Dodaj do ulubionych

Ludzie WIOSNA przyszła......

13.03.04, 10:52
ale pięknie topi śnieżek -jest cudnie!!!
Obserwuj wątek
    • grekaa Re: Ludzie WIOSNA przyszła...... 13.03.04, 16:45
      tak, pięknie!!
      mmmmm, a jak pachnie!!!! uwielbiam te wiosenne przebudzenia:-)
      wiosna przyszła i widać jak wszystkich wywiało na pierwsze słoneczne wypady.
      NA ZDROWIE, KOCHANI:-)
      • ellenai Re: Ludzie WIOSNA przyszła...... 13.03.04, 18:06
        na zdrowie,na zdrowie, u mnie tak pieknie rano ptaki spiewaly,aj zeby jeszcze
        pachnialo tak jak u was wiosna!
        • delfinek27 Re: Ludzie WIOSNA przyszła...... 13.03.04, 18:37
          a do mnie dziś przyszedł sąsiad i powiedział ze pół dnia śnieg widłami
          przewalał - a ja do niego - " To u ciebie jest taki snieg co sie go widłami
          przewala hihihih" - jakies nowe typy

Ale fakt - wiosne juz czuć !
          • ellenai snieg widlami?.. 13.03.04, 18:44
            o jesus jak sie smieje! wez no pozycz mu lopaty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • jacaaa2 Wiosna! huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! 14.03.04, 08:37
              .......... i kolejny dzionek ze słoneczkiem przez które spać nie mogłem i
              wstałem już o 7 rano bo jasnosci takie były ze az sie spać nie chiało.........
              • delfinek27 Re: Wiosna! huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! 14.03.04, 10:12
                a mnie obudził telefon !!!!!!
                kto wpada na pomysł dzwonić do mnie o 8-smej rano
                • jacaaa2 Re: Wiosna! huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! 14.03.04, 14:10
                  ........idę zobaczyć do naszego parku ,a mam zaledwie 200m. czy jej już tam nie
                  widać póki jeszcze kładka czynna ,bo lada dzień bedzie remontowana i wtedy hoho
                  jak daleko będzie do parku
                  • ellenai Re: Wiosna! huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! 14.03.04, 16:27
                    u mnie tez pieknie,wybral by sie czlowiek na jaki spacerek to niestety wieje
                    tak ze glowe chce urwac,szkoda,ale czuc ze ten wiatr wiosenny jest
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka