ellenai 10.12.03, 18:23 tylko ja i zawisz krolujemy niepodzielnie na forum,gdzie sie reszta podziala???????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s_z_a_k Re: pusto dzis..... 10.12.03, 18:48 Puki muzyka w nas świeca ma swoją moc jeszcze jedna ćma zakończya lot :( kusił ją mały płomyk mający wielką siłe- padła mu w objęcia .......spłoneła -była tylko motylem :))) TAKIE JEST FORUM :(( Zapytaj Okowity POZ>SZAK Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: pusto dzis..... 10.12.03, 19:05 kgr wrocil!!!!!!!!!!!!!! szak wierszem pisze na forum, lepiej byc nie moze!!!!, ide "za sciane" sprawdzic co sie w Jasle dzieje:))heheh Odpowiedz Link Zgłoś
patrick78 Re: pusto dzis..... 11.12.03, 17:16 niestety nie zawsze ma sie czas siedziec przed komputerem:(a szkoda bo miedzy wami jest swietnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: pusto dzis..... 11.12.03, 17:20 wybitnie ciebie wczoraj brakowalo,lilly tez, greki i giksika kochanego:(( tak to bywa ze nie zawsze da sie siedziec plackiem przed kompem, ja tez dzis bede na"dochodne" Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: pusto dzis..... 12.12.03, 17:56 ja caly czas jestem tylko nie zawsze przed kompem jak piszecie:) ale sprawdzam i sie dopisuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
patrick78 Re: pusto dzis..... 12.12.03, 17:59 ja tak samo jak elle,raz jestem ,raz mnie nie ma:-)ale was sprawdzam:)) Odpowiedz Link Zgłoś