ellenai 05.04.04, 07:19 cholera jasna, wy juz pewno wstajecie a ja jeszcze w pionie!wrrrr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giks Re: spac nie moge! 05.04.04, 07:57 ehhh kurcze ellen szkoda że Cie nie wyczaiłam wcześniej juz dawno nie śpie ... Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: spac nie moge! 05.04.04, 14:23 Ja też nie mogłem usnąć do godziny 4.30 <rozpacz> Pozdrawiam nie śpiących po nocach. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: spac nie moge! 05.04.04, 15:39 danway witaj na forum u nas:))))))))))))))))))ale milo:)) a z tym niespaniem to ci wspolczuje:) giksio,laduj zawsze na forum heheheh :)mimo wszystko wyspalam sie i nie jest zle:) Odpowiedz Link Zgłoś
sadowy_nakaz_platniczy Re: spac nie moge! 06.04.04, 02:24 Ja tez nie moge spac ellenai,sam jestem,nie ma sie kim zajac,nie ma kto zmeczyc,ale nie bede swintuszyl bo mnie zabanujecie a chetnie odwiedzilbym was od czasu do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: spac nie moge! 06.04.04, 05:23 no jak nie przegniesz paly to nikt cie nie zabanuje, flirtuj z nami w granicach dobrego smaku i rozsadku hehe cmok Odpowiedz Link Zgłoś