Dodaj do ulubionych

Salon piękności

IP: 158.75.47.* 15.01.04, 11:08
Jaki salon piękności polecicie mieszkańcom Waszego miasta?
I czy wszystkie salony spełniają podstawowe zasady chigieny, np. czy pani
Ziuta myje nożyczki po zrobieniu pedicure bądź wycięciu włosów z nosa lub
uszu przed zabraniem sie do natępnego klienta?
Obserwuj wątek
    • nin15 Re: Salon piękności 15.01.04, 13:04
      nie wiem jak z higiena w tego typu zakładach. sporadycznie bywam w miejscowych salonach piękności a dokładniej raz w roku przed sezonem plażowym, aby obciac sobie pazury od nóg. nie wiem co pani robi wówczas ze sprzetem bo sekator przynaosi zawsze z zaplecza.
      • Gość: PEGAS Re: Salon piękności IP: *.Wabrzezno.com.pl / *.Wabrzezno.com.pl 15.01.04, 23:50
        A ja zastanawiam się, czy w salonach piękności baraszkuja szczury? Przeciez to
        takie miluske stworzenia. Wyobraźcie sobie: Pani Ziuta na fotelu a tutaj taki
        rudy z długim ogonem się przechaza niczym Pamela anderson. Wyobraźcie sobie
        minę Pani Ziuty?
      • Gość: PEGAS Re: Salon piękności IP: *.Wabrzezno.com.pl / *.Wabrzezno.com.pl 15.01.04, 23:50
        A ja zastanawiam się, czy w salonach piękności baraszkuja szczury? Przeciez to
        takie miluske stworzenia. Wyobraźcie sobie: Pani Ziuta na fotelu a tutaj taki
        rudy z długim ogonem się przechaza niczym Pamela anderson. Wyobraźcie sobie
        minę Pani Ziuty?
        • Gość: Grizelda Re: Salon piękności IP: 158.75.47.* 16.01.04, 10:19
          Salony piękności moim zdaniem to naturalne siedlisko szczurów. Mają tam
          materiały do wygodnego wymoszczenia gniazd w postaci, np. włosów.
          • naka Re: Salon piękności 16.01.04, 18:09
          • naka Re: Salon piękności 16.01.04, 18:10
            • figo15 Re: Salon piękności 21.01.04, 12:06
              Często wysyłasz dwa razy to samo. Masz dziury w mózgu, czy pamięci?
    • lucynakx Re: Salon piękności 22.03.18, 13:03
      Ja uwielbiam Panią która ma mobilny salon www.facebook.com/luxusoweprzedluzaniewlosow/ . Pełna estetyka, i świetna robota ! miasto Łódź

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka