ar.tr 20.02.06, 17:49 czy ktoś wie czy w Wadowicach i najbliższej okolicy można dostać pracę nie mając znajomości, gdzie takiej szukać i ile się średnio zarabia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
benjamin1 Re: praca 12.03.06, 12:11 Pracy jest dużo, wystarczy wejśc do np. UP, sam tam byłem ostatnio i zdziwony zauwazyłem ogłoszenia "dam pracę". Więc, mój grogi nie płcz ze nie masz znajomosci a wyjdż do ludzi a na 100% znajdziesz prace. A, zapomniałem że pytasz o zarobki, wiec, o to kochany pytaj pracodawców!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misiek295 Re: praca 20.06.06, 12:53 Myśle ze jeśli wypisujesz takie idiotyzmy to nigdy nie miałeś nic wspólnego z poszukiwaniem pracy,ja korzystałem z usług naszego "uroczego" urzędu pracy i mógłbym przytoczyć kilka przykładów co mi tam zaproponowano,nie zrobie tego jednak bo mam nadzieje że kiedyś przekonasz sie o tym na własnej skórze. Odpowiedz Link Zgłoś
agent33 Re: praca 21.06.06, 13:33 No tak pytanie było nieprecyzyjne - zapewne chodzi o pracę biurową , najlepiej w budżetówce i z płacą równą średniej krajowej. Mogą być problemy. Prawda jest taka - jeżeli ktoś chce pracować to bez problemu coś znajdzie. Może nie bedzie to wymarzona posada na miarę aspiracji , ale od czegoś trzeba zacząć. Powodzenia dla wszystkich szukających Odpowiedz Link Zgłoś