1tobi 16.10.09, 18:29 TVP Info przekroczyło już wszystkie granice.Różnorodność poglądów PORAŻA Poseł Pis dla odmiany przedstawiciel prezydenta , " niezależny ekspert a la Migalczyk" no i prowadząca/y obiektywizm pełen ,kurde jak w Chinach , brawo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mondry-tusek Re: TVP - jedyna prawdziwie niezależna 16.10.09, 18:31 Strzec ją jak oka w głowie! Bez nachalnej propagandy jak to jest w superstacji i TVN 24. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: TVP - jedyna prawdziwie niezależna 16.10.09, 18:35 mondry-tusek napisała: > Strzec ją jak oka w głowie! Bez nachalnej propagandy jak to jest w superstacji > i TVN 24. A od kiedy jest taka niezależna? Od momentu kiedy zajmuje się nią Karnowski? Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 [...] 16.10.09, 18:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: TVP - jedyna prawdziwie niezależna 16.10.09, 19:27 Mundry tys jest pisowski DEBIL !! Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Nie musisz sie POdpisywać! I tak wiadomo... 17.10.09, 01:20 jacekm22 napisał: Mundry tyś jest Pisowski!! DEBIL Odpowiedz Link Zgłoś
jakwbanku.com Ludzie zaczną wystawiac telewizory przez okno 16.10.09, 18:37 Jak za komuny. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Ludzie zaczną wystawiac telewizory przez okno 16.10.09, 18:52 Przez TVN nie wystawili ? Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: Ludzie zaczną wystawiac telewizory przez okno 16.10.09, 18:55 elena4 napisała: > Przez TVN nie wystawili ? TVN nie jest stacją publiczną rozumiesz różnicę ? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Ludzie zaczną wystawiac telewizory przez okno 16.10.09, 19:05 W każdym innym przypadku bylby to jakiś argument. W przypadku naszego kraju, nie jest. To, że telewizja publiczna jest propaństwowa i dziala dla dobra społeczeństwa to chyba nie zarzut tylko atut, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
jakwbanku.com Re: Ludzie zaczną wystawiac telewizory przez okno 16.10.09, 19:24 elena4 napisała: > W każdym innym przypadku bylby to jakiś argument. > W przypadku naszego kraju, nie jest. > To, że telewizja publiczna jest propaństwowa Propisowa, propisowa nie propanstwowa. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Ludzie zaczną wystawiac telewizory przez okno 16.10.09, 19:54 Przykro mi, ze do tego doszło, ze tylko PIS mogę z państwem utożsamiac. Wierz mi. Wolałabym, żeby było inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec.doktor Re: Ludzie zaczną wystawiac telewizory przez okno 16.10.09, 22:19 elena4 napisała: > Przykro mi, ze do tego doszło, ze tylko PIS mogę z państwem utożsamiac. Proszę mnie z PiSem nie utożsamiać! Ja jaśniepaństwo ojciec doktor sobie tego nie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Pan,Panie drze,to raczej szaman a nie dochtór... 17.10.09, 01:38 ojciec.doktor napisała: Proszę mnie z PiSem nie utożsamiać! Ja jaśniepaństwo ojciec doktor sobie tego nie życzę. ---> ... no, może Łojciec Nadredachtor... Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Żadna tv nie ma prawa kłamać(...bez ostrzeżenia) 17.10.09, 01:35 1tobi napisał: TVN nie jest stacją publiczną rozumiesz różnicę ? ---> Czyli uważasz, że prywatny lekarz ma prawo wystawić tabliczkę: Lekarz... a uprawiać działalność szamańską? Mylisz się! Owszem, może i ma prawo w wolnym kraju prowadzić działalność ... ale tylko pod prawdę mówiącym szyldem. Dlatego też TOK, Superstacja... tak naprawdę powinny przyjąć oficjalną nazwę: Pierwsza Stacja Dezinformacyjna... oraz przed każdym programem, zwanym przez nich, informacyjnym, powinni uprzedzać, że jest to program tendencyjny, zawierający w większości informacje i opinie wyssane z palca ... (z czyjego palca, się pytasz?). Czyli powinna obowiązywać podobna zasada, jak ta dotycząca reklamy leków a więc po każdym "produkcie" informować: Po uzyskaniu tej informacji powinieneś sprawdzić ją w innych źródłach, bo możesz być narażony na utratę samodzielności myślenia... Odpowiedz Link Zgłoś
jakwbanku.com Re: Ludzie zaczną wystawiac telewizory przez okno 16.10.09, 19:23 elena4 napisała: > Przez TVN nie wystawili ? Placisz TVN abonament? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Ludzie zaczną wystawiac telewizory przez okno 16.10.09, 19:27 Nie. Płacę cyfrówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
m.rycho Re: Ludzie zaczną wystawiac telewizory przez okno 17.10.09, 00:17 elena4 napisała: > Nie. Płacę cyfrówkę. < To postępujesz wbrew obowiązującemu prawu i w dodatku robisz na złość TVPIS. Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Przełącz na TVSK24, tam przedstawiciel lewego 16.10.09, 18:51 skrzydła PO, będzie dyskutował z reprezentantem prawego skrzydła PO, przedstawicielem rządu i rzecznikiem premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: Przełącz na TVSK24, tam przedstawiciel lewego 16.10.09, 18:57 l.o.r.t.e.a napisał: > skrzydła PO, będzie dyskutował z reprezentantem prawego skrzydła PO, > przedstawicielem rządu i rzecznikiem premiera. Kup sobie prywatną stacją i gadaj te bzdety nie będę sie czepiał Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: TVP ropaganda 16.10.09, 19:01 Mam z glowy, tego g00wna nie ogladam. A ze pokazują PiSmanow na okrągło, to dobrze. Obrzydza ich do końca, bo Polak przewrotny i nie trawi wciskania kitu. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: TVP ropaganda 16.10.09, 19:07 Coś ty? Jakby tak było, dawno już pogoniłby media wymiatające spod nóg platfusom. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: TVP ropaganda 16.10.09, 19:12 Gdyby ode mnie to zalezalo, to pogonila bym i jednych i drugich. Z tym, ze PiSmanow dodatkowo batem. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: TVP ropaganda 16.10.09, 19:15 Ale tylko po to, zeby wskoczyc w ich buty. Dla mnie to trochę za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: TVP ropaganda 16.10.09, 19:29 Jelena 4 he he he jest jedna rada by odpolitycznic tzw media publiczne - SPRYWATYZOWAC je !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: TVP ropaganda 16.10.09, 19:36 No nie? A WSI by kupiła bo środki ma, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: TVP ropaganda 16.10.09, 19:51 Wystarczy jak fundusze istnieją, hehehe. Amatorzy pogrobowcy bzawsze sie znajdą. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Tak,tak!To wasza jedyna rada.Nie potraficie nic 17.10.09, 02:02 jacekm22 napisał: jest jedna rada by odpolitycznic tzw media publiczne - SPRYWATYZOWAC je !!!!!! ---> ... innego zaproponować. To tak jak z "waszymi" propozycjami "prywatyzacji" innych sektorów, najpierw wyremontować za państwowe pieniądze a potem szybko doprowadzić do upadku i sprzedać za złotówkę z góry ustalonemu nabywcy ... A później będzie tylko gorzej i drożej ... jak z energetyką, prywatnym leczeniem, nauczaniem... W każdej "sprywatyzowanej" firmie najpierw pojawia się kasa pobierająca opłaty za usługi ... tylko że myślenie o samych usługach odkładają na później lub zamiast tych usług proponują ich namiastkę. W "skomercjalizowanych" placówkach służby zdrowia masz oczywiście szybki dostęp do lekarza specjalisty za "jedyne" 90 zł, każdorazowo. Nie wiesz przypadkiem, jaki procent chorych w Polsce stać na te wizyty??? I owszem, prywatyzować można, ale wszystko mają sprawdzić najpierw "Kamińscy" z CBA a później odpowiednie instytucje, z uprawnieniami do odbioru licencji, sprawdzające jakość usług ... i to nie za 5 lub 10 lat, kiedy to już po "usługodawcy" ślad zaginie na Bahama... Odpowiedz Link Zgłoś
antyprawak Jak nie Macierewicz to Gowin 16.10.09, 19:51 I tak w kółko. Jak się zastanawiam gdzie tu koalicja PISld, jak w TVP widać same dewoty z PIS i PO. Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: Jak nie Macierewicz to Gowin 16.10.09, 19:55 No ale te dewoty to jednak sprawka .... tak TVP is sld-przystawka Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: TVP ropaganda 16.10.09, 21:17 wyborcza.pl/1,75478,7153538,Tylko_dobre__Wiadomosci__o_prezydencie_Kaczynskim.html Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: TVP ropaganda 16.10.09, 21:28 awuk napisał: > wyborcza.pl/1,75478,7153538,Tylko_dobre__Wiadomosci__o_prezydencie_Kaczynskim.html No ,jestem zszokowany że ludzie pracują w takich warunkach, myślałem ze są zerami bez skrupułów teraz jest mi ich żal choć nie usprawiedliwiam. panu K zostało mało czasu , jest młody a potem za rok dwa, tylko TRWAM Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: TVP ropaganda 16.10.09, 21:31 włączcie supersraczke,znajdziecie tam ukojenie w zgodnym i bałwochwalczym pianiu do Dondona Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: TVP ropaganda 16.10.09, 21:39 nie mam supersraczki, i nie potrafię włączyć ty chyba za dużo czegoś łyknąłeś kup sobie Espumisan albo -zapytaj kaczki kak sie pozbyć sraczki- ale wiersz głęboki mi sie rymnął . pozdrawiam nie dąsaj sie jak idol.-) Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: TVP ropaganda 17.10.09, 00:02 1tobi napisał: > nie mam supersraczki, i nie potrafię włączyć ty chyba za dużo czegoś łyknąłeś > kup sobie Espumisan albo -zapytaj kaczki kak sie pozbyć sraczki- ale wiersz > głęboki mi sie rymnął . pozdrawiam nie dąsaj sie jak idol.-) www.youtube.com/watch?v=8a5y1oxmrUc Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Bardzo głęboki-zwyczajowo na POziomie Salonu :) 17.10.09, 02:04 1tobi napisał: albo -zapytaj kaczki kak sie pozbyć sraczki- ale wiersz Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Co chcesz żyjemy w Polsce. 16.10.09, 22:24 PiS ma TVP i TRWAM, PO ma Polsat i TVN. Taki właśnie jest w Polsce pluralizm medialny... Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: Co chcesz żyjemy w Polsce. 16.10.09, 23:34 Polsat należy do Solorza Tvn Walera To co należy do Państwa ma PIS. Która telewizja popiera pis? wyślij sms o treści debil pod dowolny nr zaczynający sie od 7 wygrasz co bedziesz chciał i dorzucimy beret Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: Co chcesz żyjemy w Polsce. 16.10.09, 23:39 sorki zapedziłem sie niepotrzebnie Odpowiedz Link Zgłoś
rysiek_grzesiek Re: TVP ropaganda 16.10.09, 23:54 Biedne dzieci z Agory nie wiedzą czym jest różnorodność poglądów. Ma być tylko jeden jak mówił dziadzia stalin:) Co GW realizuje w 100%. TVP INFO niestety nie jest z tej półki tak więc obok Karpiniuka jest Macierewicz. I to są prawdziwe a nie stalinowskie media o jakich marzy GW i jej pretorianie:) Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: TVP ropaganda 17.10.09, 01:15 Uwielbiam propagandę ,to lepsze niz reklamy i ile smiechu przy tym:-)) Odpowiedz Link Zgłoś