Dodaj do ulubionych

Suknia Ślubna

09.12.09, 22:36
Mam wielką prośbę, cy może ktoś mi polecić salon bądź krawcową w Lublinie,
gdzie mogłabym, uszyć swoją tą jedyną wymarzoną suknię? Suknia jest mojego
pomysłu i związku z tym nie wiem gdzie się udać.
Bardzo dziękuje za pomoc.
Obserwuj wątek
    • ona81ona Re: Suknia Ślubna 10.12.09, 11:26
      Ja jak szukałam sukienki to w jednym z salonów pani powiedziała, że szyją
      wszystko, ze zdjęć, własne wizje.Ivette na Bernardyńskiej.
      • mayya25 Re: Suknia Ślubna 29.12.09, 21:31
        pani ta tak mówi ale suknie w jej wykonaniu nie sa dobrej jakości u mojej
        siostry szybko sie popruła poza tym Pani ta jest bardzo miła do czasu kiedy
        zamawia się suknie a pożniej taktuje klientkę niezbyt miło a ostateczna cena
        przy odbiorze wzrosła o 100 tłumaczyła się że koronka była drozsza a przeciez
        jest to tylko taka niewielka kwota że chyba nie zrobi nam to większej różnicy
        • jestem.wredna Re: Suknia Ślubna 04.01.10, 16:45
          Odradzam Yvette. Moja przyjaciółka szyła tam suknię według swojego pomysłu.
          Przez cały czas panie mówiły, że wszystko będzie dobrze i jak należy, a kilka
          dni przed ślubem nagle okazało się, że przyjaciółka nie może się prawie zupełnie
          ruszać w tej sukni, a pani zwaliły wszystko na jej pomysł...
          Kilka dni przed ślubem musiała biegać po wypożyczalniach.

Ostatecznie wypożyczyła suknię z salonu Anna Maria przy Narutowicza, gdzie panie
          szyją też suknie i gdzie ostatecznie ja uszyłam swoją. Ceny konkurencyjne (za
          suknię typu rybka całą z koronki + koronkowe bolerko + welon zapłaciłam 1200zł),
          panie przemiłe i naprawdę szyją WSZYSTKO co tylko im się zaprezentuje, a do tego
          nie kręcą no i nie ma potem problemu co zrobić z suknią, bo trafia ona do
          wypożyczalni (jak już wspomniałam Anna Maria to wypożyczalnia+pracownia krawiecka).

Także polecam, by uszyć sobie wymarzoną suknię albo by za niewielkie pieniądze
          wypożyczyć jakąś bardzo ładną (a wybór jest wielki!).
    • bianeczkaa Re: Suknia Ślubna 07.01.10, 13:00
      Ja polecam La Femme na Kraśnickiej na przeciwko Tesco. Sama tam szyją i do 16
      stycznia mają promocję. W cenie suknie masz wszystkie dodatki (welon, halkę,
      bolerko, podwiązkę, rękawiczki :)) Koszt mojej 2600

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka