ellenai 13.12.03, 18:40 mnie dzis czeka wieczorem.Ciesze sie z niego bardzo,pytanie tylko co na siebie zalozyc zeby wygladac olsniewajaco heheheh,a wy macie jakies party bozonarodzeniowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilly Re: christmas party 13.12.03, 18:46 ale ci zazdroszcze elle,jak na razie mnie sie nic takiego nie szykuje w tym roku.Czy to jakies wyjsciowe party masz? duze? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: christmas party 13.12.03, 18:57 party szykuje sie spore i jest wyjsciowe wiec musze sie ubrac wlasciwie, myslalaam o spodniach i "swiecacej bluzce" heheh :) szkoda lilly ze nigdzie nie idziesz, wybierz sie ze mna na moje party:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lilly Re: christmas party 13.12.03, 19:18 zeby to sie tak dalo rady isc z toba hihih,ale zycze ci szampanskiej zabawy:) zdaj relacje jak bylo:) Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: christmas party 14.12.03, 15:30 Hej Elle mozesz nam powiedziec jak takie party wyglada i czy to jest tzw. "kolejna okazja dla okazji" ? wiesz to jakas tradycja w USA czy jak i czemu tak wczesnie kiedy dzis dopiero 14 ? Odpowiedz Link Zgłoś
basman73 Re: christmas party 14.12.03, 15:34 Ellenai..... U nas, w Starym kraju, na party bożonarodzeniowe sie mówi WIGILIA..... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: christmas party 14.12.03, 22:49 basman przeca wiesz ze tu wszyskto na glowi stoi i jest innaczej.Post ci sie zdublowal i to pewno zwiazane jest z ta twoja impra na magurze.heheheh.Zawisz to bylo party z pracy mojego faceta.Jego oddzial sie bawil.Mielismy kolacje , rozne wystepy lokalnych artystow,a pozniej byla muzyka, moj byl dj i sie wszyscy bawili, skonczylo sie to po polnocy ,dotargalismy sie ze sprzetem do domu po 1 ,i na dzis jestem kurde zmeczona,ale basman to nie kac,tych dwoch margarit nawet nie poczulam! Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: christmas party 15.12.03, 12:10 To ladnie prawie hjak swietowanie Nowego Roku...nie ma co :D pelna komercjalizacja ale nas tez to czeka za pare lat. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: christmas party 15.12.03, 16:19 racja, i to jest bardzo popularne tutaj,ludzie czekaja na te christmas party caly rok w pracy ehheheh:) Odpowiedz Link Zgłoś
patrick78 Re: christmas party 15.12.03, 16:50 widze ze niektorzy tutaj milo spedzaja czas przedswiateczny.Elle na party chodzi weekendami,zabierz mnie nastepnym razem! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: christmas party 15.12.03, 17:14 hmmmmm,ciebie zabrac?hmmmmm,nie wiem co moj by na to powiedzial,troszke trudna sprawa heheheh Odpowiedz Link Zgłoś