Dodaj do ulubionych

Jak tam po koncercie Janowskiego????

03.05.04, 20:46
Jak tam po koncercie Janowskiego????
Obserwuj wątek
    • giks Re: Jak tam po koncercie Janowskiego???? 03.05.04, 21:03
      no właśnie jak było bo ja się załapałam tylko na sprzątanie po koncercie ;)
      • ellenai giks,to gdzie cie wywialo? 03.05.04, 21:56
        ze na koncercie nie bylas?ja janowskiego nie lubie i pewno nie poszlabym na
        jego koncert za to w czerwcu wybieram sie na journey do north platte
        nebraska!!!!!!! ha!
        • jacaaa2 Re: giks,to gdzie cie wywialo? 03.05.04, 22:04
          bylo do dupy facet pil piwo spiewal i olał publike swoim zachowaniem
          • ellenai Re: giks,to gdzie cie wywialo? 03.05.04, 22:31
            wcale mnie nie dziwi take zachowane tego pseudoartysty,eh.......
            • aleks44 Re: giks,to gdzie cie wywialo? 03.05.04, 22:39
              dobrze zrobilem,ze za nim on przyszedl ja poszedlem hi hi
              a taki mial byc wspanialy idol
              • ellenai Re: giks,to gdzie cie wywialo? 03.05.04, 22:41
                heeh miales nosa aleks jednym slowem!
                • aleks44 Re: giks,to gdzie cie wywialo? 03.05.04, 22:59
                  ja go od lat nie cierpie i co mam zrobic,nie lubie go!!!!!
                  • ellenai Re: giks,to gdzie cie wywialo? 03.05.04, 23:00
                    ja tez nie znosze faceta,fanka ze mnie zadna jest !
    • andy_sz Re: Jak tam po koncercie Janowskiego???? 04.05.04, 02:43
      a u nas z okazji wejscia do Europy mialy grac... Roze Europy. Nie wiem jak
      bylo, musze kogos ze Slupska zapytac, moze korky byl :-)
      • ellenai o roze europy to zupelnie lepiej! 04.05.04, 03:16
        niz janowski w gorlicach ,w slupsku zahaczaja ci lepsi!zazdrosnam!!!!! hehehe
        • andy_sz Re: o roze europy to zupelnie lepiej! 04.05.04, 03:34
          no prosze, jestem w shocku, polski zespol ktory Ellenai (zdaje sie) lubi, a
          myslalem ze takowe nie istnieja... :-)
          jasne ze zahaczaja, takie gwiazdy jak Ich Troje przyjezdzaja co roku, poza tym
          to tylko lokalne kapele... ewentualnie na Juwenalia czasami ktos podjedzie (z
          tego co wiem w tym roku Raz, Dwa, Trzy). no i na WOSP. A tak to bida...
          nadzieja w sezonie letnim na Ustke (tam bylem na Dzemie i Big Cycu)... a
          zapomnialem, w tamto lato mielismy Kasie Kowalska i Blue Cafe przed ratuszem...
          taki tlok byl ze nawet telebim ciezko bylo zobaczyc :-)
          • ellenai Re: o roze europy to zupelnie lepiej! 04.05.04, 05:06
            wiesz,jak ja mam wybierac miedzy rozami europy a janowskim to wiadomo ze wole
            roze:)ale zebym specjalnie sie w ich muzyce lubowala to nie powiem:(Kasie
            kowalska to ja niet,blue cafe tez nie,jakas taka dziwna jestem ale przyznac
            trzeba ze slupsk ma popularne twarze na scenie muzycznej:)
            • boski_yaro I Gorlice swoje twarze miały 04.05.04, 08:53
              Nieskromnie chciałbym przypomnieć, że dzięki moim zabiegom i usilny, staraniom
              w pięknym mieście nad Ropą pojawiły się takie zespoły jak PERFECT, ICH TROJE,
              KASIA KOWALSKA, CHŁOPCY Z PLACU BRONI, STACHURSKY, KRZYSTOF KRAWCZYK, więc nei
              jest az tak tragicznie Nie sposób też nie wspomniec ze gościli także u nas
              chocby ostatnio Hey i JedenOsiemL a wcześniej Artur Gadowski, T.Love, Golec
              Orkiestra, W Gorlicacj jest jednak jeden problem z organizacją tego typu
              przedsięwzięć Pomijam już oczywistą kwestię braku miejsca na koncerty bo latem
              od biedy można by jeszcze zrobic to na stadionie ale zimą już kompletnei nie ma
              gdzie Hala jest tak nieakustyczna że szok Nic sie tam nie da zrobic. A co do
              głównego problemu w Gorlicach ludzie nie są kompletnie nauczeni chodzić na
              imprezy biletowane Od zawsze nauczeni byli za darmo oglądać takie
              różne "gwiazdy" z minionej epoki I do teraz im zostało że niezależnie kto
              przyjedzie to nie czuja potrzeby zakupu biletu chocby za głupie 5 zl Tylko
              stoja pod płotami i słuchają sobei za darmoche i jest OK Szkoda tylko że nikt
              nie zdaje sobie sprawy z tego że jesli nie wyjdzie jedna impreza potem kolejna
              to w koncu nikt do tego miasta nie przyjedzie bowiem żaden organzator nie
              bedzie dokładał wkółko do interesu.
              • ellenai dzieki yaro:) 04.05.04, 16:28
                za info,nie wiedzialam po prostu kto w gorlicach byl i wystepowal:)teraz wiem:)
                a z tym nie wchodzeniem na koncert zeby nie placic,to swieta prawda,niestety
                jak tak bedzie to trudno zrobic koncert,ale tez i z ta kasa to ciezko i niby
                tez sie ludziom nie dziwie,nienajlepiej to jest:)moze sie cos poprawi w
                przyszlosci:)pozdrawiam ciebie:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka