owi08 06.02.23, 09:20 zmień ofertę na kartę/subskrypcję Mobile Vikings zapraszam mobilevikings.pl/referral-app-ios/OdwaznaNieustraszonaZdobywczyniKinga/ Najlepsze oferty od 25 zł za 31 dni (kumulowanie się GB, autodoładowanie, przekazywanie GB) :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubabiskup30 Re: Mobile Vikings 08.02.23, 16:02 Polecam tą sieć najbardziej ze wszystkich, a korzystałem ze wszystkich sieci dostępnych na rynku ;) Zostań Vikingiem tak jak ja i płać mniej za telefon w Mobile Vikings. Polecam! mobilevikings.pl/referral-app-android/PrawyNieustepliwyPogromcaJakub/ Odpowiedz Link Zgłoś
lucy1993 Re: Mobile Vikings 15.07.24, 01:51 Ahoj! Zapraszam Cię na pokład mojego operatora - Mobile Vikings. Wypróbuj -50% na start w ofertach Match na kartę i Subskrypcja. Dołączysz? mobilevikings.pl/referral-app-android/CharakternaPrzedsiebiorczaWladczyniLucyna/ Zachęcam do skorzystania z sieci tylko do końca miesiąca lipca korzystając z linku polecającego - 1 miesiąc za jedyne 1 zł! :) Gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz231233 Re: Mobile Vikings 20.07.25, 11:20 Mobile Mają Vikings mają 5G, eSIM, bez umowy itp. Można na firmę. Polecam :) mobilevikings.pl/referral/WielkodusznyDociekliwyMyslicielKamil/ Z kodem FESTIWAL 1zl za pierwszy miesiąc w planie zefir lub fala. Odpowiedz Link Zgłoś