiaczy;)))
                                                  • Gość: anka1 Re: czesc ! IP: 212.33.74.* 04.08.04, 15:11
                                                    ha nie strzela sie tylko do pianisty :)))
                                                  • crimen Re: czesc ! 04.08.04, 20:07
                                                    To nie wystawię wam Tigera.Jak solidarność, to solidarność;)))
                                                  • anka1 Re: czesc ! 05.08.04, 08:33
                                                    aloha !
                                                    solidarnosc? najpierw sie robi naganiaczem a potem mowi o solidarnosci??? :)))
                                                  • Gość: anka1 Re: czesc ! IP: 212.33.74.* 09.08.04, 08:44
                                                    podnosze watek do gory !:)
                                                  • saqqara Re: czesc ! 09.08.04, 09:53
                                                    witam

i ostrzegam,
                                                    ja dzisiaj jestem mocno nie w sosie, jestem wsciekla zatem prosze bez kija nie
                                                    podchodzic.

milego dnia zycze.
                                                  • Gość: anka1 Re: czesc ! IP: 212.33.74.* 09.08.04, 11:34
                                                    moge zapytac : to z powodu poniedzialku ?
                                                  • saqqara Re: czesc ! 09.08.04, 12:40
                                                    niestety nie.
                                                    jestem tak wkurzona na inne rzeczy ze kwestia poniedzialkowa wogole mnie
                                                    dzisiaj nie rusza.

:(((
                                                  • Gość: anka1 Re: czesc ! IP: 212.33.74.* 09.08.04, 13:01
                                                    wobec tego nie ciagne Cie dalej za jezyk :)))
                                                  • Gość: anka1 Re: czesc ! IP: 212.33.74.* 10.08.04, 08:15
                                                    ahoj! jak dzis humorki ?:)
                                                  • saqqara Re: czesc ! 10.08.04, 08:34
                                                    tryskac humorem nie bede, ale sie wyszczerzyc moge:)
                                                    witaj Aniu, jak Twoj najwiekszy skarb?
                                                  • Gość: anka1 Re: czesc ! IP: 212.33.74.* 10.08.04, 08:54
                                                    to juz cos !
                                                    Skarb ukladal sie niedawno do snu , ale Mu zazdroszcze !
                                                  • saqqara Re: czesc ! 10.08.04, 09:58
                                                    no ba:)
                                                    nie tylko Ty, jak sadze:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: czesc ! IP: 212.33.74.* 10.08.04, 15:19
                                                    takiemu to dobrze : nakarmia, umyja, przebiora, na rekach nosza i wpadaja w
                                                    panike jak im sie wydaje ze wszystko ok a jest wrzask :)
                                                    to do jutra !
                                                  • Gość: anka1 Re: czesc ! IP: 212.33.74.* 12.08.04, 08:39
                                                    mam pytanko : jak sie wyspac z otwartymi oczami ?:)))
                                                  • Gość: tygrysek_ o dżizassss k.wa...... :) IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 12.08.04, 10:48
                                                    o matkoboskoelektryczno kurwa widze że siem banda zbiera hehehe

musze sie napić...hehehe

---------
                                                    Hell is there 4 me, Life is there 4 me...
                                                  • Gość: anka1 Re: o dżizassss k.wa...... :) IP: 212.33.74.* 12.08.04, 11:16
                                                    Tyger tyzes to czy ktos sie podszywa ?
                                                  • Gość: tygrysek_ Re: o dżizassss k.wa...... :) IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 12.08.04, 11:24
                                                    no jam Ci to we własnej powłoce dzioucha!!!!;p
                                                    co słychać ?? ponoć sie bajtla dorobiłaś ?? hehehe

łosz kurwa co sie wyrabia ....;pp

----
                                                    SEX $ DRUGS
                                                  • Gość: anka1 Re: o dżizassss k.wa...... :) IP: 212.33.74.* 12.08.04, 11:40
                                                    jak we wlasnej to daj pyska !
                                                    bajtla mam a jakze, za 2 tygodnie skonczy pol roku, alez te dzieci szybko sie
                                                    starzeja !:)))
                                                    kurna musze isc do roboty, bo lormo czuwa! ale niech polezie na wypoczyn to
                                                    sobie pogadamy ! na razie Kocurze !!!
                                                  • crimen Re: o dżizassss k.wa...... :) 12.08.04, 12:28
                                                    Witajcie z rana.Kocura trzeba drapać i to z uczuciem, bo znowu sobie pójdzie;)))
                                                  • aroska Re: o dżizassss k.wa...... :) 12.08.04, 13:51
                                                    Witam starą ekipę:)))))))))))))))))))))))))))
                                                    Aneczko...gratuluję Ci brzdąca...sama bym chciała mieć;)))))))
                                                    Buziaki;))))
                                                  • Gość: anka1 Re: o dżizassss k.wa...... :) IP: 212.33.74.* 12.08.04, 15:18
                                                    witaj Arosko ! czesc Crimen !
                                                    Aroska dzieki, moge Ci Go pozyczyc jak mi bedzie marudzil, chcesz ?:))))
                                                  • crimen Re: o dżizassss k.wa...... :) 12.08.04, 17:19
                                                    Anulko, nie zabijaj w Arosce pragnienia macierzyństwa;)
                                                  • Gość: anka1 Re: o dżizassss k.wa...... :) IP: 212.33.74.* 13.08.04, 08:31
                                                    ja tylko uswiadomie co Jej grozi :))))
                                                    czesc !
                                                  • aroska Re: o dżizassss k.wa...... :) 13.08.04, 09:10
                                                    :))))))))) Nie martwcie się...mnie nic nie przestraszy;)))
                                                    Aniu...bardzo chętnie, ale do Wrocka to kawałek;)))
                                                  • saqqara Re: o dżizassss k.wa...... :) 13.08.04, 09:21
                                                    dzieciakiem sie bedziecie wymieniac???
                                                    bosze, cos za zepscucie tu panuje:)))
                                                  • crimen Re: o dżizassss k.wa...... :) 13.08.04, 12:33
                                                    Gdy dojdzie do wymiany potencjalnych kandydatek na mamusie, to z przyjemnością
                                                    partycypuję;)
                                                  • Gość: anka1 Re: o dżizassss k.wa...... :) IP: 212.33.74.* 13.08.04, 12:52
                                                    Aroska faktycznie kawalek i to niezly, ale dla chcacego ... :)))
                                                    Szaki my tylko dywagujemy na temat ewentualnego ponianczenia Malego przeca :)))
                                                    Crimen a moze Ty bys sie tak jako niania zatrudnil a nie tylko za spodniczkami
                                                    ganiac :))))
                                                  • crimen Re: o dżizassss k.wa...... :) 13.08.04, 12:59
                                                    Jako niania to przez całe wakacje wychowuję swojego drania, więc dla odmiany
                                                    mogę pomarzyć o przyjemnościach;)))
                                                  • Gość: anka1 Re: o dżizassss k.wa...... :) IP: 212.33.74.* 13.08.04, 15:14
                                                    ale wtedy nie jestes niania tylko tatusiem, sama przyjemnosc, mniam :)))
                                                  • crimen Re: o dżizassss k.wa...... :) 13.08.04, 22:53
                                                    Dla samej przyjemności niania też by się przydała;)))
                                                  • Gość: anka1 Re: o dżizassss k.wa...... :) IP: 212.33.74.* 16.08.04, 09:50
                                                    czesc !
                                                    Twojej czy Drania ?:)))
                                                  • Gość: tygrysek... Re: o dżizassss ......hehehe IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 16.08.04, 12:36
                                                    masz racje Szaki,...zepsucie tu, sodoma i rozpusta hehehe
                                                    ..i jeszcze Aroske w to wrabiają która po latach milczenia i modlitwy za
                                                    grzechy sie w końcu objawiła ;))

mie tam bajtel nie w głowie, trza sie bawić na całego bo potem bede mial 93 jak
                                                    Miłosz i umre hehehehe

Anka a tobie radze małego oddać do schroniska dla zwierząt domowych ;ppp

a kaj Ronja ???? zachlała siem już na amen ???

• Gość: anka1 Re: o dżizassss ......hehehe IP: 212.33.74.* 16.08.04, 13:44
                                                    hej Tygrysie !
                                                    Aroska to sama sie chce wrobic :)
                                                    Bajtla teraz nie oddam , jest uroczy , moze jak mi bedzie pyskowal tak jak Ty
                                                    to sie zastanowie :)
                                                    co z Ronja to moja nie wiedziec:)
                                                    aha bajtel nie w glowie , bo po pierwsze to sie nie glowa to robi , a po drugie
                                                    co z sadzeniem drzewa, synem i budowa domu ? potem Ci ktos powie zes nie
                                                    mezczyzna :)))
                                                  • Gość: tygrysek_ Re: o dżizassss ......hehehe IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 16.08.04, 13:54
                                                    hehehe...a na ch..j mi dom jak w bloku wygodniej?
                                                    na co mi drzewo jak moge iść do lasu?
                                                    ..a na bajtla zawsze czas jest hehe, czy to chcianego czy też nie chcianego ;ppp

Anka dowiedz sie co z Ronką, to Twoje zadanie na dziś;))

• Gość: anka1 Re: o dżizassss ......hehehe IP: 212.33.74.* 16.08.04, 13:59
                                                    a odczep sie z zadaniami , mi sie jesc chce a nie w detektywa bawic !:)))
                                                    co do Bajtli to nie masz racji - im pozniej tym gorzej ... a do reszty moze
                                                    masz...
                                                  • Gość: Ronja Re: o dżizassss ......hehehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 16:37
                                                    Lolaboga, świat się wali, wielki Tygrys spytał się o małą Ronjeczkę, co własnie
                                                    urlop swój juz niestety skonczyła!
                                                    Byłam na Słowacji, ale sie nie zapiłam, cholera jasna, choć w sumie szkoda:)))
                                                    Całuję wszystkich po kochanych pyskach i zapewniam o swojej tęsknocie!!!
                                                  • Gość: anka1 Re: o dżizassss ......hehehe IP: 212.33.74.* 17.08.04, 08:22
                                                    hy hy no prosze jak Tygrys wrzasnie to i Ronja sie znajdzie, czesc !:)))
                                                  • saqqara Re: o dżizassss ......hehehe 17.08.04, 08:35
                                                    no i sie towarzystwo w koncu zebralo:))
                                                    hihi, robi nam sie tutaj spore przedszkole: Bajtel, Dran i Tygrys;))))
                                                  • Gość: anka1 Re: o dżizassss ......hehehe IP: 212.33.74.* 17.08.04, 08:39
                                                    eee Tygrys to jeszcze w zlobku jezd :)))
                                                  • Gość: tygrysek_ Re: o dżizassss ......hehehe IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 17.08.04, 09:15
                                                    kurde jak to zrobiłaś Anka że po latach siem nagle wszyscy ześli ????hehhe
                                                    trzaby to chyba opić co nie ???, jak sie zaleje to może powoże twojego bajtla
                                                    na plerach z minutke ;pp
                                                    no to co ronka ??? kielonki w dłoń i za ułanów ?? hehehe
                                                    Szaki a Ty to jesteśmi szczególnie bliska hehehe wiesz o tym ;)))

---
                                                    SEX & RELIGION
                                                  • Gość: anka1 Re: o dżizassss ......hehehe IP: 212.33.74.* 17.08.04, 09:36
                                                    a co nie wiedziales ze talent mam ? to sie zalewajmy, ale ostrzegam ze jak
                                                    Rolek Ci sie w grzbiet wczepi to na minutce sie nie skonczy. no to szable w dlon
                                                    Zwierzaczki !:))))
                                                  • saqqara Re: o dżizassss ......hehehe 17.08.04, 12:30
                                                    tja, Tajgerowaty, Ty mi tez:PPP

no to po kielonku, co innego o tej porze mozna robic?
                                                  • Gość: tygrysek_ Re: o dżizassss ......hehehe IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 17.08.04, 12:49
                                                    szakuniu skarbeńku jak bóg na niebie prawde godom ;)))

to pijem! iiiii raz ! chlup!! eeeeeee....hh hehe

• Gość: anka1 Re: o dżizassss ......hehehe IP: 212.33.74.* 17.08.04, 12:59
                                                    ha ha 13 wybila ... :)))
                                                  • crimen Re: o dżizassss ......hehehe 17.08.04, 22:09
                                                    Znowu zaczęli i skończyli beze mnie.Zostane abstynentem:)))
                                                  • Gość: Ronja Re: o dżizassss ......hehehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 22:30
                                                    Mi też to chyba niestety grozi. Aż włos się jeży ze strachu przed taka
                                                    przyszłością:DDDDDD
                                                  • crimen Re: o dżizassss ......hehehe 17.08.04, 22:46
                                                    Zawsze możemy powalczyć z tym we dwoje;)
                                                  • Gość: anka1 Re: o dżizassss ......hehehe IP: 212.33.74.* 18.08.04, 08:53
                                                    a tam tuttaj jest picie permanentne, a jak nikogo nie ma to lustro zawsze
                                                    stoi :)
                                                    aloha !
                                                  • saqqara Re: o dżizassss ......hehehe 18.08.04, 11:08
                                                    hahaha, Ania, jako matka polka nie powinnasz rozpowszechniac takich praktyk;))))

Tygrys-ja fiem. Ty prawda chodzaco przeciez jestes:)))

a Crimen z Ronka to sie powinni wstydzic-w bialy dzien o takich swinstawch:))
                                                  • Gość: anka1 Re: o dżizassss ......hehehe IP: 212.33.74.* 18.08.04, 13:36
                                                    o nie! stanowczo protestuje przeciw dyskryminacji matek-polek !:)))
                                                  • saqqara Re: o dżizassss ......hehehe 18.08.04, 13:59
                                                    hehehehe, zawsze wiedzialam ze te matki polki to wcale nie takie swietoszkowate
                                                    sa:)
                                                  • Gość: anka1 Re: o dżizassss ......hehehe IP: 212.33.74.* 18.08.04, 14:31
                                                    uff a juz myslalam ze lpr-y pranie mozgu Ci zrobily :)))
                                                  • saqqara Re: o dżizassss ......hehehe 18.08.04, 15:24
                                                    nie dalabym sie:)
    • crimen Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 18.08.04, 20:21
      Pijąc do lusterka, człowiek zaczyna się nad sobą użalać, a Szaki
      nienawidzi "Biednych Misiow";)))
      • Gość: Ronja Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 22:59
        Juz po wieczornym piwie w knajpie:)
        Teraz mogę się użalać albo zapewniac matki-polki, że tez moga zdrowo pić,
        widziałam takie:D
        • saqqara Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 19.08.04, 08:47
          picie to podstawa!

Crimen-nie boj sie-jak zaczniesz 'misiowac' to Cie zastopuje:))))
          • Gość: anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: 212.33.74.* 19.08.04, 09:42
            co dzis na upal proponujecie ?:)))
            czesc!
            • Gość: tygrysek_ Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 19.08.04, 10:10
              bimber???? hehe

• Gość: anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: 212.33.74.* 19.08.04, 10:27
                a schlodziles ?:)))
                • saqqara Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 19.08.04, 10:34
                  a czy to wazne?:)))
                  • Gość: anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: 212.33.74.* 19.08.04, 10:41
                    na poczatku baaaaaaardzo :)))
                    • crimen Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 19.08.04, 12:32
                      Nie ważne co się pije, ważne aby dobrze sponiewierało;)))
          • crimen Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 19.08.04, 12:31
            Właśnie tego się boję;)))
            • saqqara Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 19.08.04, 12:56
              hihihi, tu usmiecham sie okrutnie:)))

e tam sponiewieralo! do raju zabierze:D
              • crimen Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 19.08.04, 20:21
                A mnie "na biednego misia" do raju nie wpuścisz???;)
                • Gość: Ronja Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 21:58
                  o cieplutkie sierpniowe noce z flaszką krążąca wokół...
                  wszystko się zgadza, z wyjatkiem tej flaszki:)
                  gdzież ona gdzież?
                  • crimen Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 19.08.04, 22:38
                    Szaki pogoniła Biedne Misie, a one zabrały z sobą flaszki:)))
                    • saqqara Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 20.08.04, 09:21
                      hahahaha, Cuks, jestes boski:)))))

Ronka, nie martw sie, mam ze soba nowy zapas:)))
                      • crimen Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 20.08.04, 10:42
                        Gdy dama zaczyna kadzić, robię się podejrzliwy.Ale skoro masz nowy zapas...;)))
                        • Gość: anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: 212.33.74.* 23.08.04, 10:06
                          czesc !
                          • Gość: anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: 212.33.74.* 27.08.04, 10:04
                            wymiatam watek spod sterty lisci. jesien idzie ...
                            • Gość: Ronja Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 18:37
                              nene, jeszcze będzie trochę lata, zobaczycie:)
                              • Gość: anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: 212.33.74.* 31.08.04, 09:58
                                lato latem ale dlaczego ciagle mecza te przeklete upaly ?:)))
                                • Gość: Ronja Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 16:09
                                  Łiiiii tam, jakie to upały:)
                                  Jest w sam raz, a nawet mogłoby kurde deszczem nie grozić!
                                  • Gość: anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: 212.33.74.* 01.09.04, 08:10
                                    upaly byly, az mi sie wierzyc nie chce ze dzis 1 wrzesnia ...
                                    • Gość: tygrysek_ Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 01.09.04, 09:55
                                      łłeeee...do dupy z tym latem...
                                      te lato to był chuj na chuju chujem podparty :PP

chlup!

• Gość: Ronja Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 22:33
                                        Eeeeeeee, nie dam mojego urlopu od ch...w zwyzywać:)
                                        Był zajebisty...
                                        Chlup!
                                        • Gość: anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: 212.33.74.* 02.09.04, 09:03
                                          nie mialalm urlopu, chyba ze macierzynski, moge sobie powyzywac :))))
                                          • Gość: tygrysek_ Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 03.09.04, 08:13
                                            wiesz co Ronka ? przyjedź do mnie to za 9 miechów też pójdziesz na
                                            macierzyński:P;)
                                            propozycja kusząca i jednorazowa wiec sie nie wahaj:))

------
                                            bóg, honor, ojczyzna
                                            • Gość: anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: 212.33.74.* 03.09.04, 08:22
                                              Tygrys nie bylabym taka pewna na twoim miejscu :)))
                                              • Gość: anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: 212.33.74.* 06.09.04, 08:16
                                                czuje sie jeszcze gorzej niz 12 wrzesnia 2001...
                                                to nie jest dobry dzien ... tak jak nie jest dobry ten swiat...
                                                • Gość: Ronja Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 20:29
                                                  Mnie dobił taki mały tekst w Wyborczej: na świecie toczy się III wojna
                                                  światowa, a nikt jeszcze jej tak nie nazwał...

Jak żyć...
                                                  • Gość: anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: 212.33.74.* 07.09.04, 08:26
                                                    nie wiem jak zyc po czyms takim Ronja... znow na swiecie zrobilo sie ciemniej
                                                  • Gość: Ronja Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 22:22
                                                    Zrobiło się ulotniej,
                                                    mniej pewnie,
                                                    bardziej śmiertelnie...:(((((
                                                    Ciężko jest teraz spojrzeć z ufnością w słońce...
                                            • Gość: Ronja Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 20:38
                                              Tygrys, skarbie drogi, a jak małe bedzie miało paski i ogon?
                                              Za jednorazową propozycję się ugryź - albo pragniesz mnie stale, z ogniem i
                                              namietnie, albo korzystam z innych licznych propozycji, nio!
                                              • saqqara Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 07.09.04, 09:43
                                                prosze na pogode nie narzekac. przede mna 3 tygodnie byczenia sie wiec ma byc
                                                pieknie, cieplo, slonecznie i juz!!!!

pozdrawiam wszystkich cieplutko!!!

ps. a o tym jak swiat jest okrutny nie chce nawet myslec... obawiam sie jednak
                                                ze to dopiero poczatek...:((
                                                • Gość: anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: 212.33.74.* 08.09.04, 08:22
                                                  Ronja Szaki oby to nie byl poczatek czegos zlego , a piekna pogoda wydaje mi
                                                  sie nie na miejscu w taki czas ...
                                                  • Gość: anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: 212.33.74.* 11.09.04, 10:36
                                                    11 wrzesnia ...
                                                  • anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 03.10.04, 10:04
                                                    odgrzebuje watek, moze sie ktos wpisze ?
                                                  • crimen Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 03.10.04, 16:53
                                                    Anulko, z Tobą nawet odgrzebywanie wątków to niezapomniana chwila;)))
                                                  • Gość: anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: 212.33.74.* 04.10.04, 17:01
                                                    Crimen archeologia jest ciekawa i beze mnie:)
                                                  • crimen Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 04.10.04, 17:10
                                                    Ale z Tobą zahacza już o metafizykę:)
                                                  • Gość: anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: 212.33.74.* 05.10.04, 08:12
                                                    do fizyki czuje wstret z powodow ktorych nie da sie roztrzasac publicznie, a
                                                    mety juz niepotrzebne skoro mozna pocieszycielke zbolalych kupic na kazdym
                                                    kroku o kazdej porze :)))
                                                  • saqqara Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 05.10.04, 08:37
                                                    no coz, padlo slowo 'archeologia' to nie zostalo mi nic innego jak sie wykopac
                                                    spod sterty lisci;))

kurcze, dlaczego rzeczy tak mile jak urlop koncza sie szybko i tak bolesnie?
                                                    ja sie na to fcale nie zgadzam... ech
                                                  • Gość: tygrysek_ Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 05.10.04, 09:23
                                                    witajcie mordki:D
                                                    kurde , nic sie nie dzieje ciekawego na świecie,..
                                                    ide dalej spać:))
                                                    pozdrówcie Szaki i Ronke jak tu bedą ;)))

----
                                                    homo homini tygre est
                                                  • anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 05.10.04, 15:41
                                                    Tygrys nic ciekawego ??? gazet nie czytasz szczesliwy Kocurze ...
                                                    i Bajtli nie masz !:)

Szaki pomysl ze nowy urlop niedlugo !:)
                                                    pozdrawiam i znikam :)
                                                  • Gość: Ronja Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 18:18
                                                    A mi w górach było błogo i czarodziejsko. Się skończyło. Teraz znuff haruję jak
                                                    wół...
                                                    Buziaki dla wrzosowych ludzi...
                                                  • Gość: anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: 212.33.74.* 08.10.04, 16:25
                                                    aha Dziewczyny sie byczyly , to dlatego Tygrys nie zagladal na wrzosy :))))
                                                  • Gość: anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: 212.33.74.* 18.10.04, 12:57
                                                    Tygrys tak sie wku... ale dalej Cie tu nie ma, gdzie meska konsekwencja ?:)))
                                                  • Gość: tygrysek_ Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 18.10.04, 13:02
                                                    a bo mi co chwile posty wycinajom chamy to co mam pisać ??? hehhee

jak tam bajtel sie chowie???;PPP

kaj jezd Ronka ta morda niemyta???;))))

• Gość: Ronja Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 21:15
                                                    Jak raz mordę umyła i siem wstydzi:DDDD

Kurde, jak zawsze mnie irytuje, że dzień coraz krótszy...
                                                  • Gość: anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! IP: 212.33.74.* 20.10.04, 08:59
                                                    Ronja a czemu siem wstydzisz ?:)))
                                                    Tygrer Bajtel jest super ! ma juz dwa zabki, siada, gada po swojemu jak najety
                                                    i probuje juz kombinowac jak by tu starymi manipulowac :)
                                                  • Gość: tygrysek_ [...] IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 20.10.04, 13:28
                                                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                                  • Gość: anka1 znowu ???? IP: 212.33.74.* 20.10.04, 15:31
                                                    Tygrys czys Ty zadarl z adminem ???
                                                  • Gość: anka1 Re: znowu ???? IP: 212.33.74.* 03.11.04, 09:20
                                                    odkopuje watek :)
                                                    listopad mimo smutnego poczatku ladny sie zrobil, oby tak dalej...
                                                  • tygrysek_ >>>>>>>>>><<<< 03.11.04, 14:00
                                                    piosenka do wódki: "wszystko byłoby inne, gdybyśtu była, ja wiem....(...)"
                                                    hahahahahaha

• anka1 Re: >>>>>>>>> 04.11.04, 17:13
                                                    ech Tygrys gdzie twoj romantyzm ?:)
                                                  • Gość: anka1 Re: >>>>>>>>> IP: 212.33.74.* 10.11.04, 08:34
                                                    kurde dlaczego zawsze ja musze sie bawic w archeologa ?!:)))
                                                  • laelia Re: >>>>>>>>> 10.11.04, 13:38
                                                    żebyś mogła mieć sadysfakcję odkopując takie starożytne zwłoki jak ja :))))

cześć Aniu
                                                  • Gość: anka1 Re: >>>>>>>>> IP: 212.33.74.* 12.11.04, 08:26
                                                    Laelka ale milo ze sie odezwalas !!! warto kopac :))))
                                                  • silvii Re: >>>>>>>>> 12.11.04, 12:40
                                                    no to ja też sie odkopie...

pozdrawiam!
                                                  • anka1 Re: >>>>>>>>> 12.11.04, 15:40
                                                    coraz bardziej sie utwierdzam w przekonaniu ze warto kopac :)))
                                                  • anka1 Re: >>>>>>>>> 25.11.04, 10:17
                                                    odkopuje watek spod sniegu i odskrobuje mu szybki :))))
                                                  • czort Re: >>>>>>>>> 25.11.04, 13:15
                                                    no i masz babo placek!
                                                    anula, ziomalko, tak cos mi wpadlo w oczko, zes mamusia jezd?????
                                                  • Gość: anka1 Re: >>>>>>>>> IP: 212.33.74.* 26.11.04, 08:55
                                                    i to od 9 miesiecy Czorcie :))))
                                                  • anka1 Re: >>>>>>>>> 21.12.04, 15:15
                                                    odgrzebuje watek i w imieniu Karolka i swoim zycze Wrzosowiskowcom i wszystkim
                                                    spokojnych, cieplych, dobrych swiat a 2005 niech bedzie o niebo lepszy niz
                                                    2004 !
                                                    wszystkiego co najlepsze !!!!
                                                  • anka1 Re: >>>>>>>>> 05.01.05, 15:31
                                                    wygrzebuje watek spod sterty blota bo sniegu jak na lekarstwo.
                                                  • anka1 Re: >>>>>>>>> 28.01.05, 12:35
                                                    to to sie doczekalismy. niech ktos wygoni z wrzosowiska te przekleta
                                                    zime !!!!!!!!
                                                  • anka1 Re: >>>>>>>>> 21.02.05, 08:32
                                                    niedlugo miesiac minie od ostatniego wpisu wiec odnawiam watek dla
                                                    formalnosci :)
                                                  • saqqara Re: >>>>>>>>> 21.02.05, 10:02
                                                    to ja tez sie wpisze, a co!:)
                                                  • Gość: tygrysek_ Re: >>>>>>>>> IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 21.02.05, 11:08
                                                    baby k.wa co wy ???? hahahahaha
                                                    nie macie rodzin i dzieci ino tu siedzicie ???? hehehehe

PS.ostatnio czytałem kajś na forum instrukcje robienia loda , zeby tak k.wa
                                                    pani lodziarka z budki to poczytała i stosowała hahahaha
                                                  • ronja Re: >>>>>>>>> 22.02.05, 18:00
                                                    Ja przyznam się bez bicia, albo pracuję, albo jeżdżę na nartach - ostatnio
                                                    zapałałam miuosciou do nart. Że qń mnie podnieca to wiadomo;) Do tego jeszcze
                                                    narty:)

PS Aneczko, zmienilaś Ty swój adres domowy? Ten na który Ci kartkę świateczną
                                                    wysłałam?
                                                  • anka1 Re: >>>>>>>>> 12.05.05, 08:40
                                                    odkopie watek zanim go zarchiwizuja :)))
                                                  • tygrysek_ Re: >>>>>>>>> 12.05.05, 11:08
                                                    k.wa a co to teraz za przymus zeby sie logowac do ch.ja walca ?

ank azyjesz jako ?:P
                                                  • anka1 Re: >>>>>>>>> 14.05.05, 12:18
                                                    o do diabla dlaczego Wy sie odzywacie jak mi do glowy nie przyjdzie ze FT
                                                    jeszcze istnieje ?:)))
                                                    a zyje zyje i moj Bajbus tez !:))
                                                  • ronja Re: >>>>>>>>> 15.05.05, 00:09
                                                    No nie, zwłoki zmartwychwstają z grobuf. jak mogą...:DDDDDD
                                                  • anka1 Re: >>>>>>>>> 14.06.05, 17:18
                                                    jeszcze jakie zwloki :))) znow mialam noc z glowy bo Rolcio ma poczatki kataru
                                                    i nie dal spac ani mi ani sobie (((
                                                  • anka1 Re: >>>>>>>>> 14.07.05, 16:03
                                                    wpisuje sie rowno miesiac po ostatnim poscie :))))
                                                  • anka1 Re: >>>>>>>>> 24.08.05, 15:02
                                                    luudzie jesien idzie czy ktos tu zajrzy ?!!! :)
                                                  • czort raz od wielkiego dzwonu:)) 24.08.05, 16:18
                                                    ale spotkamy sie we wtorek, nastepny, to przekaze., no:))
                                                    czesc piekna:)))
                                                    jak dzieciatko? chyba juz duze, cio?
                                                  • anka1 Re: raz od wielkiego dzwonu:)) 25.08.05, 08:41
                                                    ooo cud sie stal :))) witaj Czorcie ! fajnie ze zajrzalas.
                                                    a dzieciatko super! dzieki ! 12 kg bardzo zywej wagi :)))
                                                    pozdrow wszystkich od nas !
                                                  • saqqara Re: raz od wielkiego dzwonu:)) 07.09.05, 10:06
                                                    12kg? toz to kawal chlopa:)))
                                                    podciagam watek, i pozdrowienia tez, w sumie jakby nie bylo-jesien:)))
                                                    buzka dla wrzosowych ludzikuff!!
                                                  • crimen Re: raz od wielkiego dzwonu:)) 08.09.05, 15:53
                                                    To Wy jednak wszyscy zyjecie? Cieszy mnie to szalenie.Serdecznie pozdrawiam,
                                                    uwzglednieniajac "Biednego Misia" dla Szaki:)))
                                                  • ronja Re: raz od wielkiego dzwonu:)) 08.09.05, 18:11
                                                    Zyjemy!
                                                    I bardzo mi tu proszę w te pędy z życzeniami urodzinowymi uderzać!:)))
                                                  • saqqara wszystkiego naj dla Ronki!!!! 09.09.05, 14:31
                                                    zdrowka szczescia, ostrych ogierow;)))) i duzo wodki:))))

Cukierek
                                                    nie zaczynaj z tym Misiem, bo znowu oberwiesz:DDDD
                                                  • ronja Re: wszystkiego naj dla Ronki!!!! 09.09.05, 22:19
                                                    A dziękujem bardzo!
                                                    A gdzież to nasz Tygrys - żyje?;)pije?:)
                                                  • saqqara Re: wszystkiego naj dla Ronki!!!! 09.09.05, 22:27
                                                    Tajger pewnie siedzi i slini cats'y-normalka:DD
                                                  • crimen Re: wszystkiego naj dla Ronki!!!! 15.09.05, 17:18
                                                    Pluszaczku, znowu z Paint Ballem na ubita ziemie???
                                                    A tym razem dotrzymasz pola???;)))
                                                  • crimen Re: raz od wielkiego dzwonu:)) 15.09.05, 17:16
                                                    Ronju, corko zbojnika zyj dlugo i szczesliwie;)
                                                    Zyczy Ci tego Twoj najstarszy i najwierniejszy wielbiciel;)))
                                                    Przepraszam za pioslizg, ale mnie znowu Dzikie Pola wezwaly;)
                                                  • anka1 Re: raz od wielkiego dzwonu:)) 16.09.05, 08:16
                                                    lo matko, bede tu czesciej zagladac,cos sie ruszylo !:)))
                                                    Ronja smutkow malych jak biedronka i szczescia wielkiego jak smok !!!
                                                    pozdrawiamy wszystkich Wrzosowiskowcow i nie tylko !
                                                    A. i R.
                                                    :)))
                                                  • aroska Re: raz od wielkiego dzwonu:)) 23.09.05, 08:14
                                                    Witam witam i też pozdrawiam:)))
                                                  • slawek004 Re: raz od wielkiego dzwonu:)) 23.09.05, 11:44
                                                    Ja też, ja też :))))
                                                    Pozdrawiam
                                                  • anka1 Re: raz od wielkiego dzwonu:)) 26.09.05, 08:24
                                                    ktos nicka zmienil czy mamy nowego Wrzosowiskowca ?:)
                                                  • saqqara Re: raz od wielkiego dzwonu:)) 26.09.05, 10:13
                                                    Slawek to Slawek:))

witam wsiech, piekna jesien za oknem, a pod debem nie posprzatane! wstydzic sie
                                                    trzeba!
                                                  • czort Re: raz od wielkiego dzwonu:)) 26.09.05, 11:42
                                                    Szaki, hmm, widzisz, jakie zycie jest dziwne, wzieto mi do pomocy w pracy
                                                    kogos, kogo znasz, z foruma, a ja sie zdziwilam, o!
                                                  • crimen Re: raz od wielkiego dzwonu:)) 28.09.05, 13:34
                                                    Czortu, dorobilas sie wlasnego murzyna??? :)))
                                                  • slawek004 Re: raz od wielkiego dzwonu:)) 28.09.05, 13:37
                                                    rejs ciagle w planach :(
                                                  • crimen Kapitanie;) 28.09.05, 13:32
                                                    Slawek, a co z naszym wielkim rejsem? :)
                                                  • crimen Blondi;) 28.09.05, 13:31
                                                    Witaj Aniolku. Jak chowa sie nasze wirtualne Malenstwo? ;)))
                                                  • samanta1 jasne.......... 28.09.05, 13:41

jesien to i wrzosow sie zachciewa he,he...
                                                    Pozdrowiaczki dla was !:)
                                                  • aroska Re: Blondi;) 29.09.05, 07:09
                                                    Jest słodziutka...i też blondyneczka;)))
                                                  • anka1 Re: Blondi;) 03.10.05, 15:45
                                                    ha czyzbym nie tylko ja sie rozmnozyla ? zadam odpowiedzi, bom nie w kursie
                                                    dziela ::))))
                                                  • aroska Re: Blondi;) 04.10.05, 07:56
                                                    Dokładnie;))) Tak jak widać na suwaczku poniżej...
                                                  • anka1 Re: :)))) 04.10.05, 08:47
                                                    Wrzosowiskowcow przybywa:)))
                                                    Aroska zycze Wam zdrowia, zdrowia, zdrowia i pieniedzy. rosnijcie pieknie !
                                                  • aroska Re: :)))) 04.10.05, 11:24
                                                    Jasne;))) Musimy się starać o następców, bo kto będzie wrzosów doglądał..he he
                                                    Tylko Tygrys coś się leni, a wiecznie żyć nie będzie, szczególnie tak jak się
                                                    prowadzi..hahaha
                                                  • anka1 Re: :)))) 05.10.05, 08:21
                                                    jak tak sie prowadzi to moze w koncu ktos sie jeszcze na wrzosy wprowadzi :)))
                                                  • crimen Re: Blondi;) 10.10.05, 15:59
                                                    A temperament tez mamusi??? :)))
                                                  • aroska Re: Blondi;) 14.10.05, 10:16
                                                    Mam nadzieje, bo z wygladu na razie nie jest do mnie za bardzo podobna..he he
                                                    Ale w zachowaniu juz widac podobienstwa, ma byc tak jak ona chce, wtedy jest
                                                    dobrze;)))
                                                  • crimen Re: Blondi;) 17.10.05, 14:36
                                                    Skad ja to znam??? Jeszcze jej nie widzialem, a juz mi sie podoba. Coreczki
                                                    jeszcze nie mialem;)))
                                                  • ronja Dopiero teraz zobaczyłam odpowiedź:) 23.10.05, 18:27
                                                    OOO nie pochlebiaj sobie ani nie ujmuj mi:) Na pewno miewałam i miewam
                                                    starszych:DDDDD wielbicieli...
                                                    Słodkie causy - tym razem z kolei moich imienin :***
                                                  • ronja Aroska 23.10.05, 18:31
                                                    Gratulacje!!!:)
                                                  • crimen Re: Dopiero teraz zobaczyłam odpowiedź:) 24.10.05, 16:58
                                                    Nie chcialem eksponowac wieku, tylko podkreslic wiernosc. Tak wiernego
                                                    wielbiciela z pewnocia nie mialas;)))
                                                  • ronja Re: Dopiero teraz zobaczyłam odpowiedź:) 27.10.05, 18:23
                                                    Prawie samych wiernych, że aż wstyd, hihi:)))))
                                                  • crimen Re: Dopiero teraz zobaczyłam odpowiedź:) 09.11.05, 16:43
                                                    Jesli mnie ladnie poprosisz, to moge byc wierny inaczej;)))
                                                  • anka1 Re: Swieta niedlugo !!! 21.12.05, 15:45
                                                    zycze Wam kosmosu zdrowia, oceanu pieniedzy, galaktyk milosci, morza swietego
                                                    spokoju, spelnienia marzen. cmok, cmok, cmok !:)))
                                                  • ronja Re: Swieta niedlugo !!! 23.12.05, 16:34
                                                    Spełnienia wszystkich życzeń, jakie usłyszycie w święta i w sylwestra (i oby
                                                    Wam samych takich jak to które właśnie napisałam nie złożono!:)))))!!!!!!!!
                                                  • anka1 Re: Swieta niedlugo !!! 28.12.05, 11:15
                                                    Ronja dzieki za karteczke! he he niestety Rolcio pilnuje zebym nie szalala i w
                                                    tym roku nawet pierogowo-uszkowego wigilijnego obzarstwa nie bylo (((( , :))))
                                                  • saqqara wielkie dzieki za kartke! 28.12.05, 12:46
                                                    i tego samego zycze wszystkim wrzosowiczom!

ps. i nie pijcie tyle, watrobe (przynajmniej wlasna) ma sie tylko jedna:DD
                                                  • ronja Re: wielkie dzieki za kartke! 28.12.05, 18:33
                                                    Oj to fakt, wątroba już nie ta jak za młodu:)
                                                  • anka1 Re: wielkie dzieki za kartke! 29.12.05, 08:27
                                                    eee tam, ja sie oszczedzalam, wiec sobie pozwole jak Rolek pozwoli :))))
                                                  • ronja Re: wielkie dzieki za kartke! 29.12.05, 20:19
                                                    Taki młody i juz matkę w kajdankach trzyma?;)
                                                  • saqqara szczesliwego nowego roku!!! 01.01.06, 20:05
                                                    zeby Wam sie wszystkie marzenia spelnily! wiele zdrowka, rosnacych pociech,
                                                    szalonych koni i chetnych kobiet (to dla Tajgera;)

ps. podobno jaki sylwester, taki nowy rok, wiec nadchodzacy 2006 bedzie moj:)
                                                  • anka1 Re: wielkie dzieki za kartke! 18.01.06, 08:31
                                                    prawie :))) lubi mi siedziec na rekach i nici z picia, bo wiercipieta
                                                    straszliwy :)))
                                                  • anka1 Re: cholera jak ja nienawidze zimy !!!!!!!!!!!! 19.01.06, 17:25
                                                    nienawidze i dlatego zaczynam odprawiac czary wzywajace wiosne ! Wrzosowiskowcy
                                                    dolaczcie,zeby ta wiedzme przegonic !!! -30 ? to juz totalne przegiecie !!!!
                                                    syberyjskim mrozom mowimy stanowcze NIE !
                                                  • ronja Re: cholera jak ja nienawidze zimy !!!!!!!!!!!! 23.01.06, 20:45
                                                    Nawet ja lubiąca mroźne śniezne wyże uważam, że to przegięcie:) minus pięć
                                                    stopni wystarczyłoby żeby mnie usatysfakcjonować:)
                                                  • anka1 Re: cholera jak ja nienawidze zimy !!!!!!!!!!!! 07.02.06, 08:47
                                                    dzis mroz "tylko" 10, ale za to wieje i sypie. niech ktos cos zrobi z ta
                                                    przekleta zima ! trzyma juz prawie 3 miesiace i ani mysli sobie isc. gdzie to
                                                    ocieplenie do diaska ???
                                                  • anka1 Re: cholera jak ja nienawidze zimy !!!!!!!!!!!! 20.02.06, 17:11
                                                    pppppppppppp tak sobie pisze,zeby nas jeszcze nie zarchiwizowali :)
                                                  • aroska Re: cholera jak ja nienawidze zimy !!!!!!!!!!!! 07.03.06, 11:41
                                                    To sie dolacze, bo ciezko bedzie potem odkopac stare smieci.
                                                    Czy ta zima sie nigdy nie skonczy??

Pozdrawiam
                                                  • anka1 Re: cholera jak ja nienawidze zimy !!!!!!!!!!!! 13.03.06, 15:59
                                                    ja bym wiedzme chetnie 40-stopniowym upalem potraktowala, chociaz upalow tez
                                                    nie znosze :)
                                                  • czort Re: cholera jak ja nienawidze zimy !!!!!!!!!!!! 23.03.06, 10:47
                                                    No przyjdzie ta chorera wiosna????

Naprawde lubie chlody, ale tegoroczne - to juz przesada :(

A co tam na wrzosowisku ciekawego?
                                                    jak wrzosowe dzieci? ankaaaa, aroiskaaa - roneczka - moze ty tez juz sie
                                                    dorobilas?
                                                    a i futrzak ztatusial tez moze?
                                                  • aroska Re: cholera jak ja nienawidze zimy !!!!!!!!!!!! 27.03.06, 11:10
                                                    Hej hej:)))

Dzieciaki rosna...my mamy pierwszego zabka i zaczynamy chodzic (jeszcze z
                                                    trzymaniem):)))
                                                    Buzki
                                                  • anka1 Re: cholera jak ja nienawidze zimy !!!!!!!!!!!! 27.03.06, 17:26
                                                    a my gadamy jak najeci. ale w koncu 2 lata i miesiac juz mamy
                                                  • tygrysek_ ciao bambino hehehe 28.03.06, 11:35
                                                    widze że baby na wiosne sie budzą hahahaha
                                                  • majki1976 Re: ciao bambino hehehe 28.03.06, 11:37
                                                    podobno kobietą hormony sie gotuja na wiosne ;-)
                                                  • tygrysek_ Re: ciao bambino hehehe 28.03.06, 11:39
                                                    właśnie widać gołym okiem hehehe i naga prawda nie da sie ukryć hahahaha
                                                  • majki1976 Re: ciao bambino hehehe 28.03.06, 11:41
                                                    kobiety aż sie rwa do..ataku... ;-)
                                                  • tygrysek_ Re: ciao bambino hehehe 28.03.06, 11:43
                                                    no taaaa , najpierw atakują a potem pieluchy , ząbki, papki , gary i kościół
                                                    hahahahaha
                                                  • majki1976 Re: ciao bambino hehehe 28.03.06, 11:48
                                                    a potem Ci powiedzą: Chciałeś mnie to rób na mnie ;-)
                                                  • tygrysek_ Re: ciao bambino hehehe 28.03.06, 11:55
                                                    a ja jej na to: każdy sobie rzepke skrobie hahahaha
                                                  • majki1976 Re: ciao bambino hehehe 28.03.06, 12:04
                                                    hm , dobre ;-)
                                                  • tygrysek_ Re: ciao bambino hehehe 28.03.06, 12:27
                                                    ano:)
                                                  • anka1 Re: ciao bambino hehehe 05.04.06, 08:49
                                                    ho nie tylko baby budza sie na wiosne. Futrzaki tez jak widac :)))
                                                  • ronja Re: ciao bambino hehehe 09.04.06, 11:42
                                                    i ronje również
                                                    wiosna az miło patrzeć, rowerek już z powroza zimowego spuszczony, aż rwie sie
                                                    do wiosennych przejażdżek, konikom szajba odbija, jak to na wiosnę
                                                    tylko sie przyłączać:DDDDDDDDD
                                                  • anka1 Re: ciao bambino hehehe 10.04.06, 08:46
                                                    moje dziecie tez bryka jak zrebak, gdy tylko na podworko wyjdziemy. wreszcie
                                                    moze poszalec, bo sie na lodzie i innym bialym paskudztwie nie przewraca :)
                                                  • anka1 Re: w kwestii formalnej :) 05.06.06, 13:58
                                                    kiedy wreszcie bedzie cieplo ?
                                                  • przeciwiza Re: w kwestii formalnej :) 05.06.06, 16:19
                                                    witaj anka1'tak dokladnie zem myslal'czekalem'jak odswiezysz watek'
                                                  • ronja Re: w kwestii formalnej :) 08.06.06, 19:26
                                                    juz juz chyba zaczyna robic sie cieplutko, badzmy cicho,zeby tego ciepla nie
                                                    sploszyc:)
                                                  • randia Re: w kwestii formalnej :) 08.06.06, 20:00
                                                    Witaj ronka...:))))

Co do ciepła...mnie jest jednym ciągiem zimno, marzę o 30 stopniowych
                                                    upałach ;))
                                                    Cos mnie sie zdaje, że pora letnie sie troche przesunęła, o jakiś miesiąc...;)
                                                  • aroska Re: w kwestii formalnej :) 07.07.06, 12:51
                                                    No to teraz macie upały;)))
                                                  • anka1 Re: w kwestii formalnej :) 09.08.06, 08:42
                                                    upaly poszly precz, wreszcie mozna pozyc :)
                                                  • przeciwiza Re: w kwestii formalnej :) 09.08.06, 10:28
                                                    czesc anka'ha'ha'ha'
                                                  • anka1 Re: w kwestii formalnej :) 25.08.06, 15:25
                                                    jesli zaciela Ci sie plyta to powinnas konczyc "ka-,-ka,-ka" :)))
                                                  • ronja Re: w kwestii formalnej :) 29.08.06, 21:43
                                                    Czy u Was też pada...?:/

Sądząc z naszej częstotliwości wypowiadania się na tym wątku, w połowie
                                                    września, podczas jesiennej pluchy, ktoś odpowie: U nas też pada...

A ja juz po urlopie:(((( i jeszcze bym kciała...
                                                  • anka1 Re: w kwestii formalnej :) 31.08.06, 15:01
                                                    e nie u mnie wlasnie slonce wlazi zza chmur !

• ronja Re: w kwestii formalnej :) 31.08.06, 20:19
                                                    U nas silny wiatr - mam wiec nadzieję, że przegoni niż i deszcz i chmury i
                                                    wróci lato. Czy wiatr mnie SŁYSZAŁ?????
                                                  • randia Re: w kwestii formalnej :) 01.09.06, 10:31
                                                    Witaj ronka, anka1...;)))
                                                    Nie lubie takiej pogody...zimno, wieje, słonka nie ma....buuuuu. Chce trochę
                                                    ciepełka, a nawet dużo ciepełka!:)))
                                                  • przeciwiza Re: w kwestii formalnej :) 01.09.06, 16:12
                                                    ciekaw jaka pogoda ma anka

• anka1 Re: w kwestii formalnej :) 02.09.06, 14:31
                                                    przeciez pisalam,ze slonce swieci !
                                                  • ronja Re: w kwestii formalnej :) 03.09.06, 23:42
                                                    W weekend pogoda mogla byc:) Ja za to bylam na wieczorze kawalerskim, hihihihi:)
                                                  • anka1 Re: w kwestii formalnej :) 06.09.06, 08:33
                                                    Ronka wychodzisz ?:)))
                                                  • crimen Re: w kwestii formalnej :) 06.09.06, 20:56
                                                    W zajściu też mozesz liczyć na bezinteresowną pomoc. W końcu od tego są
                                                    przyjaciele:)))
                                                    Witajcie.
                                                  • ronja Re: w kwestii formalnej :) 06.09.06, 22:55
                                                    hihihi filuty:))))
                                                    ja na razie zadnych takich:))))
                                                  • tygrysek_ Re: w kwestii formalnej :) 07.09.06, 14:01
                                                    cześć baby :D
                                                    nie narzekać! pracować !! hahahaha
                                                  • crimen Re: w kwestii formalnej :) 07.09.06, 21:00
                                                    Córko Zbójnika, jako Twój wieloletni wielbiciel nauczyłem się cierpliwości.
                                                    Mogę jeszcze poczekać:)))
                                                    Sie ma Tiger:)
                                                  • ronja Re: w kwestii formalnej :) 08.09.06, 20:32
                                                    Wychodzenie, jak wychodzenie, kij z tym:)
                                                    Ale to zachodzenie z bezinteresowną pomocą Crimena, mhmhmmmmm:)

Tajger! Co to za krzyki! Ogon do góry i patriotycznie! Do pracy!:)
                                                  • crimen Re: w kwestii formalnej :) 08.09.06, 23:56
                                                    Ronju, popatrz jak wspólne fantazje łączą ludzi na lata. Choć z drugiej strony
                                                    Ty możesz być ozdobą każdej fantazji;)))
                                                  • ronja Re: w kwestii formalnej :) 10.09.06, 22:20
                                                    Ja - tak, ale nieodzownie w połączeniu z flaszką wódki:) Jako rekwizytem bądź
                                                    ogłuszaczem:)
                                                  • crimen Re: w kwestii formalnej :) 10.09.06, 23:53
                                                    I jeszcze gitara...i ciepły męski głos, nucący "Ze świata czterech stron..."
                                                    Nie zapominam upodobań swoich sympatii:)))
                                                  • ronja Re: w kwestii formalnej :) 11.09.06, 20:07
                                                    Fakt. Chcesz zaświadczenie?:)
                                                  • crimen Re: w kwestii formalnej :) 11.09.06, 20:15
                                                    Nie jestem biurokratą, tylko wielbicielem:)
                                                  • ronja Re: w kwestii formalnej :) 11.09.06, 22:32
                                                    Tfu, źle się wyraziłam:) Referencje?:>
                                                  • crimen Re: w kwestii formalnej :) 12.09.06, 00:11
                                                    No ładnie. Najwierniejszego z wiernych potraktowała jak służbę domową:)))
                                                    A czy Twoje referencje liczą się u Ciebie???;)
                                                  • ronja Re: w kwestii formalnej :) 12.09.06, 21:20
                                                    Hmmm, na trzeźwo się nie liczą... Po pijaku wszystko mozliwe:))))
                                                    Crimenku, gdybym do słuzby domowej (której zresztą nie mam) zwracała sie z takim
                                                    uśmiechem, jaki w tej chwili mam dla Ciebie...:)
                                                  • crimen Re: w kwestii formalnej :) 12.09.06, 21:27
                                                    Wlewasz mi miód w serce. Chyba Cię wreszcie porwę w te Dzikie Pola;)
                                                  • ronja Re: w kwestii formalnej :) 13.09.06, 19:35
                                                    Ach, rwij, rwij:DDDDDDDDDD
                                                  • crimen Re: w kwestii formalnej :) 13.09.06, 23:46
                                                    Już zacząłem sobie odświeżać żurawiejki:)))
                                                  • ronja Re: w kwestii formalnej :) 15.09.06, 06:18
                                                    Hehe, a może tak podstawy jazdy konnej...?:>
                                                    :)))))
                                                  • aroska Re: w kwestii formalnej :) 15.09.06, 13:19
                                                    Hej:)
                                                    Widze, ze wszyscy wracaja na stare smieci:))) SUPER
                                                  • crimen Blondi:) 15.09.06, 16:53
                                                    Właśnie Ciebie mi brakowało;)
                                                  • aroska Re: Blondi:) 18.09.06, 11:59
                                                    Ale widze, ze jak zwykle nie narzekasz na brak zainteresowania;)
                                                  • crimen Re: Blondi:) 18.09.06, 23:44
                                                    Kochanie, doskonale wiesz, że Ciebie nikt nie może zastąpić;)
                                                  • crimen Re: w kwestii formalnej :) 15.09.06, 16:52
                                                    Ronju-Instruktorko, po co??? Cały oddaję się w Twoje ręce:)))
                                                  • ronja Re: w kwestii formalnej :) 15.09.06, 21:22
                                                    Uwielbiam uczyc panów i im pokazywać przez dotyk gdzie jaka część ich ciała ma
                                                    się na siodle umiejscawiać i jak działać...;)
                                                  • crimen Re: w kwestii formalnej :) 17.09.06, 03:41
                                                    Uprzedmiotowienie podmiotu uniemożliwia podmiotowi okazanie należnej czci
                                                    instruktorce...Ale co tam... Dupa u nas jak z mosiądza...;)))
    • anett70 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 11.08.06, 18:46
      www.music-download.mylog.pl/ tutaj szukaj tutaj tylko tutaj
    • rayoff Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 06.09.06, 23:16
      sie znowu wzruszylem... :)
      Racza, wszystkiego najlepszego niebawem :>
      • ronja Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 08.09.06, 20:30
        Rejoff, ja się wzruszyłam jeszcze bardziej, że pamiętałeś...
        Gorący całus na powitanie:))))))))
        • rayoff Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 08.09.06, 22:48
          No jak moglbym zapomniec... :> Przeciez niektorych rzeczy po prostu nie da sie
          wymazac z pamieci... :>
          Buziak takoz i usciski :)
          • ronja Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 10.09.06, 22:18
            Taka trauma?:>
            • rayoff Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 12.09.06, 23:37
              czytasz w myslach...
              trzy lata terapii i wszystko o kant potluc :)

ronja napisała:
              > Taka trauma?:>
              • anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 13.09.06, 08:18
                jest na to recepta : terapeute zmienic :)))
                • ronja Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 13.09.06, 19:35
                  A po co terapia?:>
                  Wystarczy duzo zajęć i alkoholu - o wszystkim da się zapomnieć:))))
                  Ale Rejofku - ja o Tobie nie chce zapominać:))))
                  • rayoff Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 13.09.06, 23:10
                    Ale zajecia przed alkoholem czy po?
                    • ronja Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 15.09.06, 06:17
                      Skoro alkohol w roli terapeuty, to im więcej z nim terapii tym lepiej:)
                      • anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 12.10.06, 17:23
                        czy u Was "fachowcy" wlaczyli centralne ogrzewanie czy marzniecie ? :)
                        • ronja Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 12.10.06, 20:29
                          Wczoraj włączyli:)
                          Ale na dworze tak piękna pogoda, że nie marzyłam jak co roku, zeby w koncu
                          włączyli:)
                          Noce wprawdzie zimne, ale jeszcze punciaka ze szronu nie trzeba oskrobywać,
                          więc fajnie jest:)
                          • anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 19.12.06, 13:20
                            hej Futrzaki i Takie Inne jak tam swieta ? utlukliscie juz nieszczesnego
                            karpia ?
                            • ronja Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 19.12.06, 20:42
                              Do świąt jeszcze kilka dni!
                              Śniegu niet, to i za karpia sie nie biere:)
                              pozdr.
                              • anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 20.12.06, 08:38
                                u nas cos sniegopodobnego pada. ciekawe tylko czy do swiat polezy. a tak w
                                ogole to mi sie taka "zima" podoba.
                                caluski !
                                • anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 10.01.07, 08:21
                                  hop hooop czy ktos juz wytrzezwial po swietach , sylwestrach i innych takich ?
                                  a futrzaki sie obudzily ? w koncu wiosna w pelni, nie ?!
                                  • ronja Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 12.01.07, 23:00
                                    Kurde,kilka takich lat jednak musi uplynac, zanim organizm sie przestawi, ze
                                    zimy nie ma...
                                    Ja wciąż z niepokojem oczekuje zimy sniegu i poslizgow na jezdniach.
                                    Jedna piękną gołoledż juz tej zimy na lubelszczyźnie przeżyłam, brrrr...
                                    Ale co by nie mówić, tęsknię za krótką mroźną śniezną zimą:)
    • drwal72 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 12.01.07, 23:16
      tu bylem
      woland?
      • anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 26.01.07, 16:04
        to jeszcze nie powod zeby po naszym debie ryc, ladnie to tak drzewa niszczyc ?
        • anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 05.03.07, 17:01
          wiosna idzie to sie wpisze,zeby watek nam sie nie roztopil :)
          • aroska Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 22.05.07, 12:42
            A niebawem juz lato...przynajmniej pogoda na to wskazuje;))) Pozdrowionka
            • saqqara Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 24.05.07, 15:45
              dobrze wiedziec, ze wrzosowiskowe duchy nadal na posterunku stoja, pilnujac
              debu i butelczyny:D swoja droga pelna podziwu jestemm, bo watek sie ciagnie i
              ciagnie. marne szanse, zeby do archiwum poszedl;))
              pozdrowki dla wszystkich:D

• crimen Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 24.05.07, 19:47
                To dawaj tą butelczynę Pluszaczku. Żyje się raz, pije się co dzień;)))
                • saqqara Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 29.05.07, 22:41
                  hehehe, no to chlup! watrobka musi na siebie zapracowac:DDD

• anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 25.06.07, 16:41
                    ze tez ja mam pecha, cholera i nigdy sie nie moge zalapac na zbiorowa flaszke,
                    tylko sama musze pic. co za zakichane szczescie ! nie mozecie nastepnym razem
                    maila wyslac, ze imprezka na wrzosach sie szykuje ?
                    • anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 16.08.07, 15:12
                      a wpisze sie, zeby watku do archiwum nie poslali :)
                      • aroska Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 29.08.07, 11:30
                        Dziś moje urodzinki...to stawiam:))) Pozdr.
                        • anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 21.09.07, 15:13
                          o rany przegapilismy !!! Aroska wybacz !!!
                          • anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 30.10.07, 22:16
                            posmece : znow listopad idzie i znicze trzeba bedzie zapalic ... coraz wiecej
                            zniczy ...
                            • anka1 Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 23.01.08, 10:59
                              ostatni wpis w pazdzierniku ? trzeba wykonanie planu zaczac, bo nas zarchiwizuja.
                              • aroska Re: Tygrys Ronja Szaki !!!! 30.04.08, 18:49
                                Co tam na wrzosach? Lato niedlugo;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka