marekwino 10.07.02, 12:54 postanowiłem załozyc na naszym forum twój fanklub aby docenic to ,ze jestes i bedziesz , pozdrowienia z Limanowej , która zaraz wypali do cna słoneczko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gofa Re: fanklub gofa 11.07.02, 10:58 jeju...dziekuje :) to mile :) troszke sie zawstydzilam..;) ale postaram sie sprostac oczekiwaniom i zagladac w miare mozliwosci :) p.s. dzisiaj juz chyba tak nie grzeje, co? Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: fanklub gofa 11.07.02, 19:21 wiem wiem...u mnie w bb juz byly teraz polazly do Was... Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: fanklub gofa 11.07.02, 20:29 A padało choć w bb bo u nas cosik nie może... Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: fanklub gofa 11.07.02, 21:04 ano padalo - ostatni raz cos kolo 17...zrobilo sie nawet zimno! no ale po wczorajszych temperaturach ... Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: fanklub gofa 11.07.02, 23:29 A u nas suchutko.....nawet nie zagrzmi.... Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: fanklub gofa 12.07.02, 00:23 cierpliwosci...deszczyk i do Was dotrze - pewnie wczesnym rankiem i zrobi pobudke :) Odpowiedz Link Zgłoś
marekwino Re: fanklub gofa 13.07.02, 13:54 niestety , a przydałby sie , chciaż jest ok , gofa odwiedzaj nas jak najczesciej Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: fanklub gofa 13.07.02, 17:03 ups...jutro rano wyjezdzam...nie wiem czy tam gdzie dotre bedzie net...wiec nie chce obiecywac - obiecac tylko moge ze jak wroce to bede wpadac do Was - ale jesli moge polecac towarzystwo to ruszajcie do nas (oczywiscie), do Swinoujscia, Jasła, Siedlec :) tysiac buziakow na do widzenia :) papapapa :) Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: fanklub gofa 16.07.02, 16:20 No nieźle Gofa, zdaje sie ze Twoje fankluby powstaja jak grzyby na deszczu, na przeróżnych forach? Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: fanklub gofa 24.07.02, 19:39 wpadam przelotem - zeby nie bylo ze o Was zapomnialam :) przesylam sloneczne buziaki :) juz niedlugo wpadne na dluzej :) Odpowiedz Link Zgłoś
marekwino Re: fanklub gofa 28.08.02, 11:26 gofa napisała: > wpadam przelotem - zeby nie bylo ze o Was zapomnialam :) przesylam sloneczne > buziaki :) juz niedlugo wpadne na dluzej :) obiecałas, obiecałas Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: fanklub gofa 30.08.02, 23:18 Nie zaglądaj tylko wejdź w klimat !!!! Folijka, folijka...etc.. Pomóż rewolucji..... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
marekwino Re: fanklub gofa 03.09.02, 13:11 ostrożnie z folijkami na imprezach , miałem ostatnio nieprzyjemne przejscie , dlatego was ostrzegam Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: fanklub gofa 05.09.02, 07:01 Oj przejął sie byle głupstwem - folijkowcy nie pękają !!! Odpowiedz Link Zgłoś
marekwino Re: fanklub gofa 06.09.02, 13:53 to naprwade poważna sprawa , zostałem oskarżony ,że lekce sobie waże osoby ojca świetego , nie wiem jakim cudem ktoś wten sposób to połączył ale to bardzo poważne , wszyscy zdajemy sobie sprawe jaka czcią darzony jest papiez w naszym kraju , tzw. niewinna folijka co omało nie doprowadziła do ukaminowania mojej skromnej osoby , prosze was uważajcie , w naszym kraju od 50 lat nie było poważniejszej rozpierdziuch wiec głód wyżynanie jest ogromny , nie mówie tu o jakis przypadkowych pruszkowskich akcja lecz o wiekszych np. bosniacko-serbsko- chorwackich , prosze bądzcie czujni, czasmi warto byc nudnym na imprezie,zeby byc na nastepnej nie tylko duchem Odpowiedz Link Zgłoś