Dodaj do ulubionych

co łączy Nowacką z Tuskiem?

25.07.25, 11:48
jedna z najgorzej ocenianych minister ostała się na stołku.
Krążą słuchy, że między tą parą jest coś więcej niż tylko stosunek służbowy.
Może rozchodzić się o inny stosunek.
Męska solidarność każe mi zrozumieć Tuska, że chce się odkuć.
Ostatecznie jego ślubna dawała dupci innemu czym pochwaliła się w swojej książące.
Nie dziwota więc, że Tusk chce zdjąć poroże, i to chwalę.
Ale wybór wybranki ganię właśnie.
Obserwuj wątek
    • don.kulawy Re: co łączy Nowacką z Tuskiem? 25.07.25, 11:50
      jedna z najgorzej ocenianych przez kler minister i dlatego została, właśnie. :)
      • perla.roztocza Re: co łączy Nowacką z Tuskiem? 25.07.25, 12:05
        don.kulawy napisał:

> jedna z najgorzej ocenianych przez kler minister i dlatego została, właśnie. :)

ja cię rozumiem, jesteś ofiarą gwałtu dokonanego przez księdza i dlatego z ciebie taki pies na czarnych właśnie.
        • rotenschwanz Re: co łączy Nowacką z Tuskiem? 25.07.25, 21:35
          Kaqsiadz wyruchal..... No i dobrze zrtobil...

perla.roztocza napisał(a):

> don.kulawy napisał:
          >
          > > jedna z najgorzej ocenianych przez kler minister i dlatego została, właśn
          > ie. :)
          >
          > ja cię rozumiem, jesteś ofiarą gwałtu dokonanego przez księdza i dlatego z cieb
          > ie taki pies na czarnych właśnie.
      • no-popis Re: co łączy Nowacką z Tuskiem? 26.07.25, 07:55
        don.kulawy napisał:

> jedna z najgorzej ocenianych przez kler minister i dlatego została, właśnie. :)
        Samobójstwo polityczne trwa dalej.
    • ukos Re: co łączy Nowacką z Tuskiem? 25.07.25, 11:58

Gówno łączy. Oboje chodzą czasem do kibla (osobno). Poza tym oboje usiłuje obesrać cuś podPiSSujące się perla.roztocza, w ślad za głównym obsrywającym, ymtelegtóalystom PiSSdackim, jak tam temu gnojkowi? Wszystko jedno, yebbał go Pi(e)SS.
      • perla.roztocza Re: co łączy Nowacką z Tuskiem? 25.07.25, 12:03
        ukos napisał:

> Gówno łączy.

to efekt spożywania w alkowie wspólnego śniadania właśnie.
    • hrasier_2 Re: co łączy Nowacką z Tuskiem? 25.07.25, 12:04
      Przecież jest taki wątek. Po co pierdylion nowych. Tak jak o Żurku. Tak rozgardiasz panuje, że szok. Mania zakładania.
      • perla.roztocza Re: co łączy Nowacką z Tuskiem? 25.07.25, 12:08
        hrasier_2 napisał:

> Przecież jest taki wątek. Po co pierdylion nowych. Tak jak o Żurku. Tak rozgard
        > iasz panuje, że szok. Mania zakładania.

ale ja nie czytam wszystkiego i nie wiem kto i co napisał właśnie.
    • negativum Re: co łączy Nowacką z Tuskiem? 25.07.25, 12:13
      13 grudnia…
      • don.kulawy Re: co łączy Nowacką z Tuskiem? 25.07.25, 12:17
        15 października, ale ja rozumiem twój sentyment do daty 13 grudnia. We wszystkich twoich wpisach widać, że z wytęsknieniem czekasz na powtórkę.
      • ukos Re: co łączy Nowacką z Tuskiem? 25.07.25, 14:20
        negativum napisał:

> 13 grudnia…

13 grudnia to twój właściciel spał do południa. Po jakimś czasie na wezwanie jakiegoś trzeciorzędnego łapsa w te pędy pobiegł na SB w nadziei na internowanie. Tymczasem łaps uprzejmie poczęstował twojego właściciela pączkiem i herbatką w nadziei uzyskania od niego jakichś informacji nt. internowanego wcześniej i na długo brata bliźniaka jednojajowego właściciela. Kiedy jednak zorientował się, ze twój właściciel o działalności swojego jednojajowca ma jedynie blade pojęcie, to kazał twojemu właścicielowi kończyć pączka, dopijać herbatkę i spadać do domciu.

Od tego czasu twój właściciel cierpi na nieuleczalny kompleks nieinternowania i ośmieszającej "tortury pączkiem i herbatką. Jak każdy psychol stara się źródło swojego cierpienia (w tym wypadku najbardziej na świecie groteskowe związki z 13 grudnia) projektować na innych.

To dlatego w kaczym łbie zrodził się pomysł, żeby swojego służącego, niejakiego Du*ę, zmusić do stójki na potylicy w celu wycyrklowania daty zaprzysiężenia demokratycznego rządu właśnie na 13 grudnia.

Nie zauważył tylko, że po stronie demokratycznej 13 grudnia nie powstało nic nowego. Rząd był już wcześniej, odbyła się tylko mało ważna ceremonia. Natomiast wcześniej rządzący właśnie 13 grudnia przeszli do opozycji. Opozycji 13 grudnia. Pod wodzą ofiary tortury pączkiem i herbatką.
        • perla.roztocza Re: co łączy Nowacką z Tuskiem? 25.07.25, 14:46
          czemu tak cię gryzie ten 13 grudnia?
          Toż to zwykła data w kalendarzu.
          Nie ma się czego wstydzić, więc uszy do góry właśnie.
          • don.kulawy Re: co łączy Nowacką z Tuskiem? 25.07.25, 14:53
            Następny tęskniący za powtórką. To o tym knuł Bielan i pozostali z Hołownią?
          • ukos Re: co łączy Nowacką z Tuskiem? 25.07.25, 14:55

> czemu tak cię gryzie ten 13 grudnia?

Mnie gryzie? Dlaczego miałoby mnie gryźć? 13 grudnia byłem tam, gdzie powinienem. To karła gryzie. Dlatego za pośrednictwem swoich podnóżków (najczęściej kuwetowego) projektuje swoje bóle na kogo popadnie, bez ładu i składu, bez najmniejszego sensu. No ale prześmiesznej plamy pierzynki i tortury pączkiem i herbatką nie da się zmyć. Będzie się z tym męczył do usranej.
            • ukos Re: co łączy Nowacką z Tuskiem? 25.07.25, 15:00
              ukos napisał:

> Będzie się z tym męczył do usranej.

Okazał się mniej ważny od brata. Dla dominującego bliźniaka to nie do zniesienia. I straszliwe upokorzenie dla tak wybitnego WUCa.
              • don.kulawy Re: co łączy Nowacką z Tuskiem? 25.07.25, 20:06
                > Okazał się mniej ważny od brata.

Może dlatego przyczynił się do jego śmierci w Smoleńsku, Kain jeden!
                • rotenschwanz Re: co łączy Nowacką z Tuskiem? 25.07.25, 21:37
                  Ksiadz wyrduchal... To wiele tlumaczy.

don.kulawy napisał:

> > Okazał się mniej ważny od brata.
                  >
                  > Może dlatego przyczynił się do jego śmierci w Smoleńsku, Kain jeden!
                  • perla.roztocza Re: co łączy Nowacką z Tuskiem? 25.07.25, 21:55
                    rotenschwanz napisał:

> Ksiadz wyrduchal... To wiele tlumaczy.

to mógł być Murzyn.
                    A że czarny to mu się pokiełbasiło, że to ksiądz właśnie.
                  • x2468 Re: co łączy Nowacką z Tuskiem? 25.07.25, 23:00
                    Ksiądz nie wyruchał a potraktował wiernego darczyńce siekierą i benzyną. Ten bezdomny który podarował Rydzykowi umarł w szczesliwym dla siebie momencie. Obyło się bez siekiery.
            • perla.roztocza Re: co łączy Nowacką z Tuskiem? 25.07.25, 15:04
              ukos napisał:

> 13 grudnia byłem tam, gdzie powinienem.

to znaczy gdzie?
              Chyba nie chcesz powiedzieć, że byłeś w mundurze zomo?
              Albo frajerem, który dał się zamknąć w pudełku właśnie?
              • mateusz.urbanski Re: co łączy Nowacką z Tuskiem? 25.07.25, 19:53
                Jak Lechu Kaczyński właśnie?🤣
                Był frajerem właśnie? 🤣
                • perla.roztocza Re: co łączy Nowacką z Tuskiem? 25.07.25, 21:28
                  masz obsesję na punkcie Kaczyńskiego.
                  Nie ty jeden.
                  I co wy biedacy zrobicie bez niego właśnie?
                  • mateusz.urbanski Re: co łączy Nowacką z Tuskiem? 26.07.25, 09:13
                    Co jest perła🤣
                    przecież to ty gadasz o frajerach z pudełka właśnie
                    Żyć bez nich nie możesz właśnie 🤣
    • adam.eu Re: co łączy Nowacką z Tuskiem? 25.07.25, 21:57
      To info z jakieś prawicowej gadzinówki?
      Bo Taniarada też zadaje mondre pytanie.
      • perla.roztocza Re: co łączy Nowacką z Tuskiem? 25.07.25, 22:08
        adam.eu napisał:

> To info z jakieś prawicowej gadzinówki?

to wygadał w kanale Zero poseł Ćwik od Hołowni właśnie.
        • adam.eu Re: co łączy Nowacką z Tuskiem? 25.07.25, 22:32
          I załapaliście razem z posłem Hołowni.
          Tu przyznam, ze liczyłem, a raczej obawiałem się więcej kwiatków z nowej formacji politycznej.
          Praktycznie ich nie było, ale sam Hołownia już to wynagrodził z nawiązką.
          • perla.roztocza Re: co łączy Nowacką z Tuskiem? 25.07.25, 22:37
            adam.eu napisał:

> Praktycznie ich nie było, ale sam Hołownia już to wynagrodził z nawiązką.

a Ćwik dołożył swoje.
            Niezłą macie koalicję właśnie.
            • adam.eu Re: co łączy Nowacką z Tuskiem? 25.07.25, 22:46
              Ćwik dołożył? Spodziewałem się takich Ćwików już w 2023 roku, a na razie praktycznie o innych mi nie wiadomo.
              I jeszcze raz, liczyłem na większą lojalność Hołowni wobec wyborców.
              • perla.roztocza Re: co łączy Nowacką z Tuskiem? 25.07.25, 22:48
                adam.eu napisał:

> I jeszcze raz, liczyłem na większą lojalność Hołowni wobec wyborców.

głosowałeś na niego właśnie?
                • adam.eu Re: co łączy Nowacką z Tuskiem? 25.07.25, 23:00
                  Nie, ale rozważałem
                  • perla.roztocza Re: co łączy Nowacką z Tuskiem? 25.07.25, 23:09
                    adam.eu napisał:

> Nie,

no to zachowałeś czystość ideologiczną właśnie.
      • x2468 Re: co łączy Nowacką z Tuskiem? 25.07.25, 23:03
        Najwyraźniej @przekaz dnia@ z Nowogrodzkiej, widać wspólną myśl prezesa i Kurskiego.
    • hana2 Re: co łączy Nowacką z Tuskiem? 26.07.25, 08:35
      Na ostateczną ocenę pani minister przyjdzie czas, gdy efekty jej prac wejdą do szkół. A to się ma zadziac we wrześniu.

Jednak oszczędności poczynione na najmłodszych dały dowód dla mnie na kompletnie odklejenie KO od problemów zwykłych matek, które chca oddawać swe dzieci w bezpieczne miejsce, w ręce kompetentnych opiekunów. Jeżeli PIS zaoferujemy zmiany warunków pracy w przedszkolach i podniesieniem pensji nauczycieli wychowania przedszkolnego, to chyba będę mieć dylemat na kogo głosować.

Troska misterstwa o stan psychiatrii dziecięcej była najwidoczniej udawana. A to co proponuja spowoduje jeszcze większy wzrost problemów emocjonalnych, wywołanych przez ludzi, którzy będą wychować tak, jak im się wydaje, że dzieci powinno się wychowywać.
      • perla.roztocza Re: co łączy Nowacką z Tuskiem? 26.07.25, 09:08
        hana2 napisała:

> Jednak oszczędności poczynione na najmłodszych dały dowód dla mnie na kompletni
        > e odklejenie KO od problemów zwykłych matek, które chca oddawać swe dzieci w be
        > zpieczne miejsce, w ręce kompetentnych opiekunów. Jeżeli PIS zaoferujemy zmiany
        > warunków pracy w przedszkolach i podniesieniem pensji nauczycieli wychowania p
        > rzedszkolnego, to chyba będę mieć dylemat na kogo głosować.

od dawna twierdzę, że nauczycielki z przedszkola i klas 1-3 powinny co 6 lat iść na roczny płatny urlop z gwarancją powrotu do pracy. Jest to konieczne aby nie zwariowały.
        Natomiast problem w szkole polega na tym, że nauczyciele nic nie mogą i dlatego nie mają należytego szacunku, o pieniądzach nie wspominając.
        Nauczyciel nie może zostawić ucznia na drugi rok bo to podwaja koszty edukacji. Skutkiem tego uczeń i tak wie, że otrzyma promocję więc uczyć się nie musi. I w ten sposób szkoła generuje stado debili.
        Szkoła nie skupia się na uczniu zdolnym i pracowitym, takiemu da się nagrodę w postaci świadectwa z paskiem. Szkoła całą energię zużywa na ucznia leniwego, który nie chce się uczyć.
        Zdaje się, że w Finlandii nauczyciel zarabia duże pieniądze i ma powszechny szacunek.
        Wiec może skopiować tamten system właśnie.
    • rotenschwanz Re: co łączy Nowacką z Tuskiem? 26.07.25, 08:44
      Wystarczy połączyć kropki ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka