jacaaa2 13.03.04, 10:52 ale pięknie topi śnieżek -jest cudnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grekaa Re: Ludzie WIOSNA przyszła...... 13.03.04, 16:45 tak, pięknie!! mmmmm, a jak pachnie!!!! uwielbiam te wiosenne przebudzenia:-) wiosna przyszła i widać jak wszystkich wywiało na pierwsze słoneczne wypady. NA ZDROWIE, KOCHANI:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ludzie WIOSNA przyszła...... 13.03.04, 18:06 na zdrowie,na zdrowie, u mnie tak pieknie rano ptaki spiewaly,aj zeby jeszcze pachnialo tak jak u was wiosna! Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: Ludzie WIOSNA przyszła...... 13.03.04, 18:37 a do mnie dziś przyszedł sąsiad i powiedział ze pół dnia śnieg widłami przewalał - a ja do niego - " To u ciebie jest taki snieg co sie go widłami przewala hihihih" - jakies nowe typy Ale fakt - wiosne juz czuć ! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai snieg widlami?.. 13.03.04, 18:44 o jesus jak sie smieje! wez no pozycz mu lopaty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Wiosna! huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! 14.03.04, 08:37 .......... i kolejny dzionek ze słoneczkiem przez które spać nie mogłem i wstałem już o 7 rano bo jasnosci takie były ze az sie spać nie chiało......... Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: Wiosna! huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! 14.03.04, 10:12 a mnie obudził telefon !!!!!! kto wpada na pomysł dzwonić do mnie o 8-smej rano Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: Wiosna! huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! 14.03.04, 14:10 ........idę zobaczyć do naszego parku ,a mam zaledwie 200m. czy jej już tam nie widać póki jeszcze kładka czynna ,bo lada dzień bedzie remontowana i wtedy hoho jak daleko będzie do parku Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Wiosna! huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! 14.03.04, 16:27 u mnie tez pieknie,wybral by sie czlowiek na jaki spacerek to niestety wieje tak ze glowe chce urwac,szkoda,ale czuc ze ten wiatr wiosenny jest Odpowiedz Link Zgłoś