rennattaasdfghjkl 07.06.07, 15:54 JEŻELI KTOKOLWIEK WIE GDZIE I CZY ODBYWAJA SIE JAKIEŚ WARSZTATY WITRAŻU LUB KURSY (TANIO)BĘDĘ WDZIECZNA ZA WSZELKIE INFORMACJE renda@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarzyna_zmuda Re: GDZIE WE WROCŁAWIU WARSZTATY WITRAŻU??/ 09.06.07, 22:23 W przyszły weekend (16-17.06) odbywają się warsztaty witrażowej mozaiki w Centrum Kultury Agora www.ckagora.pl/strona_1.php?strona=actual&id=139 Światowid ma również sekcję witrażu: swiatowid.net.pl/sekcja_witraz.html Żadnego z nich niestety nie znam, więc się nie wiem, czy można polecić. Jeśli się na coś zdecydujesz, to opisz, czy warto było :) Odpowiedz Link Zgłoś
siorka6630 Re: GDZIE WE WROCŁAWIU WARSZTATY WITRAŻU??/ 24.07.07, 15:25 Zapraszam na warsztaty witrażu w "Światowidzie",które rozpoczną się we wrześniu. Spotykamy sie raz w tygodniu -do tej pory była to środa- do dyspozycji mamy materiały,szlifierki,lutownice i inne potrzebne narzedzia.Na zajęciach mozna poznać podstawy witrażu jak również rozwijac swoje umiejętności. Ja uczestniczę w tych warsztatach od 1,5 roku i goraco je polecam,poznajemy różne metody pracy ze szkłem - tiffany, mozaika czy fusing. Ponadto muszę dodac o wspaniałej atmosferze jaka tam panuje, dzieki której bardzo sie rozwijamy wzajemnie inspirując- w tym roku szkolnym przebojem były lampy oraz bizuteria ze szkła. www.swiatowid.net.pl/sekcja_witraz.html serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andthe Re: GDZIE WE WROCŁAWIU WARSZTATY WITRAŻU??/ 28.10.13, 08:42 Wszystkie artystyczne Dusze 50+ zapraszamy na warsztaty! Pracownia lamp i witraży. Studio Aniołów. ul. Kazimierza Wielkiego 51/1A Wrocław tel.: 501 - 728 - 813 e-mail.: pracownia@studioaniolow.pl www.studioaniolow.pl Serdecznie zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
wypozyczalnialaktatorow Re: GDZIE WE WROCŁAWIU WARSZTATY WITRAŻU??/ 19.08.15, 15:14 Witam, niestety we Wroclawiu znany tylko Kasie Harasym-pracownia przezroczystej ogólnie zajmuje się szkłem artystycznym, a wiem że w Poznaniu Ozdobnia -teraz ul. Jackowskiego 39 prowadzi caly czas super kursy z witrazu robią rożne cuda i super atmosfera. Polecam więcej info na stronie www. ozdobnia.pl Odpowiedz Link Zgłoś