Dodaj do ulubionych

Zna ktoś zespól Remedium?

30.05.08, 11:45
Czy ktoś może był na weselu gdzie grał zespół Remedium z Lublina? Jestem
zainteresowana zatrudnieniem ich na swoim weselu ale nie wiem, jak prowadzą
wesela. Proszę o odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • zlosnica06 Re: Zna ktoś zespól Remedium? 15.01.09, 22:11
      Remedium będzie grał na moim weselu w tym roku. Zespól został mi polecony przez pana menedżera jednej z lubelskich sali weselnych. Przesłuchaliśmy demo i po porównaniu z innymi zespołami zdecydowaliśmy się na niego. Niestety... Zespół remedium grał w tym roku na sylwestrze w zajeździe pod kasztanami. Od jednego z uczestników dowiedziałam się, że raczej "nie szła" im impreza i muzycznie są zupelnie do kitu. Ratujcie! czy ktos bawił się na weselu gdzie oni grali??? czy naprawdę jest aż tak źle? bedę wdzięczna za Wasze opinie
      • agatarus Re: Zna ktoś zespól Remedium? 13.02.09, 10:31
        Byłam na kilku weselach, na których grał zespół Remedium. Zabawa bardzo udana,
        wszyscy się świetnie bawili. polecam
        • wesolewesele Wesołe wesele 15.02.09, 11:56
          Organizacja Wesel LUBLIN
          Pomoc w organizacji Wesela i Ślubu.
          Szybko, tanio, bezstresowo. LUBLIN

www.WesoleWesele.pl
        • zlosnica06 Re: Zna ktoś zespól Remedium? 16.02.09, 20:15
          agatarus, bardzo dziękuję za odpowiedź! Trochę mi ulżyło po tym co przeczytałam :)
    • wesolewesele ORGANIZACJA WESEL LUBLIN 21.01.09, 13:42
      Pomoc w organizacji Wesela i Ślubu.
      Szybko, tanio, bezstresowo. LUBLIN

Zapraszamy na naszą stronę:
      www.WesoleWesele.pl
      • polaccos Re: ORGANIZACJA WESEL LUBLIN 17.02.09, 14:05
        wesolewesele napisał:

> Pomoc w organizacji Wesela i Ślubu.
        > Szybko, tanio, bezstresowo. LUBLIN

Czy ciebie, durniu, Bog opuscil??? Spamujesz non stop, mam nadzieje, ze z twoich uslug nikt nie skorzysta, a swoja droga zglosilem ten fakt do kogo trzeba.
    • magima Re: Zna ktoś zespól Remedium? 02.07.09, 15:12
      Jestem już po swoim weselu, zdecydowałam się na zespół "remedium" i sprawdzili
      się świetnie, goście byli zachwyceni, więc ja gorąco polecam.
      • mike2184 Re: Zna ktoś zespól Remedium? 18.01.10, 21:05
        hello magima. Mogłabys opowiedzieć więcej o swoim weselu? Chodzi mi o zespół
        remedium ponieważ zdecydowaliśmy się na ich usługi podczas naszego wesela w
        kwietniu. Jak sobie radzą? Dobrze bawią gości?Masz jakieś zastrzeżenia?pozdrawiam
        • zlosnica06 Re: Zna ktoś zespól Remedium? 28.01.10, 18:48
          Witaj mike 2184!
          jeszcze jako przerażona przyszła panna młoda zwracałam się z podobnym zapytaniem do magima. Obecnie jestem już po slubie i jakoże na naszym weselu grał zespól remedium mogę coś napisać w odpowiedzi na Twój post. Przede wszystkim ogromny plus dla zespołu za bogaty repertuar: grają zarówno stare, sprawdzone kawałki, jak i obecne przeboje ze szytów list przebojów (również zagranicznych). Zarówno goście "starszej daty", jak i młodzież mogli znaleźć coś dla siebie w ich repertuarze. W trakcie całej zabawy weselnej często przychodzili do stołow z akordeonem więc możecie liczyć na tradycyjne weselne przyspiewki. Sprawdzili się jaki wspaniali wodzireje! Nasze wesele poprowadzili świetnie! Goście byli bardzo zadowoleni! My zreszta również! Raczej Was nie zawiodą :)
          • mike2184 Re: Zna ktoś zespól Remedium? 02.02.10, 19:49
            dziękuję za odpowiedź!teraz już jestem raczej spokojny o zespół.Podzielę się
            wrażeniami w kwietniu.Pozdrawiam.
        • magima Re: Zna ktoś zespól Remedium? 25.03.10, 18:51
          Przeprasza, że dopiero teraz odpisuję ale rzadko już tu zaglądam:) Zespół
          sprawdził się bardzo dobrze - pierwszego dnia grali zróżnicowaną muzykę (stare,
          nowe, polskie, zagraniczne, szybkie, wolne, disco polo, rock) - naprawdę
          przekrój muzyki. Na drugi dzień, gdy było więcej starszych gości niż młodzieży
          grali trochę więcej biesiadnych, poza tym w czasie wesela wychodzi do ludzi z
          akordeonem i gitarą. Fajnie prowadzili wesele, oczepiny były na poziomie takie
          jak z nimi uzgodniliśmy. Przed weselem daliśmy listę utworów, które chcielibyśmy
          usłyszeć - większość z tej listy została wykonana - jednej piosenki nie mieli
          przygotowanej ale jak się dowiedzieli, że jest to ulubiona piosenka mojego męża
          to się jej nauczyli i na poprawinach już była:) Z własnego doświadczenie polecam
          w ich wykonaniu "Really love a woman" B. Adamsa i "Simply the best" T.Turner.
          Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka