Dodaj do ulubionych

Kamerzysta i fotograf najlepszym sprzętem Full HD

09.01.11, 11:01
witam
nasza firma oferuje Państwu najwyższej jakości usługi wideo i foto, miłą atmosferę oraz profesjonalne wykonanie. Posiadamy wieloletnie doświadczenie w dziedzinie wideofilmowania i fotografii.
Uwiecznienie tych, jak ważnych dla Państwa chwil nie obędzie się bez specjalistycznego sprzętu. Nasza firma wykorzystuje najwyższej jakości sprzęt cyfrowy renomowanych światowych marek.
Posiadamy kamerę, która nagrywa w najlepszej jakości Full HD HQ
Zapraszam na www.fotovideorymarz.pl
Obserwuj wątek
    • fotovideorymarz Re: Kamerzysta i fotograf najlepszym sprzętem Ful 24.01.11, 11:24
      Zakupiliśmy profesjonalną stabilizację do kamery. Mamy jeszcze wolne terminy Zapraszam

www.fotovideorymarz.pl
      • thorg Re: Kamerzysta i fotograf najlepszym sprzętem Ful 24.01.11, 16:35
        a co to za stabilizacja ? steadicam, floatcam, slider ? pytam z ciekawosci nie aby dogrysc ! Jak bedzie profi sprzet to bedzie moze interes :] Ja posiadam steadi cam z sopotu do 12 kg dwu ramieniowy z tylnia kamizelka, slidera 1m ale Ch*****zna nie polecam ni nie napisze firmy ktora to wyprodukowala. Kran kamerow 7 m i wozek :] Byc moze bede potrzebowal dodatkowo sprzetu takze pisz !
        • fotovideorymarz Re: Kamerzysta i fotograf najlepszym sprzętem Ful 25.01.11, 18:33
          To jest połączony flycam 5000 z 6000
          • wideofilm Re: Kamerzysta i fotograf najlepszym sprzętem Ful 25.01.11, 22:58
            Ruszony został problem kranów kamerowych.Pocieszę Was,że Urząd Dozoru Technicznego planuje wprowadzić certyfikacje tych sprzętów- chodzi o certyfikat bezpieczeństwa. Bo to jest tak: jak dobrze to dobrze, ale jak komu na weselu na łeb poleci kran a jeszcze pokaleczy czy spowoduje jakiś poważny uszczerbek na zdrowiu, no to ekipa filmowa będzie miała ciepło.
            Sporo ,,fachowców'' od filmowania robi samoruby tylko dlatego, że to wychodzi tanio.Trochę sprytu, trochę profili i kran można defakto zrobić tanim sposobem. I nawet właściel sali czy restaurator może mieć prawo nie dopuścić takiego sprzętu do pracy w swoim lokalu. Także koledzy fachowcy nie ryzykujcie.
            • fotovideorymarz Re: Kamerzysta i fotograf najlepszym sprzętem Ful 26.01.11, 10:12
              ja nie używam kranu do filmowanie. wystarczy mi flycam i film wszystkim się podoba i jest przepiękny
    • sylwia01887 Re: Kamerzysta i fotograf najlepszym sprzętem Ful 29.01.11, 10:46
      Witajcie
      Polecam wam firmę fotovideorymarz, przed weselem nie wiedzaiłam że są takimi profesjonalistami. Jak już przyjechali do mnie to zobaczyłam dobrze ubranych ludzi i fajnym sprzętem. Fotograf miał 2 aparaty i 3 albo 4 obiektywy, kamerzysta miał dużą kamerę na fajnym statywie, miał takie ramie co chodziło w góre i w dół po schodach. Naprawdę ich polecam, miałam do wyboru z 6 czy tez 7 czołówek do filmu, i dużo animacji. Mieli jeszcze u siebie w domu takie 3 albumy chyba po 500 zdjęć w jednym i tam były zdjęcia w ramkach i wybierłam które chcę. Wybierałam jeszcze album chyba 3D też mieli sporo tych projektów

Pozdrawiam
      • ezaljash Re: Kamerzysta i fotograf najlepszym sprzętem Ful 01.02.11, 10:47
        sylwia01887 napisała:

> Witajcie
        > Polecam wam firmę fotovideorymarz, przed weselem nie wiedzaiłam że są takimi pr
        > ofesjonalistami. Jak już przyjechali do mnie to zobaczyłam dobrze ubranych ludz
        > i i fajnym sprzętem. Fotograf miał 2 aparaty i 3 albo 4 obiektywy, kamerzysta m
        > iał dużą kamerę na fajnym statywie, miał takie ramie co chodziło w góre i w dół
        > po schodach. Naprawdę ich polecam, miałam do wyboru z 6 czy tez 7 czołówek do
        > filmu, i dużo animacji. Mieli jeszcze u siebie w domu takie 3 albumy chyba po 5
        > 00 zdjęć w jednym i tam były zdjęcia w ramkach i wybierłam które chcę. Wybierał
        > am jeszcze album chyba 3D też mieli sporo tych projektów
        >
        > Pozdrawiam

Fajnie że panowie mają dużo sprzętu i dobrze się ubierają ale dla mnie jako klienta ważniejszy jest efekt końcowy. Nie interesuje mnie ile ma aparatów tylko jakie zdjęcia ja dostanę. A widząc zdjęcia w galerii na 100% nie chciałbym mieć takiej pamiątki. Mój fader z sony alfa zrobi nie gorsze. Proponuję wpisać w google "fotograf lublin" i przejrzeć 2 pierwsze strony i zobaczyć troszkę inny poziom fotografów lubelskich.
        • salsaband Re: Kamerzysta i fotograf najlepszym sprzętem Ful 01.02.11, 11:59
          Zapomniałeś jeszcze linka zostawić:) Nie denerwuj się tak. Wiadomo że SEO rządzi, wszyscy inni znikną już wkrótce. Kamerzyści już zawijają interesy , pora na następnych.
          • ezaljash Re: Kamerzysta i fotograf najlepszym sprzętem Ful 01.02.11, 19:04
            salsaband napisał:

> Zapomniałeś jeszcze linka zostawić:) Nie denerwuj się tak. Wiadomo że SEO rządz
            > i, wszyscy inni znikną już wkrótce. Kamerzyści już zawijają interesy , pora na
            > następnych.
            Proszę bardzo :)
            www.google.com/search?q=fotograf+lublin&rls=com.microsoft:pl:{referrer:source?}&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=1I7SUNA
            wystarczy pobierznie przejrzeć portfolia innych by zrozumieć że przepaść jest w jakości.
            • salsaband Re: Kamerzysta i fotograf najlepszym sprzętem Ful 01.02.11, 19:51
              To jest .com większośc pozycjonuje na google.pl
              www.google.pl/#hl=pl&source=hp&biw=1280&bih=801&q=fotograf+lublin&aq=f&aqi=g10&aql=&oq=&fp=63b9302e7a1a8231
          • wideofilm do salsaband: 01.02.11, 19:58
            Wy tutaj nie piszcie,że kamerzyści zwijają interes, bo jeszcze nie wiadomo, czy Wy też nie zwiniecie interesu . Zespołów i dj jest coraz więcej.
            Firmy nagraniowe z marką i wieloletnim stażem nie mają się czego obawiać.
            • salsaband Re: do salsaband: 01.02.11, 20:39
              Wideofilm w jakiej Ty epoce żyjesz , myślisz że to działa z polecenia na polecenie . Tak było w roku 90 tym . Teraz jest era SEO i SEM. Wpisz w google zespół weselny albo zespół muzyczny albo zespoły muzyczne. Ty wiesz ilu to daje klientów dziennie.
              • thorg Re: do salsaband: 06.02.11, 23:16
                salsa :] band :]

nie jest tak jak myslisz. Ja mam sporo pracy a wlasciwie wystawiam ceny z gornej polki na stronie juz nawet mam nie aktualne. Jak ktos chce miec dobry film to nie patrzy na sprzet tylko na portfolio lub idzie z polecenia. Ja robie coraz mniej i raczej tylko dla klientow wymagajacych lub z polecenia i nie mam malo pracy a uwierz mi ze nie oglaszam sie .... Moja przygoda z weselami pomalu konczy sie ale tylko dlatego ze znalazlem inna droge robienia dobrych filmow z satysfakcja (reklam, spotow, dokumentow i fabul). Nie gardze weselami ale nie negocjuje. Pewnie zostanie przez jakis czas dzial wesela moz ei na dluzej. Sam pewnie bede nagrywal ale juz malo ich montuje robie raczej czolowki na sprzedaz, animacje i autoring.
                Faktem jest to ze powstalo duzo firm wide jak i foto. Ludzie podostawali pieniadze z dofinansowan i psuja rynek. Ale napisze jeszcze raz to nie sprzet jest wazny ale koncepcja. Idac nawet na wesele nie czekam na przypadkowe ujecia (chociaz i takie sie zdazaja) ja mam w glowie to co musze nagrac lub to co chce nagrac. Dlatego u mnie jest max 3,5 h surowki i to za duzo.
                NIe jestem zly na tych ludzi bo oni tez szukaja jakis pieniedzy. Tylko prosze o jedno bo to jest irytujace - nie piszcie ze jestescie najlepsi bo nawet od tych najlepszych sa lepsi, nie piszcie ze macie super sprzet bo czasami jak ktos wylaczy automat to sranie w gacie. Poprostu robcie to co chcecie najlepiej jak mozecie, uczcie sie od starych wyjadaczy oni nie sa dla Was konkurencja tylko Wy dla nich ( w koncu cena jest najwazniejsza:]).

Salsaband ja chyba mam dla Was jakies wesele :]

a gdyby jednak ktos chcial nagrany reportaz weselny przez moja firme to zapraszam :]
                cena 3200 w gore! 5000 dwie kamery! ..... nikt nie chce ? :]

pozdrawiam
                www.thorg-studio.pl
                • arturzomer Re: do salsaband: 07.02.11, 11:28
                  Staszek, po co się rozpisujesz na takich forach ?
                  • thorg Re: do salsaband: 11.02.11, 20:58
                    arturzomer napisał:

> Staszek, po co się rozpisujesz na takich forach ?

lubie sie czepiac i wkurzac innych :]

na forum widac kto rzadzi: podstawoione osoby ktore w kolko pisza ze firma X jest najlepsza, i firmy ze mamy super sprzet ktory sam nagrywa :] jak dla mnie dobra lektura na noc :]
                    • ezaljash Re: do salsaband: 14.02.11, 18:24
                      thorg napisał:

> arturzomer napisał:
                      >
                      > > Staszek, po co się rozpisujesz na takich forach ?
                      > _________________________________________
                      >
                      > lubie sie czepiac i wkurzac innych :]
                      >
                      > na forum widac kto rzadzi: podstawoione osoby ktore w kolko pisza ze firma X je
                      > st najlepsza, i firmy ze mamy super sprzet ktory sam nagrywa :] jak dla mnie d
                      > obra lektura na noc :]

Super kamermany z dotacji co ledwo czerwony rec ogarniają ;)
        • magdusia.online Re: Kamerzysta i fotograf najlepszym sprzętem Ful 09.02.11, 10:18
          Ja polecam firmę Matbis ze Świdnika. Widziałam ich zdjęcia i filmy, są bardzo ciekawe, estetyczne, nie używają jakiś przestażałych animacji. Wszystko na najwyższym poziomie, a i ceny są przystępne. GORĄCO POLECAM WSZYSTKIM MŁODYM PAROM!!!!
    • profesjonalnafotografia.com Re: Kamerzysta i fotograf najlepszym sprzętem Ful 02.02.11, 23:42
      BOSKO! ;)

A Ja zapraszam do siebie:
      ZAPRASZAM!
      www.profesjonalnafotografia.com/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka