evikaaa 12.01.08, 22:21 Czy są w Gorlicach osoby których hobby to wyszywanie haftem krzyżykowym , szydełkowanie i inne ręczne robótki? Jeżeli takie są , proszę niech się odezwą :-))) Może nie jestem sama ze swoim hobby ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kingadpl Re: Haft krzyżykowy , szydełko ...itp 18.01.08, 14:51 oczywiscie ze sa :) szydelkowanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
z_aga Re: Haft krzyżykowy , szydełko ...itp 20.01.08, 15:01 a ja robię biżuterię:) Odpowiedz Link Zgłoś
maladanka Re: Haft krzyżykowy , szydełko ...itp 22.01.08, 08:53 Najwięcej robię na drutach, szydełko mi nie jest obce, kiedyś także wyszywałam ale teraz z braku czasu /internet!/ i książki pozostałam przy w/w. Może umówmy się np.na adres gazetowy na spotkanie z wymianą np.gazetek z wzorami itp... Polecam forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15333 Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kingadpl Re: Haft krzyżykowy , szydełko ...itp 22.01.08, 16:21 mnie mama dopinguje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maladanka Re: Haft krzyżykowy , szydełko ...itp 22.01.08, 20:18 Kingo -mama ma rację,że dopinguje - może też przyszłaby na spotkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
kingadpl Re: Haft krzyżykowy , szydełko ...itp 25.01.08, 17:17 e, chyba nie bardzo by jej sie chcialo :) zreszta ona to "stary wyjadacz" drutów, szydełka, igly i nitki :) To juz sie ciagnie kilka pokolen :) Za to ja bym sie wybrala na jakies male spotkanie w celu wymiany uwag :) Odpowiedz Link Zgłoś
maladanka Re: Haft krzyżykowy , szydełko ...itp 27.01.08, 10:27 oj,Kingo, ja już tez jestem "stary wyjadacz" .. a tu ponczo,które niedawno zrobiłam fotoforum.gazeta.pl/3,0,1042499,2,6.html i wzorek fotoforum.gazeta.pl/3,0,1042498,2,5.html Pozdrawiam Mamę i może jednak z szydełkiem w dłoni przy piwku?... Odpowiedz Link Zgłoś
evikaaa Re: Haft krzyżykowy , szydełko ...itp 04.02.08, 02:07 fajnie że nie jestem sama :-) ja haftuję - krzyżykuję , szydełkiem chciałabym sie nauczyć robić natomiast druty gdzieś , kiedyć liznęłam ( najlepiej wychodzą mi szaliki ) Fajnie byłoby takie spotkanie zrobić , poznać się , poplotkować ... i może ja bym kogoś nauczyła krzyżyków , a ktoś mnie np. szydełkowania ? A może jakaś hafciareczka się jeszcze znajdzie ... Pomyślmy dziewczyny może o jakiej kawce , co wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
kingadpl Re: Haft krzyżykowy , szydełko ...itp 08.02.08, 16:09 mi bardziej pasuje kawka i ciasteczko z szydelkiem w reku :))) Odpowiedz Link Zgłoś