basman73 25.01.04, 16:58 Dostałem namiar na kolejną stronkę w sieci związana z Gorlicami: www.kafary.prv.pl I co Wy na to ? ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawisza777 Re: Kafary.... 25.01.04, 19:42 Basman wiem ze sie strasz bardzo i chwala Ci za to ale ta strona no jest troche (bardzo ) daleko z trescia i tematyka powiazana z Gorlicami.Moze ten jeden malutki,kruciutki art. o G. a reszta to .... Goscie z ogrodowej cos wyprodukowali ale sie za bardzo nie postarali...no comment. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_hiszpan Re: Kafary.... 28.01.04, 20:32 Ędobry, jak się patrzy z Rynku w Krakowie, to czowiek ma inne optykie. Słowem Jest super. Jak sobie pomyślę, co Kafary mogły (-li?) by robić, gdyby nie udzieleli się na tej stronce, to mi się zimno robi. Słowem brawo Kafary - super. Teksty oczywiście mogłyby być lepsze, ale te, które są dowodzą poczucia hjumoru. Hjumer jest bardzo ważny - że tak powiem uczenie. Do tego chopaki mają tzw cywilne odwage, bo dają w sieci swoje mordki - dość miłe - co znacznie mogłoby utrudnić im żywot, jeśli by (dejmy na to)coś zbroili. A w takiej sytuancji sami są zmobilizowani, i to ostro zmobilizowani, żeby nic nie nabroić. I za to się im należy pagóreczek pchwał. W każdym razie wg mnie. Jakbym im tak miał doradzać względem tego i owego, to raczej bym odradzał wciąganie dymku przez rurę (copyright DH), bo to mało pomaga, a za to dużo przeszkadza. Chadzam sobie codziennie koło Instytutu Onkologii w Krakowie i wiem co mówię.Mam pisać dalej? No. Do tego jak się patrzy na stronę Kafarków, to się zyskuje dowód przekonywujący, że się gościom chce. A Polakom to się ogólnie dość mało chce, więc ja sobie dość lubię kolekcjonować przykłady, że się komuś chce.Nawet jeśli to nie jest najlepsza stronka w powiecie gorlickim. Ale od czegóż wolna konkurencja? pzdr DH Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: Kafary.... 29.01.04, 12:48 Oki przyznaje troche racji Doktorowi ...ale mogli by sie troche bardzie postrac :D Fakt lepsze to niz... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Kafary.... 29.01.04, 17:00 aj zawisz jest ok,:) nie ma co marudzic cmok:) kazdy orze jak moze!hehe Odpowiedz Link Zgłoś
84aga Re: Kafary.... 03.02.04, 14:40 Sorry ale tą stronke napisali goście z Krasinskiego nie z Ogrodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
twelwe Re: Kafary.... 06.02.04, 22:17 taaa ... Ja tez poznałem że to Krasińskiego... głównie po tej kurze. 12@ Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: Kafary.... 11.02.04, 19:40 OKi dobra moja pomylka skoro tak mowicie...nie jestem w stanie tego zweryfikowac :*( Odpowiedz Link Zgłoś