Dodaj do ulubionych

Ktoś mi kawe na tym forum

20.08.05, 15:14
"wisi" ,ale za Chiny nie mogę sobie przypomnieć kto;)ale jak już sobie
przypomnę to marny los !!!:)miłego weekendu
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: Ktoś mi kawe na tym forum 20.08.05, 17:21
      ja wiem czy ci wisze ale moge kawe ci zrobic,wlasnie parze w kuchni kawy pelno!
      • assasin76 ohh parz Ell 20.08.05, 18:29
        a ja tymczasem postaram się sobie przypomnieć kto to mi kawe obiecał;)
        • ciupazka Re: ohh parz Ell 20.08.05, 18:47
          Może ja? Przy "czerwonym winie". Zapraszam!
          • aleks44 Re: ohh parz Ell 20.08.05, 19:06
            ja juz dzisiaj dwie wypilem ,ale czego sie nie robi dla kobiety,przychoc
            wypijemy razem
            • assasin76 no właśnie Aleks 20.08.05, 19:52
              czego się nie robi dla kobiety?:)
              ;)
              • ellenai Re: no właśnie Aleks 20.08.05, 20:06
                hehehe asek jak tam kawa! ja sie dalej nia zalewam hehe
          • assasin76 ciupazka 20.08.05, 19:51
            wino?chesz mnie spić?:)ale pomysł świetny!!kawa i wino!!!:)pisze się:)
            • ciupazka Re: Czerwone wino... 20.08.05, 19:54
              ...tararararam...HeJ!
              • ellenai Re: Czerwone wino... 20.08.05, 20:07
                u was wieczor wiec i czas na winkowanie!
                • ciupazka Re: Tylko nie tu.... 20.08.05, 20:33
                  ...a na wątku " Czerwone wino"...Hej!
                • assasin76 to ja przywracam kawę 20.08.05, 20:42
                  jako wątek głowny;)
                  ELL!!!jaka cudna biżuteria!!!!!!!!!!!!!!!!!!ehhhh ale może wygram dzisiaj te
                  3mln zł w totka;)
                  • aleks44 Re: to ja przywracam kawę 20.08.05, 21:11
                    wypilem ta kawke,ale mnie dalej strasznie suszy,nie wiem dlaczego
                    • ciupazka Re: to ja przywracam kawę 20.08.05, 21:41
                      piwko, tylko piwko strzelić, albo kwas chlebowy...
                      • aleks44 Re: to ja przywracam kawę 20.08.05, 21:44
                        wstyd sie przyznac,zawsze mialem malutki zapasik piwka,ale mi sie skonczyl
                        • ellenai Re: to ja przywracam kawę 20.08.05, 22:08
                          e nieladnie aleks heheheh
                  • ellenai Re: to ja przywracam kawę 20.08.05, 22:07
                    asku kochany dziekuje ci za mile slowa! tyle tego narobilam ze nie mam co z tym
                    zrobic,wiec wystawilam na ebay,czy sie sprzeda to nie wiem,bo konkurencja jest
                    duza tutaj ,no ale probowac mozna:)buziaki!ciekawa jestem ktore rzeczy ci sie
                    podobaja!
                    • assasin76 ludzie co mi tu wątek rozpijacie!!:) 21.08.05, 10:47
                      hehehe ja nadal nie wiem kto tą kawę wisi;)
                      heheheh ale piwko(Reddsa wypiję:)
                    • assasin76 Ell! 21.08.05, 10:49
                      to Ty robiłaś sama?Nie żartuje są cudne!!!!svaworski jest oblłedny!!!
                      niedrogo,ale i tak nie stać mnie na dzień dziesiejszy ..próbowałaś na allegro???
                      ja oszałalam na punkcie tych

cgi.ebay.com/cute-brown-beaded-dangle-earrings_W0QQitemZ5024752025QQcategoryZ110646QQcmdZViewItem
                      • assasin76 Ell! 21.08.05, 10:53
                        cgi.ebay.com/black-beaded-beautiful-hoop-earrings_W0QQitemZ5024781822QQcategoryZ110654QQcmdZViewItem
                        ta jest cudna!!!!!!!
                        ehhh nie jestem w szoku jak to pięknie zrobiłaś!!!gratulacje!!!jak zaczniesz na
                        allegro będę 1-sza klientką
                        • ellenai Re: Ell! 21.08.05, 17:54
                          asku kochany,dziekuje ci za tak mile slowa!na allegro nie bede wystawiac
                          poniewaz nie mam rozwiazanych platnosci niestety,wiec probuje upchnac to na
                          ebay.Wszysto sama robie,uwielbiam to zajecie,no i duzo mi sie tego zrobilo/
                          Swarovskiego bardzo lubie ,udalo mi sie wypatrzyc jedno miejsce w sieci gdzie
                          taniej te jego "krysztalki sprzedaja",dobrze miec takie hobby,gorzej jak sie
                          jest zawalonym w domu tym wszystkim heheh:)
                          • assasin76 ehh eLL 21.08.05, 18:36
                            Ell szczęściara z Ciebie sama potrafisz robić takie cudenka.powiedz mi ile
                            wyniosłaby przesyłka gdybym sobie chciała zamówić?
                            pozdrówka
                            • ellenai Re: ehh eLL 21.08.05, 19:32
                              asku pewno gdzies ok 5 zl,ta przesylka zalezy od ilosci wysylanych rzeczy::)cmok
                            • ellenai asek masz @ na gazecie n/t 21.08.05, 19:41

• assasin76 Ell masz @ na gazecie n/t 21.08.05, 20:29

• majak_m Re: Ktoś mi kawe na tym forum 21.08.05, 16:51
      Cholercia! Czemu Wy, kobiety, jestescie takie pamietliwe? :P
      • ellenai Re: Ktoś mi kawe na tym forum 21.08.05, 17:49
        no tak tak,takie wlasnie jestesmy! heheheheh
        • assasin76 ha!!!to byłeś Ty Majak!!! 21.08.05, 18:32
          hehehe:)oż Ty!!!:)))ale pamiętliwa nie jestem,,,tyle,że pijąc dzisiaj kawkę tak
          mi się przypomniało:)hehehehe
          • ellenai Re: ha!!!to byłeś Ty Majak!!! 21.08.05, 19:32
            hehe pilnuj go pilnujehheheh
            • assasin76 hehehe 21.08.05, 20:36
              będę!!:)żartuje jasna sprawa;)
              • szajba666 skleroza? 06.11.05, 21:31
                wciąż poznajesz nowych ludzi?
                • ellenai ja pije kawe asku i szajbo! 06.11.05, 21:33
                  chcecie?cmoki
                  • szajba666 Re: ja pije kawe asku i szajbo! 06.11.05, 21:39
                    Kawkę powiaqdasz?Tego ipacieża nie odmawiam. :)
                    • ellenai Re: ja pije kawe asku i szajbo! 06.11.05, 21:54
                      hehe oki,a jaki odmawiasz?cmoki
                      • szajba666 Re: ja pije kawe asku i szajbo! 06.11.05, 22:11
                        Wejdziemy na jakiś temat co może kogoś zbulwersować i po co Ci to?nie lepiej o kwiatkach.Ludzie jacyś sztywni się zrobili jakby połkneli kij od szczotki i przy okazji nudni jak prawda :)
                        • majak_m Re: ja pije kawe asku i szajbo! 06.11.05, 22:49
                          Kurde, juz mialem nadzieje, ze ten watek umrze smiercia naturalna.
                          Dzieki wielkie szajba, wrrr!
                          • ellenai Re: ja pije kawe asku i szajbo! 06.11.05, 22:52
                            na szczescie sa tacy jak asek i szajba i umrzec watkom nie daja!
                            jeszcze jedno ! masz racje szajba ze lepiej o kwiatkach gadac niz wdawac sie w
                            ostre dyskusje! wystarczy ze w zycie w realu bywa upierdliwe,wiec nie ma co
                            tego przenosic tutaj,cmok jak byk dla ciebie
                            • majak_m Re: ja pije kawe asku i szajbo! 06.11.05, 22:56
                              A Ja bym jednak pogadal o tym pacierzu. Wolisz nieodmawiac rano czy wieczorem?
                              Bo np. dla mnie pora jest bez znaczenia.
                              • ellenai Re: ja pije kawe asku i szajbo! 06.11.05, 22:59
                                faktycznie ,moze by sie czlowiek dowiedzial czego nowego na temat pacierzy heheh
                                • szajba666 Re: ja pije kawe asku i szajbo! 06.11.05, 23:20
                                  ellenai napisała:

> faktycznie ,moze by sie czlowiek dowiedzial czego nowego na temat pacierzy hehe
                                  > h
                                  nic nie wiem na temat pacierzy bo jestem ateistą jak boga kocham :)
                                  • ellenai Re: ja pije kawe asku i szajbo! 06.11.05, 23:35
                                    hehehehe no tak mozna i bez pacierzy i Boga zycie spokojnie przezyc heheh
                                    • szajba666 Re: ja pije kawe asku i szajbo! 06.11.05, 23:41
                                      ellenai napisała:

> hehehehe no tak mozna i bez pacierzy i Boga zycie spokojnie przezyc heheh
                                      NIE TAK SPOKOJNIE,TYLKO NIE MA CO MU ZAWRACAĆ GŁOWY.iNNI ROBIĄ TO DOSKONALE.
                                      • ellenai Re: ja pije kawe asku i szajbo! 07.11.05, 00:38
                                        Bog sobie poradzi hehe
                          • szajba666 Re: ja pije kawe asku i szajbo! 06.11.05, 23:17
                            majak_m napisał:

> Kurde, juz mialem nadzieje, ze ten watek umrze smiercia naturalna.
                            > Dzieki wielkie szajba, wrrr!
                            Złudne nadzieje wrrrrr załuż inny wrrrrrrrr
                            • ellenai Re: ja pije kawe asku i szajbo! 06.11.05, 23:38
                              no to dobrze ze watki nie umieraja i ze forum sie ozywilo dzieki tobie
                              szajba,cmok
                              • szajba666 Re: ja pije kawe asku i szajbo! 06.11.05, 23:44
                                ellenai napisała:

> no to dobrze ze watki nie umieraja i ze forum sie ozywilo dzieki tobie
                                > szajba,cmok
                                cIESZY MNIE TO BARDZO TYLKO CZY NIE ZA DUŻO TU UGRZECZNIENIA?PRZYDAŁOBY SIĘ WYCIĄGNĄC CO FAKTYCZNIE TU CO PONIEKTÓRZY MYŚLĄ HE?:)
                                • ellenai Re: ja pije kawe asku i szajbo! 07.11.05, 00:37
                                  a czy to wazne co mysla na swoje prywatne tematy?mnie to nie obchodzi!
                                  kompletnie! kazdy ma swoje zycie i nic mi ani nikomu do tego:)cmok
                                  • szajba666 Re: ja pije kawe asku i szajbo! 07.11.05, 15:51
                                    ellenai napisała:

> a czy to wazne co mysla na swoje prywatne tematy?mnie to nie obchodzi!
                                    > kompletnie! kazdy ma swoje zycie i nic mi ani nikomu do tego:)cmok
                                    może i tak, gdyby większość nie wrzucała Ci kamieni do Twojego prywatnego ogródka.No chyba ze się wybierze wewnętrzną emigrację wtedy można mieć wszystko głęboko
                                    • ellenai Re: ja pije kawe asku i szajbo! 07.11.05, 16:48
                                      rozumiem cie szajba,w koncu wiekszosc zycia spedzilam w malej miejscowosci
                                      gdzie kazdy wtykal nos w cudze sprawy!ale wlasnie wewnetrzna emigracja to
                                      najlepsze rozwiazanie!nie ma sie co przejmowac innymi, w koncu przestana rzucac
                                      te kamienie do naszego ogrodka jak nie bedziemy reagowac!cmok
    • szajba666 Re: Ktoś mi kawe na tym forum 07.11.05, 18:52
      assasin76 napisała:

> "wisi" ,ale za Chiny nie mogę sobie przypomnieć kto;)ale jak już sobie
      > przypomnę to marny los !!!:)miłego weekendu
      Do weekendu jeszcze troszkę.Czy poszłaś w moje ślad?No to Twoje zdrowie!
      • szajba666 "dolej no wody złociutka,jakaś taka oklapła jestem 09.11.05, 13:08
        :)
        • ellenai Re: "dolej no wody złociutka,jakaś taka oklapła j 09.11.05, 15:01
          szajba kawe mi prosze zrob! cmok,ja sie jeszcze nie obudzilam u mnie 7 rano!
          • szajba666 Dawno już ostygła,zapomniałem o różnicy czasu. 09.11.05, 20:57
            sory.
          • szajba666 Re: "dolej no wody złociutka,jakaś taka oklapła j 09.11.05, 20:58
            Tekst z jakiegoś filmu mi się przypomniał.Fajny no nie.
            • assasin76 Re:Miś 09.11.05, 22:28
              albo rozmowy kontrolowane tak?hehehehe:)text suuuuuuper;)
              • szajba666 Re:Miś 10.11.05, 10:05
                Coś koło tego na pewno z filmu tamtej epoki.Tekst jest przedni
                • ellenai ja nigdy nie ogladalam rozmow 10.11.05, 16:38
                  kontrolowanych!!!!!!!!!
                  • lesteer Re: ja nigdy nie ogladalam rozmow 10.11.05, 16:46
                    To nie ma czym się chwalić...:)
                    Dwója!!
                    • ellenai Re: ja nigdy nie ogladalam rozmow 10.11.05, 17:02
                      o podpadlam lesteerowi i co teraz?
                      • szajba666 Re: ja nigdy nie ogladalam rozmow 10.11.05, 17:07
                        NIC.Poczekamy za moment będą rozmowy kontrolowane.Oglądałem dziś sejm i obym się mylił ale szykuje się nam państwo policyjne
                        • ellenai Re: ja nigdy nie ogladalam rozmow 10.11.05, 17:10
                          no jak narod rozbestwiony ,skorumpowany to nic tylko panstwo policyjne zakladac!
                          cmok
                          • majak_m Re: ja nigdy nie ogladalam rozmow 10.11.05, 18:52
                            Szajba, co Cie naszlo zeby obrady sejmu ogladac?
                            • ellenai Re: ja nigdy nie ogladalam rozmow 10.11.05, 18:55
                              a wiesz ze nawet ja zaczelam ogladnac relacje na onecie ! tak mnie to
                              zaciekawilo!
                              • majak_m Re: ja nigdy nie ogladalam rozmow 10.11.05, 18:58
                                Kabareton to zdaje sie na dwojce jest, a obrady sejmu?
                                • ellenai Re: ja nigdy nie ogladalam rozmow 10.11.05, 19:04
                                  ja tv polskiej nie mam ja tylko ogladam jak co na onecie jest po kawalku,tak
                                  czasem fajnie popatrzyc na polakow i posluchac ich!kurcze inny swiat to jest i
                                  wcale nie mowie ze gorszy ,nieeeeeeeee, po prostu inny!
                            • szajba666 Re: ja nigdy nie ogladalam rozmow 10.11.05, 22:32
                              Jakaś szajba mnie naszła ale oglądnąłem to żenująco nudnawy kabareton.I otwarły mi się zwieracze odbytu ze strachu jak tacy ludzie mogą rządzić.Gdyby nie dotyczyłoby mnie i mojej rodziny to śmiałbym się jak norka.Nudnawy bo oglądam co kilka lat prawie to samo(gruszki na wierzbie),ale w tym przypadku ....no cóż już przeżywaliśmy różne rzeczy i pomyły nam panujących to może i to nam się uda przetrwać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka