Dodaj do ulubionych

slub i wesele 2012

11.08.11, 12:14
Szukam ładnego i niedrogiego lokalu na wesele w 2012 roku, możecie cos polecić? w Lublinie i najblizszej okolicy do max.15-20 km.
Mile widziane opinie i info o domu weselnym Ola w Jabłonnej.
Obserwuj wątek
    • wideofilm Re: slub i wesele 2012 11.08.11, 13:06
      Tylko może napisz, na ile osób planujesz robić imprezę.Łatwiej będzie posegregować lokale.
    • kashvi Re: slub i wesele 2012 11.08.11, 13:07
      Oj, bylam przekonana ze napisalam. Wesele ma byc na ok.120-130 osob.
    • kapela-remix Re: slub i wesele 2012 11.11.11, 20:50
      Witam serdecznie.
      Polecam państwu zespół muzyczny REMIX na wasze wesele z Przystajni.
      W skład zespołu wchodzą trzy osoby : dwa wokale męskie i jeden żeński.
      Dodatkowo profesjonalny wodzirej zajmuje się prowadzeniem wesela oraz zabaw i konkursów.
      Bawimy gości rytmiczną muzyką w stylu pop, dance, disco i disco polo oraz biesiadne.
      Gramy przy stołach i prowadzimy biesiadę przy akompaniamencie akordeonu i gitary.
      W przerwach prowadzimy śmieszne zabawy i konkursy.
      Gramy tak że na wyprosinach i błogosławieństwie w domu pani młodej
      i marsza dla gości.
      Nasze wieloletnie doświadczenie w tym zakresie oraz profesjonalizm wodzireja jest gwarancją dobrej i niezapomnianej zabawy.
      Cena za usługę jest uzależniona od czasu trwania wesela ( jeden lub dwa dni ) i kosztami dojazdu.
      Całkowity koszt prowadzenia imprezy jest ustalany indywidualnie.

Zapraszam do skorzystania z naszej oferty.
      Dobra zabawa jest gwarantowana !!!
      Kontakt z zespołem: Tel. 608-559-607.
      e-mail remix.adam@gmail.com
      Strona zespołu : http//remixkluczbork.freehost.pl

• antareslublinpl Re: slub i wesele 2012 11.12.11, 23:42
      ANTARES - ZESPÓŁ MUZYCZNY, 3-os., z solistką, profesjonalnie, wesela, bale, sylwester, bogaty repertuar, duże doświadczenie, atrakcyjne ceny, videofilmowanie, limuzyna Mercedes, LUBLIN, tel.: 793-623-687, 793-623-697, zapraszamy na naszą stronę www.antares.lublin.pl, e-mail: antares.lublin@wp.pl
    • arecnowak Re: slub i wesele 2012 09.02.12, 02:08
      Witam serdecznie,
      DEE JAY Cena obsługi wesela to koszt od 1500 zł + ewentualny koszt dojazdu.Oprawa muzyczna sćiśle według oczekiwań i ustaleń klienta.Oświetlenie parkietu + dekoracja świetlna sali oświetleniem led oraz ruchomymi głowami. Prowadziłem imprezy różnego rodzaju od bali biznesowych dla Polskiej Rady Biznesu poprzez imprezy klubowe w największych polskich dyskotekach, Twister night-y po klasyczne wesela lub wesela w stlu rnb, house, funky itp. Nie boje sie mikrofonu ale też nie przesadzam jeśli klient sobie nie życzy. Wszystko ściśle według ustaleń z klientem Proszę o kontakt 608-330-869 Dj Arec Nowak
    • weramix.pl Re: slub i wesele 2012 09.02.12, 10:03
      Poszukuje sali weselnej a nie zespołu lub dj.

Duży wykaz sal na stronie poniżej, możesz sama wybierać jeżeli powiesz która najbardziej cię interesuje to o niektórych mogę napisać i złe i dobrze rzeczy. Jeżeli którejś sali nie ma to zapraszam do informowania mnie ja je dopiszę.

weramix.pl/blog/?page_id=428
      • kashvi Re: slub i wesele 2012 09.02.12, 10:06
        racja, poszukiwalam sali a nie zespołu, ale niektorzy przedstawiciele zespołow nie potrafią czytac;) z reszta na pewno nie skorzystam z uslug osob ktore na silę wciskają wszedzie swoje reklamy;)

sala znaleziona, wątek mozna zamknąc;)
      • weramix.pl Re: slub i wesele 2012 21.05.12, 10:55
        weramix.pl napisał:
        Adres poprawiony
        weramix.pl/?page_id=80
        > Poszukuje sali weselnej a nie zespołu lub dj.
        >
        > Duży wykaz sal na stronie poniżej, możesz sama wybierać jeżeli powiesz która na
        > jbardziej cię interesuje to o niektórych mogę napisać i złe i dobrze rzeczy. Je
        > żeli którejś sali nie ma to zapraszam do informowania mnie ja je dopiszę.
        >
        > weramix.pl/blog/?page_id=428
    • aleksandra886 Re: slub i wesele 2012 16.04.12, 19:02
      Chętnie oddam termin w Dworku Arkadia. Co prawda jest to piątek 7 czerwca 2013 ale za to bardzo dobra cena. Sama musiałam zmienić miejsce ślubu ale poleca tę salę weselną. Bardzo zależy mi na tym żeby odzyskać zaliczkę, dlatego szukam kogoś chętnego na ten termin. Mieliśmy tam zaręczyny i byliśmy bardzo zadowoleni. Przepiekna sala jakieś 20km od Lublina w Piotrowicach. www.dworekarkadia.pl
      W razie pytań piszcie: suqienka@gmail.com
    • carol_85 Re: slub i wesele 2012 14.05.12, 14:45

• fotoartcreation AC COBRA do ślubu-PROMOCJA 20.05.12, 09:59
      Polecamy Państwu niesamowicie oryginalny samochód do ślubu,jakim jest AC COBRA.Jazda tym samochodem sprawi Wam wiele przyjemności !!!
      Wolne terminy 2012
      www.artandcreation.pl

ZAPRASZAMY DO OBEJRZENIA FILMU !!!
      www.youtube.com/watch?v=9LLEnrTO2Og
      PROMOCJA W PAKIECIE FOTO+VIDEO+SAMOCHÓD

www.fotoartcreation.pl/fotos/ac_cobra2012a
      FOTOGRAFIA I VIDEOFILMOWANIE 2012
      Częstochowa,Kraków,Warszawa,Łódzkie,Katowice,Lubliniec,Zawady,Kłobuck,Krzepice,Myszków,Koziegłowy
      Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą i obejrzenia filmu !!!
      www.youtube.com/watch?v=qSTvy1-QMDE
      www.artandcreation.pl
      www.fotoartcreation.pl/fotos/artandcreation01a.jpg
    • google333 Re: slub i wesele 2012 21.05.12, 11:51
      Witam.
      Zapraszam na stronę www.zespolkaktus.pl/polecamy2 tam znajduje się dużo linków do lokali weselnych w Lublinie i okolicy.

Pozdrawiam
      www.zespolkaktus.pl
    • amazing_nails Re: slub i wesele 2012 09.10.12, 14:12
      Zapraszam na stronę: www.StudioFotografiiArtystycznej.pl
    • studiofotoart Re: slub i wesele 2012 09.10.12, 14:55
      Zapraszam do odwiedzenia naszej strony: www.StudioFotografiiArtystycznej.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka