Dodaj do ulubionych

Amnezja - kiedy to otwierają?????

19.08.05, 21:34
Obserwuj wątek
    • giks Re: Amnezja - kiedy to otwierają????? 20.08.05, 23:27
      wieści niosą że w przyszłą sobote ale czy na pewno to sie okaże...
      ja za to zrobiłam sobie wywiad w mieście w poszukiwaniu jakiegoś fajnego lokalu
      i odnalazłam Alkatraz przynam szczerze że gdyby nie pomoc dorydki to bym w
      życiu nie znalazła - przyznam że lokalizacja mocno zadziwiająca. do środka nie
      weszłam bo było akurat zamknięte :( a wracając do sprawy Amnezji to ciekawskim
      podpowiem że warto sie wybrać na spacer bo choć do środka wejść nie można :( to
      można za to pooglądać zdjęcia ze środka na reklamie która wisi na budynku :D
      zawsze coś a na razie do póki nie otworzą musimy sie uzbroić w cierpliwość albo
      walczyć o ostatnie wolne krzesło w DP :(((
      • boski_yaro Re: Amnezja - kiedy to otwierają????? 21.08.05, 10:49
        nieskromnie się pochwalę że wkrótce i mój lokalik calkowicie zmieni swój image
        Z wczesnego Edwarda Gierka w retro knajpkę Niestety pracę się ciut przeciągają
        i z planowanego na tą środę powrotu na rynek wyjdzie nam pewnie sobota. Napewno
        poza milym wystrojem, dojdzie nam jeszcze jedna sala i pewien mily stworek
        który zamieszka w lokalu na stale
        • giks Re: Amnezja - kiedy to otwierają????? 21.08.05, 21:51
          no to rzeczywiście nieskromne :D ostatnio przechdziłam właśnie obok twojego
          lokaliku i widziałam ruine w środku :D zastanawiałam sie o co chodzi przecież w
          sumie to nie tak dawno chyba były tam jakieś remonty nie szkoda ci tego co już
          było zrobione??
          • boski_yaro Re: Amnezja - kiedy to otwierają????? 21.08.05, 22:11
            to co bylo wczesniej to wystrój moich poprzedników Być może nie jestem wielece
            wyszukanym estetą jednak jak na mój gust pomarańczowe ściany ni cholery nie
            pasują do bladoniebieskich kasetonów z styropianu. Ponadto że zmieniamy wystrój
            to robimy druga salę, teraz jedna bedzie dla niepalących a druga dla palących
            Zmian jest więcej ale będziesz sie musiala pofatygować by to wszystko zobaczyć.
            A tak na marginesie to mogliście wczoraj z Rafalem wejsc idac kolo mojej
            knajpki dwa razy, choć faktycznie jak na razie w środku ruina, gruz i
            betoniarki ;-))
            • jacaaa2 Re: Amnezja - kiedy to otwierają????? 21.08.05, 22:32

dlaczego dalej nie można sie zalożyć konta ??????-pomimo wczesniejszych
              obietnic -czyżby remont serwera ??
            • giks Re: Amnezja - kiedy to otwierają????? 22.08.05, 22:27
              he he he no cóz widzę że korzystasz z każdej okazji ay sie troche
              rozreklamować :D ale to juz nie moja sprawa ;)
              w sumie mogliśmy ale jak może zdążyłeś zauważyć byliśmy "przelotem" czasu było
              niewiele więc ... poza tym to wole przyjść jak już bedzie gdzie usiąść i co
              pooglądać :P
    • boski_yaro Re: Amnezja - kiedy to otwierają????? 21.08.05, 23:09
      jacek odpowiedzialem ci na Twojeo e-maila ale tak dla zasady odpowiem i tu
      skoro temat zostal wywolany:
      W formularzu musisz wypelnic wszystkie wymagane pola w sposób jaki pdano
      (szczegolnie jesli idzie o date urodzenia) Potem akceptujesz zasade poufnosci i
      regulamin dajesz kontynuuj i konto zalozone Tylk wczoraj zrobilo to 16 osób a i
      ja kontrolnie wykonalem to chwilkę temu Wszystko musi byc OK serer dziala i to
      baaaardzo dobrze - tylko ja sie slmiacz z napisanie stronki ;-)))

Aaaaa mam nadzieje ze jak klikasz w czasie rejestracji w nowe konto to wyrazasz
      zgodne na certyfikat bo jesli nie to moze cie nie zarejestrowac

POZDRAWIAM
      • dorydka Re: recenzja 31.08.05, 19:26
        chciałam tylko zapytać Jarka dlaczego nie mogę napisać recenzji pizzy na jego
        stronie nie logując się
        nie widzę potrzeby rejestracji, pizze mogę zamówić przez telefon jeśli jeszczę
        bedę miała ochotę, ale chciałam napisać uwagę na temat pizzy którą zjadłam,
        może by się komuś przydały.
        zawsze to lepiej znać czyjeś zdanie, niż go nie znać. Tylko wtedy można się
        dowiedzieć co można lub należy zmienić lub co się podobało i dlaczego
    • piegowaty_fiolek Re: Amnezja - kiedy to otwierają????? 31.08.05, 18:34
      bylam w poniedzialek w Amnezji opijac swoj awans ;) powiem, ze calkiem przyjemnie :)
      dobrze miec fajna knajpke tuz pod nosem :)
      • jacaaa2 Re: Amnezja - kiedy to otwierają????? 31.08.05, 21:52
        byłem i ja - a żeby nie reklamować to powiem ze spoko -zobaczymy co bedzie
        dalej tym bardziej ze w ostatnim czasie padły trzy lokale w gorlicach
        • piegowaty_fiolek Re: Amnezja - kiedy to otwierają????? 31.08.05, 22:47
          o kurde! nic nie wiem... moze dlatego, ze ostatnio nigdzie nie wychodze...
          jakie lokale?
          • dorydka Re: Amnezja - kiedy to otwierają????? 01.09.05, 08:31
            dwa wiem jakie padły - na garbarskiej i mickiewicza, a trzeci?
            z tego co słyszałam padły głównie z powodu astronomicznego czynszu.
            pewno szanse przetrwania mają tylko te których właściciele są właścicielami
            budynku. tak jak w większości nowopowstalłych lokalach.

wszystko fajnie, miło wyjść, posiedzieć , zwłaszcza że jest gdzie :)

tylko szkoda że piwo w gorlicach zaczyna mieć ceny krakowskie :(
    • czikers Re: Amnezja - kiedy to otwierają????? 01.09.05, 22:18
      No już wiem kiedy otworzyli, będę obiektywny,mimo tego że otworzył Amnezję mój
      kolega z podstawówki i uważam, że razem z Dark Pubem jest to lokal, do którego
      można śmiało zabrać kogoś przyjezdnego, choć "klimat" dopiero musi się wyrobić
      i myślę, że to tylko kwestia czasu tak więc Rafał - Tak trzymać!!!!!!!!! J.Ś.
      • rolinka81 czikers-pytanie... 01.09.05, 23:20
        Piszesz o koledze z podstawowki- czy chodzi o Rafala M z 1-8"g" -sp nr 4??????
        • zawisza777 Re: czikers-pytanie... 02.09.05, 11:17
          :P ....
        • czikers Re: czikers-pytanie... 03.09.05, 19:40
          tak, pozdrawiam
        • rolinka81 Re: czikers-pytanie... 03.09.05, 22:45
          Rafalowi gratuluje, Ciebie Jarku-mam nadzieje ze dobrze trafilam ;)-serdecznie
          pozdrawiam
          Paulina M- Libii lub jak kto woli jedna z niewiast ;)(zoltych)
          • czikers Re: czikers-pytanie... 04.09.05, 20:21
            Hej hej no popatrz jak to można się znaleźć po latach na internecie :)Bardzo mi
            miło, trafiłaś w 10!!!!!!!!!! Pozdrawiam i mam nadzieję, że też odwiedzisz ten
            lokal ( i może wywiąże się malutkie spotkanie klasowe :)
            • zawisza777 Re: czikers-pytanie... 19.01.06, 20:36
              www.amnezjaclub.pl
    • artur1548 Re: Amnezja - kiedy to otwierają????? 22.01.06, 10:36
      swietny lokal i mila i sympatyczna obsluga szczegolnie kobieca

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka