Dodaj do ulubionych

Dj.Atlantick - Wesela-Lublin

25.01.09, 14:13
Dj. Atlantick - profesjonalna obsługa muzyczna wesel , bali i innych imprez okolicznościowych.
Prezenter muzyczny a zarazem wodzirej, który od początku do końca rozbawia weselnych gości nie tylko starannie dobrana muzyką, ale też konkursami, zabawami etc. Juz ponad 20 lat w zawodzie. Lata doświadczeń i praktyki zaowocowały perfekcyjnym wykonaniem każdej imprezy, bardzo dobrym i inwidualnym doborem repertuaru a co najważniejsze każda impreza jest bardzo udana i obfituje w wiele nowych innowacji a także pomysłów. Bardzo bogata płytoteka pozwala mi inwidualnie dobrać muzykę do każdego wesela i pod gusta gości. Każda impreza prowadzona przeze mnie jest wyjątkowa a do każdego klienta podchodzę indywidualnie. Oprócz nowoczesnego sprzętu audio-wizualnego polecam także KARAOKE-SHOW - Śpiewać każdy może...". Teraz możesz i Ty...Prowadzę także wesela nietypowe tzn. miedzy narodowe jak polsko-wenezuelskie, polsko-angielskie, polsko-włoskie, polsko-francuskie itp. Moje motto - Jak wesele - to zabawa" i jak do tej pory sprawdza sie w 100%. Polecam Państwu swoje usługi a wasza impreza na długo pozostanie w pamięci Waszej i Waszych gości.
Zapraszam na swoją stronę internetową www.atlantick.dj.pl gdzie dowiecie się Państwo więcej informacji na temat imprez prze zemnie wykonywanych
www.atlantick.dj.pl
te.692629259
Obserwuj wątek
    • www.malibu.lublin.pl Re: Dj.Atlantick - Wesela-Lublin 27.01.09, 01:49
      Mając w Ośrodku Malibu koło Lublina okazję, wielokrotnie korzystać z
      usług Dj Atlanticka, mogę go z przekonaniem polecić jako doskonałego
      dj-a na wesela.
      Jest to doświadczony Dj, ma bardzo dobry repertuar utworów, dobry
      sprzęt muzyczny, ciekawe pomysły na zabawianie gości.
      Potrafi wytworzyć taki taneczno-biesiadny klimat, w którym goście
      naprawdę wspaniale się bawią.
      I jeszcze jedno, najważniejsze - wkłada serce w to co robi.
      Dj na weselu to całkiem rozsądna alternatywa zamiast zespołu -
      muzyka na pewno nie jest fałszowana,
      Dj może ją dozować bez ograniczeń i nigdy się nie "zmęczy",
      repertuar muzyczny praktycznie bez ograniczeń, co pozwala zaspokajać
      gusta muzyczne wszystkich gości,
      zdecydowanie niższa cena niż w przypadku zespołu

www.malibu.lublin.pl

Aktywny adres e-mailowy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka