Dodaj do ulubionych

Przedszkola: Chatka Puchatka

03.04.08, 11:24
Witam,
czy ktoś zna przedszkole Chatka Puchatka na Jarząbka w Piasecznie. Chętnie
zapoznam się z opiniami na jego temat.

Obserwuj wątek
    • free.kamyk Re: Przedszkola: Chatka Puchatka 03.04.08, 22:25
      Witam
      moje dziecię chodzi tam, przyznam się szczerze że jestem średnio zadowolony.
      Wiem że w innych przedszkolach jest więcej imprez teatrzyków i wycieczek np., na
      fermę strusi na pocztę do teatru do parku w innych placówkach są np wizyty
      koników co moje dziecię bardzo by ucieszyło. Ja oczywiście zdaję sobie sprawę że
      samo przedszkole ma przede wszystkim uczyć ale ja myślę że dla naszych dzieci to
      ma być przede wszystkim nauka i zabawa poprzez poznawanie świata, wycieczki
      edukacyjne, spotkania z ciekawymi osobami (policjant strażak) a nie siedzenie
      tylko w budynku co niestety ma często miejsce. Co do jedzenia jest dosyć proste
      brakuje owoców (podobno dzieci niechętnie je jedzą, mój synek na przykład
      uwielbia bananki i mandarynki) brakuje np danonków. Co do Kadry to jest ok
      ulubiona pani to Pani Kasia Gromek super nauczycielka ciepła osoba serdeczna i
      otwarta.
      Pozdrawiam

• annabc3 Re: Przedszkola: Chatka Puchatka 04.04.08, 10:28
        Bardzo dziękuje za odp. Ja w tej chwili mogę zapisać moje dziecko jedynie na
        listę rezerwową, więc zastanawiam się czy warto. Czy posiadając obecne
        doświadczenie wybrałby Pan jakąś inną placówkę? I jeszcze jedno, rozumiem, że
        Pana opinia nie pokrywa się z odczuciami synka, który dobrze się tam czuje
        (grupa maluchów?), mimo wymienionych mankamentów?

Pozdrawiam,
        • kathy27 "Kleks" - polecam 04.04.08, 10:43
          A ja polecam przedszkole "Kleks" moja córa chodzi tam do zerówki i
          jesteśmy bardzo zadowoleni. Plastyka, angielski( w cenie czesnego) +
          dużo zajęć dodatkowych , jest w czym wybierać. Polecam ceramike;)
          Panie bardzo miłe, czuć domową atmosfere, często odbywają się
          teatrzyki,koncerty, wycieczki itp. Moja córka jest zachwycona
          posiłkami :) Wiec szczerze polecam;)
          Kasia
          • annabc3 Re: "Kleks" - polecam 04.04.08, 11:43
            Dziekuję za polecenie, niestety w Kleksie nie ma już miejsc dla "maluchów".

Pozdrawiam,
        • free.kamyk Re: Przedszkola: Chatka Puchatka 04.04.08, 15:54
          witam ponownie:)
          Jest niestety ten problem w Piasecznie że nie ma tyle przedszkoli aby nasze
          dzieci zapisać tam gdzie my chcemy a nie tam gdzie jest akurat wolne miejsce. Na
          razie mały zostaje w Chatce ponieważ jesteśmy tez zgłoszeni w dwóch
          przedszkolach na liście rezerwowej. Co do jego samopoczucia w przedszkolu to
          mały czuje się tam dobrze, jest dużo zabawek, przebywa wśród dzieci.
          Pozdrawiam
    • ewa.kow.999 Re: Przedszkola: Chatka Puchatka 27.01.15, 15:41
      Widzę, że to stary wątek z 2008 r. Ja teraz mogę wystawić opinię przedszkolu Chatka Puchatka na Jarząbka, gdyż od 3 lat prowadzam tam moich dwóch synów. To jedyne tak zorganizowane przedszkole w okolicy, super nauczycielki, miłe, otwarte, zajęcia różnorodne, i bardzo dobre jedzenie-kuchnia na wysokim poziomie. Mój Syn od zawsze był niejadkiem, dopiero w Chatce odważył spróbować warzyw, niektórych zup, lepiej je mięso. Jestem wdzięczna personelowi, bo czuję, że pochylają się nad każdym z osobna, nie traktują nas rutynowo, a to bardzo dla mnie ważne! jeśli chciałby ktoś więcej dowiedzieć się o przedszkolu proszę pytać, chętnie odpowiem. ewa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka