Dodaj do ulubionych

jazda samochodem bez zapiętych pasów

03.01.04, 23:14
Złym zwyczajem w naszym mieście i nie tylko jest jazda bez zapiętych pasów
bezpieczeństwa, czyż nasza kochana policja tego nie widzi, czy też nie chce
tego widzieć bo i po co. Niech się pozabijaja
Obserwuj wątek
    • henio56 Re: jazda samochodem bez zapiętych pasów 05.01.04, 22:32
      Ja też jeżdżę bez pasów, ale uważam że robię żle. Policja nie reaguje bo
      ciężko udowodnić to wykroczenie. A zresztą to kierowca odpowiada za swoje
      bezpieczeństwo.
      • eurofabrika_com Re: jazda samochodem bez zapiętych pasów 28.01.04, 09:45
        W pasach po miescie to rozumiem - powinny byc zapiete, ale za miastem tylko w
        zimnie , kiedy sie wolniej jedzie, natomiast w lecie to powinno byc w/g woli ,
        przy szybkiej jezdzie 150 -180 zadne pasy cie nie uratuja -przy takiej
        predkosci a jak juz sie zdarzy to, to masz szanse ze wylecisz przez szybe i
        najwyzej cos sobie połamiesz a nie bedziesz zakleszczony jak w konserwie.
        Arturo
        • henio56 Re: jazda samochodem bez zapiętych pasów 08.02.04, 18:59
          a gdzie Ty takie szybkości rozwijasz, myślę że na autostradzie.Ja bym wolał
          mieć jednak zapięte pasy. Z konserwy moga Cię wyciągnąć żywego.
        • rozbojnik_rumcajs Re: jazda samochodem bez zapiętych pasów 09.02.04, 15:23
          eurofabrika_com napisał:

> W pasach po miescie to rozumiem - powinny byc zapiete, ale za miastem tylko w
          > zimnie , kiedy sie wolniej jedzie, natomiast w lecie to powinno byc w/g woli ,
          > przy szybkiej jezdzie 150 -180 zadne pasy cie nie uratuja -przy takiej
          > predkosci a jak juz sie zdarzy to, to masz szanse ze wylecisz przez szybe i
          > najwyzej cos sobie połamiesz a nie bedziesz zakleszczony jak w konserwie.
          > Arturo

jak wylecisz to trafisz w jakas latarnie albo drzewo a morzesz trafic i w bogu ducha winnego
          przechodnia i zginiecie razem bedziesz mial go na posmiertnym sumieniu

a 150 , 180 w okolicach gryfina nie rozwiniesz
          moj rekord czasowy gryfino/baszta - chojna/rynek to 25 minut

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka