14.08.05, 14:37
Niedzielaaaaa, nic się nie dziejeeeeee, siedzimyyyyy... Jak przyjdę du
dumuuuuuu to napiszeeeee, na foruuuum :-D
Obserwuj wątek
    • qwerty.tarnow Re: Nudaaaaaa 14.08.05, 16:29
      Dalej nudaaaaa, nic się nie dziejeeeee...
      • qwerty.tarnow Re: Nudaaaaaa 14.08.05, 17:59
        Jak wyżeeeeej, siedzimyyyyy, nie gadamyyyyyyy...
        • teklat Re: Nudaaaaaa 14.08.05, 18:13
          A ja się nie nudzę. Konczę urządzanie pokoju młodego. Jeszcze została mi tylko
          japońska kaligrafia i podmalowanie podłogi. Cały dzień do tego się przymierzam,
          bo jakoś nie mam odwagi... Gdyby sobie młody zażyczył jakiś arabski tekst....
          • teklat Re: Nudaaaaaa 14.08.05, 18:15
            A w przyszłym tygodniu szyję patchwork.
            Qwerty! Może byś się wziął za jakąs działalność twórczą?
            Mniej byś się nudził...
            • teresa50 Re: Nudaaaaaa 14.08.05, 19:54
              Właśnie. Ja muszę malować płot a on się nudzi!! A patchwork też mnie kusi,
              wszystko już mam, jak będzie chwilka czasu to zacznę. A w Mościckiej Fundacji
              Kultury jest wystawa jakiejś pani co z suchych liści i kwiatów układa
              przepiękne obrazy. Chyba zacznę suszyć liście :-)) I ukradnę pani pomysł.
            • qwerty.tarnow Re: Nudaaaaaa 14.08.05, 20:35
              teklat napisała:

> Qwerty! Może byś się wziął za jakąs działalność twórczą?

W niedzielę? Święto jest - nie pracuje się. A w tygodniu to ja będe już miał
              zajęcie...
              • kuczman Re: Nudaaaaaa 15.08.05, 04:55
                Ja sie tam nie nudzilem. Bylem znowu nad jeziorem, nalapalem rybek, karp i sum
                uwedzone, mniam;)
                Drugi sum trafil do goracego oleju bo sasiad jakies tam inne rybki smazyl
                (znaczy sie wrzucal do oleju)- powdojne mniam:))
                Troszke sie popocilem przy pewnym zadaniu a tak ogolem bylo cudownie, piwko
                chlodne, rybki pyszne i ciekawe towarzystwo.
                • lemuriza Re: Nudaaaaaa 15.08.05, 08:39
                  Ja też się nie nudziłam:
                  spacer wokoł Strbskiego Plesa, wyjazd na Solnisko, wyjazd na Hrebieniok,
                  spacer nad wodospady, ciasto i kawa w Zukarenie, obiad pyszny w knajpie,
                  przyroda, przyroda...
                  Dlaczego Ty nie wsiądziesz w auto i nie pojedziesz gdzieś????
                  Nie bardzo rozumiem naprawdę.
                  Qwwerty, jedno życie mamy.
                  • qwerty.tarnow Re: Nudaaaaaa 15.08.05, 10:05
                    Gdzie? Aż mi się benzyna skończy? ;-)
                    • teklat Re: Nudaaaaaa 15.08.05, 12:13
                      Qwerty, nie marudź. Tylko rusz tyłek od kompa. Świat - poza widokiem z Twojego
                      okna bywa równie interesujący...
                      • kuczman Re: Nudaaaaaa 15.08.05, 12:59
                        Mysle ze trzeba zalatwic rower dla Qwertego, zabrac go ze soba na jakas trase
                        dla poczatkujacych i moze zacznie wtedy zaniedbywac forum jak poczuje wiatr we
                        wlosach.
                        • qwerty.tarnow Re: Nudaaaaaa 15.08.05, 13:57
                          Taaa, wiatr we włosach - żebym do cna wyłysiał...
                          • lemuriza Re: Nudaaaaaa 15.08.05, 14:20
                            wiesz qwerty... byłam właśnie na wycieczce.
                            Sama, bo slav robi jakieś tłumaczenie.
                            I powiem Ci, ze samotna wycieczka też bywa przyjemna.
                            Pojeździłam po lesie, byłam na Dwudniakach, przywiozłam sobie śliczny wrzos...
                            Szkoda marnować życie na siedzenie w domu, zwłaszcza jak jest pogoda.
                            Cały czas mam nadzieję, że spotkasz kiedyś w życiu kogoś, kto będzie Ci
                            potrafił wytłumaczyć lepiej niż ja.
                            • qwerty.tarnow Re: Nudaaaaaa 15.08.05, 14:26
                              A może trafi się drugi taki ktoś co też w domu będzie lubiał posiedzieć? ;-)
                              • teklat Re: Nudaaaaaa 15.08.05, 15:27
                                ŁOMATKO!!!!!!
                                • madai Re: Nudaaaaaa 15.08.05, 15:35
                                  ŁOMATKO!!!!!!! ;)) qwerty, jak spotkasz kogos takiego, to sie zakisice w tym
                                  domu razem!! przeciez trzeba do ludzi wyjsc, do swiata.. jedno zycie masz,
                                  zamiast z niego korzystac, to Ty przed komputerem siedzisz... Pewnie widzisz to
                                  wszystko, co my, tyle tylko, ze przez monitor. w rzeczywistosci obrazy te sa
                                  piekniejsze!

Ja mam taka ochote sie wyrwac stad, juz dzis! ale niestety musze poczekac
                                  jeszcze 2 tygodnie :) 2 dlugie i pracowite tygodnie, a pozniej kolejne dwa
                                  spedze na cieszeniu oka przyroda... gory, lasy, lazurowe morze, zloty piasek,
                                  malownicze wioski, ehhh ;)))

widze, ze Ciebie Q ciezko przekonac ;)
                                  • lemuriza Re: Nudaaaaaa 15.08.05, 15:59
                                    wiesz qwerty ja też nie jestem typem osoby , która cały czas lubi spędzać poza
                                    domem.
                                    Ja lubię swój dom i lubię w nim przebywać, ale na nim świat się nie kończy.
                                    Dobrze by było jednak zeby ta druga osoba Ci ten świat pokazała, na serio.
                                    Ty się teraz bronisz, twierdzisz, że jest ok, ale naprawdę może być jeszcze
                                    bardziej ok. Uwierz.
                                    Siądź za kółkiem, zatankuj, za 3 godziny będziesz w Wysokich Tatrach, wyjedź
                                    wyciągiem na Solnisko, usiądź na kamieniu, odetchnij głęboko, popatrz na ten
                                    widok co dech zapiera. Wtedy będziesz wiedział, że żyjesz.
                                    Zobaczysz.
                                    • lemuriza Re: Nudaaaaaa 15.08.05, 16:06
                                      a właściwie to wcale nie musisz wyjeżdzać tak daleko.
                                      Juz nieraz pisałam - mieszkasz w takiej pięknej okolicy...
                                      Idź na spacer, wespnij się na Lubinkę, popatrz na świat...
                                      Warto.
                                      Piszę to wszystko nie po to żeby Cię "nawracać", piszę z przyjacielskiej troski.
                                    • madai Re: Nudaaaaaa 15.08.05, 16:06
                                      zgadzam sie z Lemuriza. Ja tez lubie swoj dom i nie wyobrazam sobie tułać sie
                                      po swiecie, nie majac do czego wrocic. Ale oprocz domu jest jeszcze wiele
                                      innych rzeczy do zobaczenia, poznania... sprobuj. Na pewno Ci sie spodoba.
                                      • kuczman Re: Nudaaaaaa 15.08.05, 17:11
                                        Oj dziewczyny... latwo mowic a jezeli rzeczywiscie jest on takim zasiedzialym
                                        domatorem to po prostu nie wie jak to zrobic- wziasc i wyjsc z domu na mala
                                        eskapade...
                                        Trzeba goscia wziac na hol pare razy, pokazac jak sie stawia kroki i potem juz
                                        bedzie z gorki!:D
                                        • qwerty.tarnow Re: Nudaaaaaa 15.08.05, 17:15
                                          Na pych raczej - bo zaciągnąć się nie dam. :-P
                                    • qwerty.tarnow Re: Nudaaaaaa 15.08.05, 17:12
                                      lemuriza napisała:

> Siądź za kółkiem, zatankuj, za 3 godziny będziesz w Wysokich Tatrach,

Se obiecałem w życiu, że w Tatry w życiu nie pojadę (bo po co) i jak dotąd
                                      konsekwentnie mi się to udaje. :-D

> wyjedź wyciągiem na Solnisko, usiądź na kamieniu, odetchnij głęboko, popatrz
                                      > na ten widok co dech zapiera...

... i pomyśl jak tam na dole ładnie. ;-) Nie opłaca się włazić i męczyć. Jakby
                                      jakiś helikopter z góry podwiózł i pokazał - to co innego. Ale wspinać się na
                                      pewno nie będę.
                                      • teklat Re: Nudaaaaaa 15.08.05, 18:32
                                        Qwerty.... Ty sobie z nas nieustannie żartujesz zapewne. A w realu wymykasz się
                                        i zwiedzasz co sie da. I prowadzisz bogate knajpiane nocne zycie. Taki Dr.
                                        Jekyll and Mr. Hyde...
                                        I śmiejesz sie z nas, że my Cię tak naiwnie namawiamy...
                                      • teresa50 Re: Nudaaaaaa 15.08.05, 18:33
                                        Ja go po prostu kocham za to "se obiecałem, że w życiu w Tatry nie pojadę, bo
                                        po co " :-)). Ale na serio to myslę, że to przekorne stworzonko. On to wszystko
                                        gada, żeby nam ręce poopadały:-) A naprawdę to jest inny, mówię Wam.
                                        • qwerty.tarnow Re: Nudaaaaaa 15.08.05, 19:00
                                          To z Tatrami to zupełnie poważnie!
                                          • moniek76 Re: Nudaaaaaa 15.08.05, 21:56
                                            Ja nasze góry zlazłam w szerz i wzdłuż, a nadal ich się boję....
                                            Jakoś wolę wodę, bezpieczniej się nad nią czuję.
                                            • lemuriza Re: Nudaaaaaa 15.08.05, 22:57
                                              Zartujesz??????????
                                              Tatr nie widziałeś??????? Nawet tych naszych polskich?????
                                              Ale dlaczego??????????????????????????????????????????????????????????
                                              • qwerty.tarnow Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 08:16
                                                To do mnie było? Jeśli tak - to odpowiedź brzmi: tak. :-) Tat(a)rów nie
                                                widziałem. Chyba że na zdjęciu. A dlaczego? Abo tak. Bo nie lubię gór.. Błeee...
                                                • teklat Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 08:30
                                                  Qwerty, a co lubisz? Nie wymieniaj jedzenia mięsa i słodyczy i siedzenia przy
                                                  kompie, bo te Twoje upodobania już znamy....:))
                                                  Tak z pięć wymień...
                                                  • qwerty.tarnow Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 08:36
                                                    1. jedzenie w ogóle (jak mam apetyt - a nie zawsze go mam)
                                                    2. placki, torty, ciasta (bo to nie są słodycze w ścisłym tego słowa
                                                    znaczeniu ;-)
                                                    3. samodzielne rozwiązywanie problemów związanych z komputerem
                                                    4. umiejętność obsługi sieci komputerowych (konfiguracja, podłączenie,
                                                    okablowanie, oprogramowanie)
                                                    5. jazda samochodem (bezawaryjna)
                                                  • lemuriza Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 08:41
                                                    gór nie lubisz???????? Naprawdę??????
                                                    Przecież Ty prawie w góach mieszkasz!!!
                                                  • teklat Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 08:46
                                                    A mówiłam, żebyś nie wyliczał żarcia i siedzenia przy kompie. Zaliczam jazdę
                                                    samochodem...
                                                    Tylko po co jak wszystkie inne Twoje upodobania blisko są związane z siedzeniem
                                                    w chałupie...
                                                  • qwerty.tarnow Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 08:57
                                                    Ale zastrzeżenie było ściśle zakreślone do jedzenia mięsa i słodyczy. A ja
                                                    podałem szerokie kręgi jedzenia. :-D
                                                    A co? Zainteresowania pozadomowe są złe?
                                                    To mogę jeszcze dodać: zabawę z dziećmi (ale bez przebierania pieluch :-P ).
                                                  • qwerty.tarnow Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 09:58
                                                    Do listy zainteresowań mogę też dodać: humor (kawały, kabarety, teksty
                                                    satyryczne) oraz muzyka (własne teksty do istniejącej muzyki).
                                                  • qwerty.tarnow Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 08:47
                                                    Jakbym mieszkał w górach to bym się załamał chyba. Ale na szczęscie w górach
                                                    nie mieszkam. Na górze też nie. Ino w pogórzu geograficznym jakimś, a to już
                                                    jest do zniesienia. :-)
                                                  • teresa50 Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 09:32
                                                    A ja wam powtarzam, że on kłamie... to nie może być prawda co on gada! :-))
                                                  • teklat Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 09:47
                                                    No właśnie... dlatego troche drążę, żeby pękł... ale na razie trudno, nie
                                                    puszcza farby...
                                                  • lemuriza Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 09:50
                                                    a ja myślę, że to jednak prawda.
                                                  • teklat Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 09:54
                                                    Nie Lemur, ktoś taki nie może istnieć... :))
                                                    Chyba, że prowadzi podwójne życie... W dzień siedzi przy kompie i nienawidzi
                                                    gór, a w nocy!!!! Ho, ho, ho!!!!!!! Nietoperz po prostu! :)) Albo... toperz?
                                                  • qwerty.tarnow Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 09:57
                                                    W nocy też siedzę przy komputerze. :-) Albo śpię po prostu. :-D
                                                  • teklat Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 09:58
                                                    Tak tylko mówisz... Nie ze mną te numery, brunet!
                                                  • qwerty.tarnow Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 09:59
                                                    Nie tylko mówię, ale i piszę. ;-)
                                                  • qwerty.tarnow Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 10:01
                                                    Jak będziecie tak drążyć, to przedziurawicie na wylot. Ale nie pęknę. :-P
                                                  • teresa50 Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 10:25
                                                    Tekla ma rację. Tacy ludzie nie istnieją! Bardzo podoba mi się pomysł
                                                    podwójnego życia Q. W dzień siedzi przed kompem i opowiada głupoty a w nocy z
                                                    piękną blondyną, z plecakiem, z wiatrem we włosach, przemierza szczyty Tatr...
                                                  • qwerty.tarnow Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 10:44
                                                    Mało realne... Szczególnie te Tatry. :-P
                                                  • lemuriza Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 10:58
                                                    ale z Was marzycielki dziewczyny.
                                                    Tacy ludzie istnieją - sama znałam kiedyś takiego:)
                                                  • qwerty.tarnow Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 11:12
                                                    I co się z nim stało? Przeżył? :-D
                                                  • lemuriza Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 11:18
                                                    nie mam pojęcia:).
                                                    Ty masz jedną pasję - komputery, on miał też jedną - KPN.
                                                    Dlatego zauważyłam podobieństwo.
                                                    ale nie mówię, że to źle.
                                                    Mnie imponowało na swój sposób to, że wierny był temu KPN-owi.
                                                  • qwerty.tarnow Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 11:23
                                                    Eee, KPN nie jest na szczęśce moją pasją. To jeszcze mam szansę w życiu. ;-)
                                                    (Sam też znałem 2-takich - co wprawdzie nie ukradli księżyc - ale również byli
                                                    fanatykami KPN. Jeden wyleciał ze szkoły z powodu braków w nauce, drugi chyba
                                                    stał się sympatykiem LPR)
                                                  • kuczman Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 13:02
                                                    No to ja rozwiaze ten problem raz na zawsze;))
                                                    Kochani, nastepny zlot bedzie w Zakopanem!
                                                    Ha! Przeciez naczelny forumowicz sie stawic MUSI. Nie tak?:D
                                                  • teresa50 Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 13:04
                                                    Zgadzamy się. A potem wspólna wycieczka piesza na Giewont. :-)
                                                  • teklat Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 13:07
                                                    oooo! I wyniesiemy go na Giewont. Niech ma!
                                                  • teresa50 Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 13:08
                                                    Zapchamy go ! Bo jak sam mówił zaciągnąć się nie da.
                                                  • lemuriza Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 13:24
                                                    ha,ha,ha dobre , dobre.
                                                    Ja proponuję jeszcze lepiej i wyżej.Na Słowację!
                                                  • teklat Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 13:26
                                                    Rysy???????
                                                  • kuczman Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 13:47
                                                    Ale ja serio proponuje Zakopane...
                                                  • teklat Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 13:49
                                                    Kiedy? Bo Tradycja tuż, tuż...
                                                  • qwerty.tarnow Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 14:09
                                                    Rysy są przyczyną niewyraźnych zdjęć.
                                                  • qwerty.tarnow Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 14:10
                                                    Taaa... Kiedyś musi być ten pierwszy raz. :-)
                                                    .
                                                    .
                                                    .
                                                    .
                                                    .
                                                    .
                                                    .
                                                    .
                                                    .
                                                    .
                                                    .
                                                    .
                                                    .
                                                    Że nie przyjdę na spotkanie!!!!!!! :-P
                                                  • teresa50 Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 14:14
                                                    No to ustalcie to spotkanie w Zakopanem, a ja tymczasem się odmeldowuję. Jadę
                                                    do Krakowa, a konkretnie do Balic. Pa pa !
                                                  • qwerty.tarnow Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 14:18
                                                    Jak do Balic, to się nie mówi " odmeldowuję i jadę", tylko "odmeldowuję i
                                                    lecę", chyba, co? :-D
                                                  • teklat Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 14:30
                                                    A w drodze powrotnej zajrzyj do mnie na kawę... Mieszkam na trasie Balice -
                                                    Tarnów...
                                                  • qwerty.tarnow Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 14:40
                                                    teklat napisała:

> Mieszkam na trasie Balice - Tarnów...

Na caaaaaałej? Nie za dużo tego asfaltu zajmujesz? A się potem dziwić, że takie
                                                    korki na drogach w tym Krakowie... Czy też to wszystko to już w ramach
                                                    zaplanowanej z Teresą akcji leżenia na skrzyżowaniu pod moimi oknami? Tylko że
                                                    miejsce do treningu to niezbyt dobre chyba... U mnie zdecydowanie mniejszy
                                                    ruch. :-)
                                                  • teklat Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 14:45
                                                    Hmmm... My z Teresą, drogi Qwerty, nie boimy sie żadnych wyzwań. Nawet takich
                                                    ekstremalnych jak dyskusje na temat sztuki lub filozofii w pobliżu autostrady.
                                                    Nie mówiąc już o takim drobiazgu jak wypchanie Cie na Rysy.
                                                  • qwerty.tarnow Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 15:20
                                                    Odważne kobiety. :-)
                                                  • lemuriza Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 15:53
                                                    a ja im pomogę:), a trochę siły mam:)
    • qwerty.tarnow Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 18:23
      Huraaaaaaaaaa! Droga do Zakopanego zablokowana, bo remontują ją! A więc nici z
      siłowego wywożenia mnie. :-P
      Ha! Ja to mam szczęście! :-D
      • teklat Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 19:04
        Znam parę objazdów...Spoko...
        • qwerty.tarnow Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 19:06
          Też zakorkowane - w TV mówili. :-P
          • lemuriza Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 20:02
            wywieziemy Cię w Tatry słowackie , więc się tak nie ciesz!:)
            • qwerty.tarnow Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 20:52
              Paszport schowam (nie dam go sobie skalać pieczatką przekroczenia granicy). :-P
              I co wtedy zrobicie?
              • lemuriza Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 20:55
                teraz żadnych pieczątek nie dają.
                My Cię w bagażniku przemycimy ponadto:)
                • qwerty.tarnow Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 21:14
                  lemuriza napisała:

> My Cię w bagażniku przemycimy

Aaa, to przestępstwo. :-P
              • teklat Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 20:56
                To po cholerę Ci paszport właściwie...?
                Qwerty, zaczynam nie miec do Ciebie siły....
                • teklat Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 20:56
                  A poza tym wystarczy dowód.
                  • qwerty.tarnow Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 21:16
                    Dowodu też nie wezmę. A na piękne (niewątpliwie) oczy mnie nie przepuszczą. :-D
                • qwerty.tarnow Re: Nudaaaaaa 16.08.05, 21:15
                  Wyrobiłem, bo kazali mi wykorzystać zniżkowy - w ostatnich dniach jak jeszcze
                  mi taka przysługiwała.
                  • kuczman Re: Nudaaaaaa 17.08.05, 00:59
                    Upoimy go jakos, albo i podstepnie, a jak sie obudzi to pomysli ze jest w raju:D
                    Dosc proszenia, namawiania. O!
                    • teresa50 Re: Nudaaaaaa 17.08.05, 09:54
                      Też uważam, że przychodzi taki moment kiedy należy uciec się do rozwiązań
                      siłowych. Po dzisiejszej wizycie w Balicach pomyślałam sobie, że możnaby go
                      samolotem.... jak szaleć to szaleć!
                      • qwerty.tarnow Re: Nudaaaaaa 17.08.05, 10:23
                        Zabić mnie chcą! Jak nic! Kto w obecnych dniach lata samolotami?!
                        • teresa50 Re: Nudaaaaaa 17.08.05, 10:27
                          Setki ludzi :-))
                          • qwerty.tarnow Re: Nudaaaaaa 17.08.05, 10:37
                            Ale to ci, co się wycofać nie mogą. :-) Ja lecieć nie muszę - a tego pierwszego
                            razu specjalnie na tę okazję też nie będę podejmował. :-P
                            • teklat Re: Nudaaaaaa 17.08.05, 10:49
                              Nie bluźnij, Qwerty... Gdyby mi zaproponowano lot samolotem poleciałabym w tej
                              chwili. Już, natychmiast...
                              • qwerty.tarnow Re: Nudaaaaaa 17.08.05, 10:57
                                Mi się tam do latania nie spieszy...
                                • teresa50 Re: Nudaaaaaa 17.08.05, 12:31
                                  A ja bym poleciała może nie w każdej chwili ale napewno dziś rano, o 6.30 :-)
                                  • kuczman Re: Nudaaaaaa 17.08.05, 14:34
                                    Qwerty nie masz szans zadnych nba opor! Zadnych... najpierw Cie chemicznie
                                    rozluznimy a potem pojdziesz jak w dym w jakis srodek masowej lokomocji ( a kto
                                    wie, moze wczesniej zabawisz gdzies;))
                                    Tak ze zacytuje Ci slowa Borgow (seria Star Trek, sc-fi filmy) :
                                    "Resistance is futile..."
                                    (opor jest daremny!)
                                    • qwerty.tarnow Re: Nudaaaaaa 17.08.05, 19:03
                                      Spoko, spoko - damy radę przeciwstawić się tym "siłm ciemności". :-P
    • qwerty.tarnow Re: Nudaaaaaa 17.02.06, 19:12
      Na forum jak w pierwszym wpisie w wątku... ;-)
      • imagine77 Re: Nudaaaaaa 17.02.06, 21:00
        Czy ktoś tu się nudzi? ;)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka