Gość: xa IP: 195.116.74.* 18.10.03, 16:03 Nikogo nie widać tu od środy. Czy ci najeźdźcy ze Wschodu wszystkich pożarli? I Facia też? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
faciu Re: Coś dziwnie pusto na Waszym forum 22.10.03, 19:03 Nie pożarli oj nie...Ale blisko było.... W poniedziałek 20 października odparlim atak!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xa Odparliście atak IP: 212.244.127.* 22.10.03, 20:44 Dzięki Bogu! A co z dziołchami? Nie zabrali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LosioBP Re: Nie wiem!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 20:13 Nie widzioł, bo mu spirytus oczy wyżorł.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xa Spirytus? IP: 212.244.127.* 23.10.03, 20:28 To ci najeźdźcy używali jako broni spirytusu? Że mnie tam nie było! Lubię spirytus. No, trochę rozcieńczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LosioBP Re: Spirytus? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 20:41 Spirytus - w tym kontekscie to przenośnia. Pod tym hasłem powinno się rozumieć alkohol o zawartości dokładnie 40%. Ps: a swoją drogą to ciekawe czy Faciu już przejrzał na oczy i dostrzega jakieś dziołchy wokół siebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Spirytus? 24.10.03, 22:11 A Raduli to leczył rany do środy, cały był poparzony tym spirytusem Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Spirytus? 25.10.03, 19:06 Gość portalu: xa napisał(a): > To ci najeźdźcy używali jako broni spirytusu? Że mnie tam nie było! Lubię > spirytus. No, trochę rozcieńczony. Nie no to myśmy ich raczyli %, coby łatwiej móc rozprawić się z najeźdzcą.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Nie wiem!! 24.10.03, 22:08 Gość portalu: LosioBP napisał(a): > Nie widzioł, bo mu spirytus oczy wyżorł.. i mózg wypalił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LosioBp Re: Nie wiem!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 16:10 Właściwie to ja też bym tak chciał jeszcze z raz.. Tak jak Faciu mieć wypalone oczy i wogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Spokojnie, spokojnie 25.10.03, 19:04 Gość portalu: LosioBp napisał(a): > Właściwie to ja też bym tak chciał jeszcze z raz.. Tak jak Faciu mieć wypalone > oczy i wogóle... Wypalona to zostaje troche wątroba..Oczy póki co widzą, a i mózg działa.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Nie wiem!! 26.10.03, 22:12 Gość portalu: LosioBp napisał(a): > Właściwie to ja też bym tak chciał jeszcze z raz.. Tak jak Faciu mieć wypalone > oczy i wogóle... no to zapraszamy na sylwesrta do Limanowej. wypalimy oczy, uszy, mozgi i co tam sie tylko jeszcze da! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LosioBP Re: Nie wiem!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 19:16 Dzięki za zaproszenie. Ale raczej nie skorzystamy. Chyba w tym roku znowu Sylwester w Białej. Ale już 05-01-2004 planujemy być na Wierchomli na kilka dni i szlifować wątłe umiejętności opanowywania zimy. Ps: ale jakby co to w Białej na Sylwestr możecie być Wy?... Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Nie wiem!! 27.10.03, 21:28 Oj, my to chyba za mało mobilni w tym momencie jesteśmy. W przyszłym roku pewnie już tak, ale w tym to jeszcze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptak Re: Nie wiem!! IP: 217.8.186.* 06.11.03, 15:33 yhwh napisał: > Oj, my to chyba za mało mobilni w tym momencie jesteśmy. > W przyszłym roku pewnie już tak, ale w tym to jeszcze nie. ej!!! nie wykrecac mi sie tam! faciu bierze swoja rakiete, Was laduje na tylne fotele i pocinacie do Bialej. tym razem Wasza kolej - my bylim u Was w pazdzierniku, Wy na wschod - w grudniu... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Coś dziwnie pusto na Waszym forum 21.11.03, 19:50 hmm,faktycznie pusto troszke u was teraz,ale czasem takie"przestoje"bywaja na forach regionalych:(((Pozdrawiam z Gorlic wszystkich na czele z Faciem(dzieki za odwiedzenie nas),od czasu do czasu zagladne tutaj i wpisze sie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Coś dziwnie pusto na Waszym forum 22.11.03, 08:02 Witamy, pozdrawiamy i zapraszamy na tutejsze forum.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Coś dziwnie pusto na Waszym forum 22.11.03, 16:47 a dziekuje,dziekuje,z zaproszenia bede korzystac, trzymaj sie cieplutko i pozdrawiam:))0 Odpowiedz Link Zgłoś