Dodaj do ulubionych

Poszukuje zespołu na wesele 19 lipca w Krakowie

• dj-dawid-508-501-542 Re: Poszukuje zespołu na wesele 19 lipca w Krakow 29.01.14, 19:15
      Witam

Przedstawiam oferte:

Zakres usługi obejmuje:

*Odtwarzanie muzyki - (od lat: 60/70/80/90 po szeroko pojętą muzykę
      współczesną polską i zagraniczną (różne gatunki muzyczne) - repertuar
      możliwy do ustalenia - w zależności od państwa oczekiwań.
      *prowadzenie uroczystości na sali - (tort, oczepiny, podziękowania dla rodziców,
      pierwszy taniec itp.) - do ustalenia.
      *integracja i zabawianie gości po przez zabawy/konkursy dostosowane do państwa
      oczekiwań oraz gości.
      * Impreza prowadzona jest przez zawodowego muzyka.
      *W ofercie gra na trąbce solo w kościele podczas ślubu (usługa gratis).

Przesyłam link do filmu na YouTube można posłuchać i zobaczyć prowadzenie imprezy.

www.youtube.com/watch?v=dDhurR4L-98&feature=youtu.be
      Gdyby link nie zadziałał proszę wpisać w YouTube

Dj-Dawid-Wesele-508-501-542 Zapraszam !!!

Szczegółowych informacji udzielę telefonicznie pod nr 508-501-542

pozdrawiam Dawid
    • czokles1 Re: Poszukuje zespołu na wesele 19 lipca w Krakow 29.01.14, 21:03
      Witam serdecznie. Zapraszam na www.mali-boo.pl 100% muzyki na żywo. Perkusja,instr.perkusyjne gitara basowa instr.klawiszowe,gitar sample vocal damski & męski Zapraszamy na przesłuchanie do Dąbrowy Górniczej Pozdrawiam i zapraszam do współpracy Zespół MALI-BOO
    • readysetgo Re: Poszukuje zespołu na wesele 19 lipca w Krakow 23.02.14, 22:55
      Zapraszamy serdecznie do zapoznania się z ofertą naszego - zdecydowanie najbardziej showmańskiego zespołu na wesele! Http://www.bangbangbang.pl
    • inblue1 Re: Poszukuje zespołu na wesele 19 lipca w Krakow 20.03.14, 20:30
      inbluecoverband.wix.com/in-blue-kontakt
    • dj-konferansjer Polecam!!! Zawodowy dj na wesele Kraków 26.03.14, 22:30
      Witam

Przedstawiam ofertę:

Zakres usługi obejmuje:

*prowadzenie uroczystości na sali - (tort, oczepiny, podziękowania dla rodziców,
      oczekiwań oraz gości.
      _
      *Dysponuje własnym sprzętem oraz oświetleniem.
      *Jestem otwarty na państwa sugestie
      * Dojazd w cenie

Przesyłam link do filmu na YouTube można posłuchać i zobaczyć prowadzenie imprezy.

Dj-Dawid-Wesele-Zapraszam !!!

W przeciwieństwie do konkurencji posiadam wykształcenie muzyczne !!!

Szczegółowych informacji udzielę telefonicznie pod nr 508*501*542

pozdrawiam Dawid
    • fulawmar Re: Poszukuje www.maraton.hg.pl 19 lipca w Krakow 05.04.14, 16:31
      7 osobowy skład w tym wokalistka. Dodatkowo bonus na życzenie oprawa artystyczna w kościele (utwory Wagnera, Schumana, Schuberta, Gunoda, Mendelssohna) skrzypek + organista - nasz duet. www.maraton.hg.pl (Video You Tube)
    • zespolcrash Re: Poszukuje zespołu na wesele 19 lipca w Krakow 27.04.14, 18:13
      Witam jesteśmy młodym, zgranym i energicznym zespołem. Działamy od grudnia 2012r.
      Gramy na weselach i innych imprezach okolicznościowych.
      Nasz repertuar jest różnorodny ( biesiada, disco polo, pop, rock, piosenki polskie i zagraniczne).
      www.planujemywesele.pl/30901-zespol-muzyczny-crash koszt wesela jest taki jak w podanym linku czyli 2500 + oczywiście koszty związane z transportem.
    • ewelka214 Re: Poszukuje zespołu na wesele 19 lipca w Krakow 06.05.14, 22:20
      Witam jeśli mogę ci pomóż to mogę polecić zespół Inwazja za Myślenic grają w szóstkę z wokalistka grającą na akordeonie i maja przystępną cenę jak na te tereny pozdrawiam.
    • krajanka88 Re: Poszukuje zespołu na wesele 19 lipca w Krakow 15.05.14, 11:15
      Byłam na weselu jak grał tornado band i moge ich polecić :)

www.tornado-band.pl
    • jurek9182 Re: Poszukuje zespołu na wesele 19 lipca w Krakow 25.12.14, 03:08
      Zespół Veto, to pięcioosobowy zespół oferujący swoje usługi na różnego typu imprezach okolicznościowych(wesela, bankiety, imprezy firmowe, studniówki i inne). Gramy muzykę "na żywo", w skład instrumentarium wchodzi: perkusja, gitara basowa, gitara elektryczna, saksofon i klawisze.Śpiewa dwóch wokalistów. Zespół wykonuje muzykę disco-polo, biesiadną, a także z pogranicza pop-rocka. Skład zespołu jest młody w związku z czym nie obce są mu największe przeboje zarówno muzyki polskiej jak i zagranicznej.
      W naszym kalendarzu mamy jeszcze wolne terminy na 2015 rok!!!
      Zależy Ci, aby Twoja impreza, była niepowtarzalna, niebanalna, zadzwoń!!! 728-578-474 (Jurek)
      Skład:
      Mateusz - sax/wokal
      Grzesiek - elektryk/wokal
      Michał - instrumenty klawiszowe
      Damian - bas
      Jurek - perkusja

Cena 2700zł/wesele
      Dojazd darmowy do 100 km od Krakowa
      Możemy dojechać praktycznie wszędzie, cena za dojazd to ok 2 zł od kilometra do indywidualnego ustalenia!!!

www.planujemywesele.pl/30211-zespol-weselny-veto

www.facebook.com/zespolmuzycznyveto/timeline
    • przemosax Re: Poszukuje zespołu na wesele 19 lipca w Krakow 28.12.14, 12:07
      zapraszamy na http:/www.dream-art.pl do działu cover band

Wysoki poziom tylko na żywo pełny skład It's Freak

Linki Demo

youtu.be/vSbpI6gl0bk
      youtu.be/q51M10HRIzc
      • garnysz Re: Poszukuje zespołu na wesele 19 lipca w Krakow 03.03.15, 11:56
        dj wodzirej na wesele www.djslawek.pl tel 603 168 747 zapraszam do kontaktu. Sławek - Amigo Party.
    • djmosquito Re: Poszukuje zespołu na wesele 19 lipca w Krakow 29.12.14, 07:15
      Witam,
      Jeżeli są Państwo skłonni rozważyć alternatywną (i tańszą) propozycję oprawy muzycznej to polecam swoje usługi jako DJ-wodzirej. Po więcej informacji zapraszam na stronę: www.dj-na-wesela.pl
      Kontakt ze mną:
      - tel: 602-302-301
      - formularz kontaktowy na stronie: www.dj-na-wesela.pl
      - email: dj@dj-na-wesela.pl
    • djdawid00 dj na wesele Kraków 05.01.15, 18:56
      Witam

Przedstawiam oferte:

Zakres usługi obejmuje:

oczekiwań oraz gości.

Dj-Dawid-Wesele-508-501-542 Zapraszam !!!

Szczegółowych informacji udzielę telefonicznie pod nr 508-501-542

pozdrawiam Dawid
    • zespol_alcapone Re: Poszukuje zespołu na wesele 19 lipca w Krakow 16.01.15, 15:24
      Witam,

zapraszam na stronę: www.alcaponeband.pl
      Występujemy w składzie 5-7 os.

W razie zainteresowania ofertą, proszę o kontakt poprzez formularz na stronie lub telefonicznie, podając termin oraz miejsce przyjęcia.

Pozdrawiam
    • blogerek99 Re: Poszukuje zespołu na wesele 19 lipca w Krakow 24.05.17, 10:14
      Witaj,

Ja mogę polecić zespół DJ Warszawa Selektiv selektiv.pl Wesele było udane i goście zadowolenia, zabawa weselna do białego rana. Goście wspominali długo wesele....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka