Dodaj do ulubionych

OMIJAM GORLICE

IP: *.biaman.pl 10.07.03, 09:24
Od kiedy za sposób parkowania, do którego upoważnieni są tylko mieszkańcy
Gorlic , dostałem mandat, i żadne odwolania nie pomogły, omijam Gorlice.
Chociaż bywam w okolicy conajmniej raz w roku, to na zakupy jeżdżę do Jasła i
każdego do tego namawiam, pomimo tego, że Gorlice wydają mi się być
przyjemniejsze.
Takie są efekty mandatowania za tablice rejestracyjne.
Obserwuj wątek
    • Gość: stosek Re: OMIJAM GORLICE IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.03, 17:52
      To to jest problem mentalnośći Straży Miejskiej w całej Polsce. Zakompleksione
      chłopoki w durnowatych czapeczkach leczą swoje flustracje. Pieniadze które idą
      na tych gości powinny być przekazane policji, a oni na "zielona trawkę".
      Pozdrawiam i mimo to zapraszam do naszej pipidówy.
      • Gość: METEY Re: OMIJAM GORLICE IP: *.biaman.pl 29.07.03, 21:36
        To nie był problem sfrustrowanej Straży Miejskiej tylko Policji.
        I nie tylko młodzianka na stażu bo odwołanie do Komendanta Powiatowego,
        Komendanta Wojewódzkiego, zwrócenie uwagi Burmistrzowi i Przewodniczącemu Rady
        Miejskiej nie dało rezultatu. Stąd wniosek, że nikt z władz Gorlic nie jest
        zainteresowany okazaniem przychylności turystom. Zapłaciłem niewielką karę, ale
        miałem satysfakcję, że policjanci musieli stracić dużo czasu na wyjaśnienia
        sytuacji wielu przełożonym.
        • Gość: stosek Re: OMIJAM GORLICE IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.03, 22:25
          Ok. Sorry za moje miasto. dla pocieszenia powiem ze sam w nim cierpie. pozd.
          • metey Re: OMIJAM GORLICE 07.12.03, 19:09
            Gość portalu: stosek napisał(a):

> Ok. Sorry za moje miasto. dla pocieszenia powiem ze sam w nim cierpie. pozd.

Przeprosiny przyjmuję, ale i tak będę omijał to miasto
            • ll6 ??? 07.12.03, 19:24
              a mozesz opisac za co dostales mandat?
              • ellenai Re: ??? 07.12.03, 19:37
                hm, metey przykro nam naprawde ,ze akurat cie tak zle potraktowali,nas ,
                tutejszych tez trzepia:((( buuuuu,odwiedz nas jeszcze tam kiedys:)))
                • ll6 Re: ??? 07.12.03, 19:49
                  moj znajomy podrozujac po europie postapil podobnie gdzies na poludnie od
                  polski - nie wiem czy to byla slowenia czy inny kraik - jak mu policja dala
                  mandat za cos co tylko lokalni mogli wiedziec ze jest przekroczeniem zasad
                  ruchu i specjalnie czyhali na obce rejestracje - obrazil sie i nie zjadl obiadu
                  az przekroczyl granice tegoz kraiku :)
                  jesli w twoim przypadku bylo ze zastosowali przepis na granicy zdrowego
                  rozsadku, ktory wlasnie wszedl w zycie 2 dni temu to masz racje, a jak nie to
                  sorry, ale przepisow lamac nie powinno sie.
                  • metey Re: ??? 13.12.03, 19:11
                    Jest taka uliczka prowadząca w górę . W dole parę miejsc parkingowych. Stało
                    tam parę samochodów przodem do chodnika i po lewej i po prawej mojej stronie.
                    Mandat za wycieraczką miałem tylko ja. Jak policjant wyjaśnił za parkowanie na
                    łuku jezdni. Kontrowersyjny był ten łuk, ale kierowcy stojących pojazdów
                    jeszcze bliżej rzekomego łuku, tyle że z miescową rejestracją mandatów nie
                    mieli. Aktualnie mogło się to zmienić, bo przejeżdżając widziałem jakieś
                    roboty, ale w Gorlicach się nie zatrzymuję, bo mam zasadę nie wpraszać się tam
                    gdzie mnie nie chcą, a to potwierdzili wszyscy oficjele do których się
                    odwoływałem.
                    • ellenai Re: ??? 13.12.03, 19:15
                      przynaje wredota jak diabli, kurde takich to tylko lac zza glowy pala!!
                      zwykly gorliczanin jednak jest fajny:)wiec czasem nas metey odwiedz:)pozdrawiam
                      serdecznie:)
                      • milennik11 Re: ??? 13.12.03, 20:18
                        ...zwykly jaslanin tez jest fajny...
                        • ellenai Re: ??? 13.12.03, 20:44
                          millenik oczywiscie,ja przez ten wyscig zaciety do 4000 postu zaniedbalam nasze
                          wiekopomnie opowidadanie na jasle buuuuu:( juz do was pedze!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka