nicolle 06.04.04, 16:41 ciekawe czy teraz wytniecie ten watek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sadowy_nakaz_platniczy Re: dlaczego ellenai jest jaka jest? 07.04.04, 00:24 ktos sie czepia ellenai? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: dlaczego ellenai jest jaka jest? 07.04.04, 01:21 nie ma o czym gadac sadowy heheheh:)cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: dlaczego ellenai jest jaka jest? 07.04.04, 13:33 o co znowu chodzi???????? znowu sie zaczyna ???,a juz myslalem ,ze bedzie spokoj,przynajmniej jakis czas Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: dlaczego ellenai jest jaka jest? 07.04.04, 16:46 aleks spokojnie to nigdy nie bedzie ,wiesz jak to jest, ale w tym przypadku ta afera dotyczy mnie,sorry:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: dlaczego ellenai jest jaka jest? 07.04.04, 17:39 oj biedna Ty, biedna, znowu podpadlas Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: dlaczego ellenai jest jaka jest? 07.04.04, 18:05 przytul???? a jak w pysk dostane od Twojego przyszlego to mnie bedzie bolalo hi hi hi ???? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: dlaczego ellenai jest jaka jest? 07.04.04, 18:13 hehehehhehehehehhehe:)e tam,kazda zbolala dusza potrzebuje ukojenia ! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: dlaczego ellenai jest jaka jest? 07.04.04, 19:04 he he he dusza ,dusza,ale wlascicielka jej to co innego,sam nie wiem jak bym zareagowal na 4 miesiace przed slubem hi hi hi (na miejscu Twojego chlopaka) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: dlaczego ellenai jest jaka jest? 07.04.04, 19:09 no cos ty, nie ma az tak zle aleks,jam ci poczciwa persona(staram sie taka byc heheh) Odpowiedz Link Zgłoś
grekaa Re: dlaczego ellenai jest jaka jest? 07.04.04, 19:07 elle, jaka jest każdy widzi:-) i wszyscy ją za to kochamy, cmok! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai greka:)))))))))))dziekuje 07.04.04, 19:10 ale jestes kochana,ja na takie slowa nie zasluzylam:)naprawde:) Odpowiedz Link Zgłoś
sadowy_nakaz_platniczy Re: dlaczego ellenai jest jaka jest? 08.04.04, 00:42 Nie chce byc upierdliwy ani nieprzyjemny ale ktos wyjatkowo zlosliwie chcial dokopac ellenai.Oczywiscie ja ellenai nie znam tak dobrze,ale wnioskuje po tresci innego postu skierowanego pod jej adresem,ze ktos kto to napisal jest naprawde zlosliwy.Mam nadzieje i zycze ci tego ellenai,ze to wyjasnicie.Przykre,ze ktos tak paskudnie chce prac brudy publicznie z zamierzeniem ze ci tym zaszkodzi.Dla mnie ton obu tych postow jest po prostu niesmaczny i ponizej pasa. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai oki oki sadowy,szzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 08.04.04, 03:52 dzieki, nie ma juz o czym gadac cmoka masz:) Odpowiedz Link Zgłoś