drzejms-buond 12.02.07, 10:52 zafascynowało mięł to kocię... cóz za spojrzenie, jakie skupienie na twarzy i..piękno... (wystawa kotów , zdjęcie z Cojestgrane) drzejms.blox.pl/html inny kotecek www.youtube.com/watch?v=gqBuuVGCx4k Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: I tot aj soł e puti tet 12.02.07, 13:05 zawsze sie wkurzam jak mi się śnią koty, bo oznaczaja w senniku fałszywych przyjaciół a ja przecież kochom koty! dzisiaj śniło mi się aż pięć! dwa mnie pazurami...ciach! a w tle marek niedźwiecki żegnał się z kolegą z pracy? czyżby IPEENY wlazły do Trójki? Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: I tot aj soł e puti tet 12.02.07, 15:59 We Lodzi we łikęd we Galeryi Lódzkiej będzie jakiś dzień kota czy kociarza... Kotów będzie dużo- i ja tam będę zawodowo nagrywać miauczenie kotów i ich wełaścicieli:D Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: I tot aj soł e puti tet 12.02.07, 16:16 pięęęęęęęękne zajęcie... mrrrrał! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: I tot aj soł e puti tet II 21.02.07, 14:03 :-B))))))))) zróbmy zdjecie koteckowi? www.qoyo.eu/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=603&g2_serialNumber=1 Odpowiedz Link Zgłoś