kaska6817 24.07.10, 22:56 Szukam sali(miejsca) na wesele.Wesele na ok 70-80 osób ale ważne żeby był parkiet na którym będzie można swobodnie tańczyc i ludzie nie będą się potykac o siebie bo będzie tak ciasno :P Prosze o rady :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariannnerr Re: Sala na wesele 28.07.10, 14:38 Sporo sal z Krakowa i okolic można znaleźć na portalu: www.twojasala.pl/malopolskie Odpowiedz Link
second_szafranka Re: Sala na wesele 17.08.10, 09:47 warto zaglądnąć również tutaj: www.saladlaciebie.pl/miasto/szczecin.html Odpowiedz Link
lucyinthestars Re: Sala na wesele 18.08.10, 14:57 Swobodnie można potańczyć w Krakowskim Przedmieściu. Sala pomieści nawet 200 osób i parkiet jest duży. Wiem, bo sama ślubu co prawda nie biorę, ale szukam koleżance sali i z tego co patrzyłam to wiele sal to totalne bezguście, a tam jest ładnie i elegancko, tak z klasą. I jest oczko wodne, więc goście mogą wyjść i się przespacerować. Odpowiedz Link
kasia-nowak-23 POLECAM ICH-BYLI NA MOIM WESELU 25.08.10, 01:09 Cześć ! Jeśli szukałabyś sprawdzonego fotografa/kamerzystę-to mogę ci wraz z moim mężem polecić firmę, która nam robiła zdjęcia z całego ślubu i film. Zdjęcia wyszły naprawdę przepieknie a film jest w jakości HD i nie jest nudny- często z mężem z sentymentem do niego wracamy. Warto mieć kogoś sprawdzonego, by się nie rozczarowac. Nie wiem jak u nich z terminami, ale są dobrzy i jesli się u nich załapiesz to pewnie tak jak ja otrzymasz piękne zdjęcia ze swojego ślubu i naprawdę dobry film.Fotki z mojego wesela sa u nich w pierwszej galerii. Mam nadzieję że pomogłam-w końcu od tego jest to forum. Ich zdjęcia znajdziesz tu: www.foto-marwex.cdx.pl Mam nadzieję, że pomogłam –daj znać czy mieli wolny termin. Buziaczki Kasia i Marek .., Odpowiedz Link
tatianeczka26 Re: Sala na wesele 09.04.11, 20:31 Ja polecam dość ciekawą salę na rynku u Noworolskiego. Bardzo dobry klimat na wesel. W środku jest klasycznie i przyjemnie. Jedzenie bardzoooo dobre. Nie wiem jak ceny bo byłam tam jako gość. Musisz w necie poszukac ich strony. :) Odpowiedz Link