anmaro 07.08.05, 14:29 otwieram Forum a tu od miesiąca te same wiadomości z pierwszej ręki. Panowie Redel i Karpiński. Jak to się ma do tych rewelacyjnych w waszej opinii stron Mareckich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafal.redel Re: Nowości 07.08.05, 20:11 anmaro napisał: > otwieram Forum a tu od miesiąca te same wiadomości z pierwszej ręki. Panowie > Redel i Karpiński. Jak to się ma do tych rewelacyjnych w waszej opinii stron > Mareckich. Tak, tak, już Pan pisał, że to wszystko przeze mnie. Zamiast dostarczać Panu najświeższych wiadomości (i to nie wiedzieć czemu za pośrednictwem forum dyskusyjnego), zajmuję się czymś innym. A może tym razem Pan przygotowałby jakąś świeżutką wiadomość (byle sprawdzoną)? p.s. Czy próbował Pan kiedyś szukać wiadomości w miejscu do tego przewidzianym? Na przykład tutaj: www.marki.pl/serwis/ Odpowiedz Link Zgłoś
flash3 Re: Nowości 07.08.05, 20:40 anmaro napisał: > otwieram Forum a tu od miesiąca te same wiadomości z pierwszej ręki. Panowie > Redel i Karpiński. Jak to się ma do tych rewelacyjnych w waszej opinii stron > Mareckich. Witaj Mój Pączuszku... już zaczynało Mi brakować przepełnionych głębią myśli wyrażonych w twoich wypowiedziach. I od razu śpieszę zapytać cóż Ci zawinił (tym razem) Pan Kapiński? Ps. Jak nie podoba Ci się to forum to jestem gotów (żebyś sam nie musiał się fatygować) założyć drugie forum dotyczące Marek, a następnie oddać na nim tobie pełnię praw - będziesz tam sobie pisał co tylko dusza zapragnie, bo będziesz sam sobie „sterem i okrętem”, i na pewno wtedy nie zabraknie tam najświeższych informacji... Odpowiedz Link Zgłoś
w.karpinski Re: Nowości 07.08.05, 21:34 anmaro napisał: > otwieram Forum a tu od miesiąca te same wiadomości z pierwszej ręki. Panowie > Redel i Karpiński. Jak to się ma do tych rewelacyjnych w waszej opinii stron > Mareckich. Odpowiadam w swoim imieniu. Ma to się tak jak głupota do wszechświata. W.Karpiński Odpowiedz Link Zgłoś
toban.zalogowany Re: Nowości 11.08.05, 22:13 Witam, > Odpowiadam w swoim imieniu. > Ma to się tak jak głupota do wszechświata. :-))))))))))))))))))) Strasznie mi się ta odpowiedź podobie. Panowie! Ale, ale... Czy wolno kopać leżącego? :-) Chociaż z drugiej strony...czemu nie? pzdr toban Odpowiedz Link Zgłoś