0kowita Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 05.11.05, 06:21 "Jak dobrze wstać skoro świt. Jutrzenki blask duszkiem pić..." Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 05.11.05, 06:42 "Niech zdycha nuda, wiedźma chuda" Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 23.11.05, 01:27 radio Erewan podalo rezultat walk: Rosjan zginelo 2 378,a Chinczykow ok. 2 1/2 hektara.... ps.to bylo odnosnie uzycia laseru przez ruskich.... Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 23.11.05, 01:22 szer.XXXX jakie widicie problemy po napasci Chinczykow na nasz Kraj? Szer:gdzie my ich /kurwa/pochowamy? ps.chodzi o ilosc... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 05.11.05, 08:09 A to z dedykacją dla wszystkich moich ukochanych forumowych facetów. Miłych marzeń.......... plfoto.com/zdjecie.php?picture=774525 Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 05.11.05, 11:10 hi hi hi orany Okowitko wklej tez dla mnie jakiegos nagiego faceta hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 05.11.05, 14:42 zuzanna6 napisała: > hi hi hi orany Okowitko > > wklej tez dla mnie jakiegos nagiego faceta hi hi hi Nagi facet ? To chyba najlepszy taki ........... plfoto.com/zdjecie.php?picture=774771 Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 05.11.05, 15:20 Yhy...Bo zniewolony...:) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 05.11.05, 15:48 Bo facet tylko w postaci zniewolonej nadaje się do zgryzienia. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 05.11.05, 11:11 "Rano, kiedy budze sie rano...." Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 05.11.05, 11:11 leżę sobie pod gruszą, na dowolnie wybranym boku i mam to co w zyciu najświętsze, swiety spokój Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 05.11.05, 15:48 hehe, rodzyneczek... smutny jakiś taki, a wątek jest optymistyczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 05.11.05, 15:51 a to ?? optymistyczne ? plfoto.com/zdjecie.php?picture=772990 Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 05.11.05, 16:24 he he he super nie smuć sie rodzyneczku, jestesmy z tobą Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 05.11.05, 16:34 Nie wiem cholera bo coś mi się nie ładuje. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 05.11.05, 16:38 A to specjalnie dla Ciebie Żorż (musi się załadować) plfoto.com/zdjecie.php?picture=741050 Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 05.11.05, 17:47 Nooo teraz muusiało się otworzyć ! :)) Podoba mi się, tak od góry... do pasa (zwłaszcza do tego zmalowanego miejsca, że też musiała się tak zeszpecić. W pupie chuda jakaś taka, prawie talii nie ma... ;) No ale miało być optymistycznie więc powiem, że buźka I-liga ! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 05.11.05, 18:15 ale kurde marudzisz, taka fajna dupa, przyznaj sie ze ci sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 05.11.05, 18:17 No podoba ! Do pasa..... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 08.11.05, 21:11 a co wy sobie tu cycki i dupy pokazujecie heheh!!!!!!!!!!!!niezly watek! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 09.11.05, 05:52 Aaaaa.. tak wabię chłopów na te krągłości a oni i tak wybrzydzają jak widać ((( Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 09.11.05, 09:24 przyznam ze mnie tez zwabilas,ta blondynka z tatuazem jest fajna !!!! faktycznie ten malunek troszke szpeci,moze maly motylek bylby bardziej na miejscu.Ale nie wybrzydzam,dla mnie super.Och,zeby takie Mikolaj przynosil... pozdrawiam,milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 09.11.05, 16:43 heheh 0kowita to dobrze wymyslila,watek niezle sie rozrosl hehehehehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Pod Rzeszowem pewien chłop fanem był muzyki pop 05.11.05, 19:40 "Pod Rzeszowem pewien chłop fanem był muzyki pop" Kto to powiedział ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Pod Rzeszowem pewien chłop fanem był muzyki p 05.11.05, 19:56 A to jakiś znany cytat ? Mam się wstdzić, że nie wiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Pod Rzeszowem pewien chłop fanem był muzyki p 05.11.05, 20:03 A skąd... "Hej Ty w czarnej sukience", poszukaj na półce z płytami :) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Pod Rzeszowem pewien chłop fanem był muzyki p 05.11.05, 20:06 he,he już wiem www.muzyka.jeja.pl/p/Pod,Buda/069.php Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Pod Rzeszowem pewien chłop fanem był muzyki p 05.11.05, 20:22 Bingo ! A tak do muzyczki (optymistycznej) wracając to jestem nadal pod wrażeniem wczorajszego koncertu Soyki, który odbył się w JDKu na okoliczność zaduszek jazzowych. Staszek Soyka wielkim artystą JEST !!! I w szoku też jestem bo pierwszy raz w życiu widziałem, jak publika przed i po koncercie Ojcze Nasz i Zdrowaś Mario na stojąco na polecenie księżulka klepała. Rydzyk RULEZ ! Odpowiedz Link Zgłoś
lemek1 Re: Pod Rzeszowem pewien chłop fanem był muzyki p 05.11.05, 20:48 klepali czy sie modlili? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Pod Rzeszowem pewien chłop fanem był muzyki p 06.11.05, 11:41 o Sojkę też bardzo lubię a może takiej wszechmocy Rydzykowi nie przypisujcie, a może ludzie mieli ochote się pomodlić Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 10.11.05, 20:12 niech ten wątek wesolątek nie gaśsnie ! nie martwcie się bracia i siostry, a może jutro będzie lepiej wierzcie, że w najbliższym czasie spotka was cos dobrego i niezwykłego, przcież oprócz smutków, zycie jest pełne niespodzinek Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 16.11.05, 18:14 hej, Jaślanki i Jaślanie, a gdzie wasz optymizm? nikt tu kurde mi nie wtóruje Odpowiedz Link Zgłoś
lemek1 Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 16.11.05, 23:47 oni umieraja stojac Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 17.11.05, 18:02 tak myslisz? to napisz cos pozytywnego rozbaw nas usmiechij sie do nas Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 17.11.05, 18:11 a moze jakas sprosna piosenka dla odmiany przbój radzieckiego kołchozu znacie? tri malczyki kałchoźniki pridupali zajca tri niedzieli poszukieli gdzie u zajca jajca Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 20.11.05, 14:53 zuzanna6 napisała: > a moze jakas sprosna piosenka dla odmiany > > przbój radzieckiego kołchozu znacie? > > tri malczyki kałchoźniki pridupali zajca > tri niedzieli poszukieli gdzie u zajca jajca tri malcziki kolchozniki pridupali glizdu i dumali tri niedieli gdie u glizdu...glowa? Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 20.11.05, 15:01 albo takie cudenko "z tamtych" czasow" ...nad kolchozem ciemne chmury wisza na zebranie idzie Wanka z Grisza Wanka kandydat do Partii Grisza juz czlonkiem KC ...a w niedziela gdy nie ma zebrania do kosciola idzie z Grisza Wania Wanka jest tam organista, Grisza zas sluzy do Mszy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 20.11.05, 21:33 albo inne cudenko z "tamtych" czasow "Czapajew gieroj!","nie oddamy China Zwiazku Radzieckiego"oj spiewalo sie, spiewalo hehe pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 23.11.05, 01:13 aleks44 napisał: "nie oddamy Chinom Zwiazku Radzieckiego" niech spokojnie teraz spi nasz Ruski brat... Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 23.11.05, 01:18 z "tamtych"/naszych?/ czasow Szer,XXXX Jakie widzicie ewentualnosci,jezeli Chinczycy uderza na Polske? Szer:Dwa razy przejda przez Ruskich....i to wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 24.11.05, 21:14 hi hi hi jak mi się chłopcy rozśpiewali, brawo w Poroninie na leszczynie wiszą gacie po Leninie Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 26.11.05, 19:56 "Aaaaaaaaarmia czerwna. Oni są waspaniali. cały naród zachwycony... z martwych wstał Gagarin " Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 26.11.05, 20:36 A te śpiewy o Duni ??? "Poszła Dunia do obory napotkała byka...." Ech, jak miło drzeć się przy ognisku. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 26.11.05, 21:48 ...a jaj .... daj bedzie mlody Mikalaj oj spiewalo sie spiewalo Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 27.11.05, 06:21 A to ? "Czy chciałaby pani chińczyka ? chińczyka ? chińczyka och nie. bo chińczyk to zdrajca i żółte ma jajca chińczyka, chinczyka och nie " to ma ileś tam zwrotek ale pamiętam tylko o chinczyku i o polaku..... dawno się nie darłam przy ognisku (niestety) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 27.11.05, 10:57 >dawno sie nie darłam przy ognisku (niestety) mysle ze jesli chodzi o ognisko problemu wielkszego nie bedzie, ale z solistka moze byc,wiec ????? zbierac galezie ??? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 27.11.05, 20:03 czy normalny student pannie moe zrobic dziecko w wannie alez owszem, czemu nie, jemu tez nalezy sie Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 28.11.05, 08:38 aleks44 napisał: > > mysle ze jesli chodzi o ognisko problemu wielkszego nie bedzie, > ale z solistka moze byc,wiec ????? zbierac galezie ??? > pozdrawiam Aleks, gdybym ja wystąpiła jako solistka to wszystkie ptaki od Krosna do Gorlic (nawet te będące w locie) natychmiast by zdechły.Mogę śpiewać tylko w chórze. Chór musi być po spożyciu i musi głośno wyć coby mnie zagłuszył. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 28.11.05, 20:09 hi hi hi nie martw się Okowitko, ja mam podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 02.12.05, 16:26 Okowitko,o ptaki sie nie martw i tak wiekszosc odleciala,ale znam miejsce ,gdzie wrony zawracaja,wiec jak sie zdecydujesz to powiedz,skrzykne sasiadki,pospiewamy razem hehe milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 03.12.05, 16:15 Ja rano widzę wrony jak lecą na południe a wieczorem wracają. Myślałam, że to Jasło jest tym miejscem gdzie wrony zawracają. A ognisko to chyba w lecie... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita nagła zmiana tematyki wątku weselątku 29.11.05, 18:34 Zrób tak : 1. Otwórz pusty dokument Worda 2. Wpisz: =rand(200,99) nie zapomnij o znaku równości 3. Naciśnij Enter 4. Poczekaj ...podobno nawet w Microsofcie nie wiedzą dlaczego tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: nagła zmiana tematyki wątku weselątku 29.11.05, 19:09 a nie zepsuję kompa? co to ma być? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: nagła zmiana tematyki wątku weselątku 29.11.05, 19:17 Słowo honoru harcerki.... nie zepsujesz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: nagła zmiana tematyki wątku weselątku 01.12.05, 19:02 zrobiłam to, ale jaja hi hi hi no super i wiecie co z tym zrobiłam, ponumwerowałam strony, jest tego 189 i wysłałam znajomym jako list w załączniku, a niech się głowią, hi hi hi, niby napisałam taki długi list i ich poczta wszystko zepsuła, uwierzą, czy spuszczą mi łomot? Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Zuzanno-napisz 02.12.05, 02:30 jak Ci gipsy pozdejmuja... ps.ajlawjuje Cie i cmokam... wszak lubisz "toto". :) za zyczenia dzieki.Riposte zmajstruje na osobnym watku!Ci-pa.Tzn.zegnam -chwilowo. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Zuzanno-napisz 02.12.05, 18:00 ouimet a ty nie lubisz "toto"????????cmoki Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Zuzanno-napisz 02.12.05, 21:12 e tam, po co zaraz riposta, lubię jak jestes miły, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Zuzanno-napisz 02.12.05, 23:21 ellenai napisała: > ouimet a ty nie lubisz "toto"????????cmoki lubie,lubie,,,tylko inaczej wyrazane!:))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 04.12.05, 03:02 czym sie rozni maz od dyrektora? Wiedza.Dyrektor wie ze ma zastepce,a maz nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 04.12.05, 03:04 Jest dwoch lysych.Ktory z nich jest bardziej lysy? Ten,ktory ma wieksza glowe... Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 04.12.05, 03:06 z moich terenow Kiedy Eskimos wie,ze jest siarczysty mroz? Kiedy mu sie psy lamia na zakrecie... Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 04.12.05, 03:13 jaki lekarz nie powinien poslubic pacjentki? Weterynarz Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 04.12.05, 03:15 figlarne Ta,ktora we dnie mialem na mysli- Jest ze mna w nocy! Jesli sie przysni... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: wątek wesolątek.. tylko dla optymistów 04.12.05, 12:10 cha cha cha , no fantastyczne chyba najbardziej rozbawił mnie ten o eskimosie Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita chcielibyście chłopaki taki prezent pod choinkę ? 29.12.05, 16:31 img311.imageshack.us/my.php?image=pilot1sj.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: chcielibyście chłopaki taki prezent pod choin 29.12.05, 19:48 hi hi hi prezent fajny Odpowiedz Link Zgłoś