dj-dawid-508-501-542 Re: Poszukuje zespołu na wesele 19 lipca w Krakow 29.01.14, 19:15 Witam Przedstawiam oferte: Zakres usługi obejmuje: *Odtwarzanie muzyki - (od lat: 60/70/80/90 po szeroko pojętą muzykę współczesną polską i zagraniczną (różne gatunki muzyczne) - repertuar możliwy do ustalenia - w zależności od państwa oczekiwań. *prowadzenie uroczystości na sali - (tort, oczepiny, podziękowania dla rodziców, pierwszy taniec itp.) - do ustalenia. *integracja i zabawianie gości po przez zabawy/konkursy dostosowane do państwa oczekiwań oraz gości. _______________________________________________________ *Dysponuje własnym sprzętem oraz oświetleniem. *Jestem otwarty na państwa sugestie * Dojazd w cenie * Impreza prowadzona jest przez zawodowego muzyka. *W ofercie gra na trąbce solo w kościele podczas ślubu (usługa gratis). Przesyłam link do filmu na YouTube można posłuchać i zobaczyć prowadzenie imprezy. www.youtube.com/watch?v=dDhurR4L-98&feature=youtu.be Gdyby link nie zadziałał proszę wpisać w YouTube Dj-Dawid-Wesele-508-501-542 Zapraszam !!! Szczegółowych informacji udzielę telefonicznie pod nr 508-501-542 pozdrawiam Dawid Odpowiedz Link
czokles1 Re: Poszukuje zespołu na wesele 19 lipca w Krakow 29.01.14, 21:03 Witam serdecznie. Zapraszam na www.mali-boo.pl 100% muzyki na żywo. Perkusja,instr.perkusyjne gitara basowa instr.klawiszowe,gitar sample vocal damski & męski Zapraszamy na przesłuchanie do Dąbrowy Górniczej Pozdrawiam i zapraszam do współpracy Zespół MALI-BOO Odpowiedz Link
readysetgo Re: Poszukuje zespołu na wesele 19 lipca w Krakow 23.02.14, 22:55 Zapraszamy serdecznie do zapoznania się z ofertą naszego - zdecydowanie najbardziej showmańskiego zespołu na wesele! Http://www.bangbangbang.pl Odpowiedz Link
inblue1 Re: Poszukuje zespołu na wesele 19 lipca w Krakow 20.03.14, 20:30 inbluecoverband.wix.com/in-blue-kontakt Odpowiedz Link
dj-konferansjer Polecam!!! Zawodowy dj na wesele Kraków 26.03.14, 22:30 Witam Przedstawiam ofertę: Zakres usługi obejmuje: *Odtwarzanie muzyki - (od lat: 60/70/80/90 po szeroko pojętą muzykę współczesną polską i zagraniczną (różne gatunki muzyczne) - repertuar możliwy do ustalenia - w zależności od państwa oczekiwań. *prowadzenie uroczystości na sali - (tort, oczepiny, podziękowania dla rodziców, pierwszy taniec itp.) - do ustalenia. *integracja i zabawianie gości po przez zabawy/konkursy dostosowane do państwa oczekiwań oraz gości. _ *Dysponuje własnym sprzętem oraz oświetleniem. *Jestem otwarty na państwa sugestie * Dojazd w cenie * Impreza prowadzona jest przez zawodowego muzyka. *W ofercie gra na trąbce solo w kościele podczas ślubu (usługa gratis). Przesyłam link do filmu na YouTube można posłuchać i zobaczyć prowadzenie imprezy. www.youtube.com/watch?v=dDhurR4L-98&feature=youtu.be Gdyby link nie zadziałał proszę wpisać w YouTube Dj-Dawid-Wesele-Zapraszam !!! W przeciwieństwie do konkurencji posiadam wykształcenie muzyczne !!! Szczegółowych informacji udzielę telefonicznie pod nr 508*501*542 pozdrawiam Dawid Odpowiedz Link
fulawmar Re: Poszukuje www.maraton.hg.pl 19 lipca w Krakow 05.04.14, 16:31 7 osobowy skład w tym wokalistka. Dodatkowo bonus na życzenie oprawa artystyczna w kościele (utwory Wagnera, Schumana, Schuberta, Gunoda, Mendelssohna) skrzypek + organista - nasz duet. www.maraton.hg.pl (Video You Tube) Odpowiedz Link
zespolcrash Re: Poszukuje zespołu na wesele 19 lipca w Krakow 27.04.14, 18:13 Witam jesteśmy młodym, zgranym i energicznym zespołem. Działamy od grudnia 2012r. Gramy na weselach i innych imprezach okolicznościowych. Nasz repertuar jest różnorodny ( biesiada, disco polo, pop, rock, piosenki polskie i zagraniczne). www.planujemywesele.pl/30901-zespol-muzyczny-crash koszt wesela jest taki jak w podanym linku czyli 2500 + oczywiście koszty związane z transportem. Odpowiedz Link
ewelka214 Re: Poszukuje zespołu na wesele 19 lipca w Krakow 06.05.14, 22:20 Witam jeśli mogę ci pomóż to mogę polecić zespół Inwazja za Myślenic grają w szóstkę z wokalistka grającą na akordeonie i maja przystępną cenę jak na te tereny pozdrawiam. Odpowiedz Link
krajanka88 Re: Poszukuje zespołu na wesele 19 lipca w Krakow 15.05.14, 11:15 Byłam na weselu jak grał tornado band i moge ich polecić :) www.tornado-band.pl Odpowiedz Link
jurek9182 Re: Poszukuje zespołu na wesele 19 lipca w Krakow 25.12.14, 03:08 Zespół Veto, to pięcioosobowy zespół oferujący swoje usługi na różnego typu imprezach okolicznościowych(wesela, bankiety, imprezy firmowe, studniówki i inne). Gramy muzykę "na żywo", w skład instrumentarium wchodzi: perkusja, gitara basowa, gitara elektryczna, saksofon i klawisze.Śpiewa dwóch wokalistów. Zespół wykonuje muzykę disco-polo, biesiadną, a także z pogranicza pop-rocka. Skład zespołu jest młody w związku z czym nie obce są mu największe przeboje zarówno muzyki polskiej jak i zagranicznej. W naszym kalendarzu mamy jeszcze wolne terminy na 2015 rok!!! Zależy Ci, aby Twoja impreza, była niepowtarzalna, niebanalna, zadzwoń!!! 728-578-474 (Jurek) Skład: Mateusz - sax/wokal Grzesiek - elektryk/wokal Michał - instrumenty klawiszowe Damian - bas Jurek - perkusja Cena 2700zł/wesele Dojazd darmowy do 100 km od Krakowa Możemy dojechać praktycznie wszędzie, cena za dojazd to ok 2 zł od kilometra do indywidualnego ustalenia!!! www.planujemywesele.pl/30211-zespol-weselny-veto www.facebook.com/zespolmuzycznyveto/timeline Odpowiedz Link
przemosax Re: Poszukuje zespołu na wesele 19 lipca w Krakow 28.12.14, 12:07 zapraszamy na http:/www.dream-art.pl do działu cover band Wysoki poziom tylko na żywo pełny skład It's Freak Linki Demo youtu.be/vSbpI6gl0bk youtu.be/q51M10HRIzc Odpowiedz Link
garnysz Re: Poszukuje zespołu na wesele 19 lipca w Krakow 03.03.15, 11:56 dj wodzirej na wesele www.djslawek.pl tel 603 168 747 zapraszam do kontaktu. Sławek - Amigo Party. Odpowiedz Link
djmosquito Re: Poszukuje zespołu na wesele 19 lipca w Krakow 29.12.14, 07:15 Witam, Jeżeli są Państwo skłonni rozważyć alternatywną (i tańszą) propozycję oprawy muzycznej to polecam swoje usługi jako DJ-wodzirej. Po więcej informacji zapraszam na stronę: www.dj-na-wesela.pl Kontakt ze mną: - tel: 602-302-301 - formularz kontaktowy na stronie: www.dj-na-wesela.pl - email: dj@dj-na-wesela.pl Odpowiedz Link
djdawid00 dj na wesele Kraków 05.01.15, 18:56 Witam Przedstawiam oferte: Zakres usługi obejmuje: *Odtwarzanie muzyki - (od lat: 60/70/80/90 po szeroko pojętą muzykę współczesną polską i zagraniczną (różne gatunki muzyczne) - repertuar możliwy do ustalenia - w zależności od państwa oczekiwań. *prowadzenie uroczystości na sali - (tort, oczepiny, podziękowania dla rodziców, pierwszy taniec itp.) - do ustalenia. *integracja i zabawianie gości po przez zabawy/konkursy dostosowane do państwa oczekiwań oraz gości. _______________________________________________________ *Dysponuje własnym sprzętem oraz oświetleniem. *Jestem otwarty na państwa sugestie * Dojazd w cenie * Impreza prowadzona jest przez zawodowego muzyka. *W ofercie gra na trąbce solo w kościele podczas ślubu (usługa gratis). Przesyłam link do filmu na YouTube można posłuchać i zobaczyć prowadzenie imprezy. www.youtube.com/watch?v=dDhurR4L-98&feature=youtu.be Gdyby link nie zadziałał proszę wpisać w YouTube Dj-Dawid-Wesele-508-501-542 Zapraszam !!! Szczegółowych informacji udzielę telefonicznie pod nr 508-501-542 pozdrawiam Dawid Odpowiedz Link
zespol_alcapone Re: Poszukuje zespołu na wesele 19 lipca w Krakow 16.01.15, 15:24 Witam, zapraszam na stronę: www.alcaponeband.pl Występujemy w składzie 5-7 os. W razie zainteresowania ofertą, proszę o kontakt poprzez formularz na stronie lub telefonicznie, podając termin oraz miejsce przyjęcia. Pozdrawiam Odpowiedz Link
blogerek99 Re: Poszukuje zespołu na wesele 19 lipca w Krakow 24.05.17, 10:14 Witaj, Ja mogę polecić zespół DJ Warszawa Selektiv selektiv.pl Wesele było udane i goście zadowolenia, zabawa weselna do białego rana. Goście wspominali długo wesele.... Odpowiedz Link