lena82nova 10.02.09, 15:05 Co słyszeliście o hotelu Witek koło Krakowa? Czy ktoś był tam lub organizował tam wesele? Mamy wstępną rezerwacje na przyszły rok i nie wiemy czy się decydować. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ekk69 Re: Wesele Hotel Witek 10.02.09, 17:23 byłam 2 lata temu. Nie byłam zachwycona. Jedzenie średnie, ale być może takie zamówiono. Orkiestra tragiczna, ale też nie jestem pewna, czy była w "pakiecie" czy to wybór PM. Nie polecam Odpowiedz Link
joginka83 Re: Wesele Hotel Witek 10.02.09, 18:30 osobiscie nie bylam ale nie slyszalam pozytywnej opinii, zwlaszcza o Chacie Witkowej. podobno jak jest bardzo goraco smierdzi i jedzenie tez nie rewelacja, ale jak napisalam to opinie od znajomych ktorzy byli tam na weselu Odpowiedz Link
asionek76 Re: Wesele Hotel Witek 03.03.09, 15:50 Witam, Jest to fantastyczne miejsce aby właśnie tam zorganizować ten jedyny dzień w życiu. Sama miałam tam przyjęcie i jestem bardzo zadowolona. Jedzenie bardzo smaczne i fachowa obsługa. Impreza trwała do białego rana :) polecam Odpowiedz Link
narzeczonaania_2 Re: Wesele Hotel Witek 05.03.09, 11:07 czesc, sami zastanawialismy sie nad ta lokalizacja ale nie przypadla nam do gustu, jesli organizaujesz duze wesele to daja ci do dyspozycji sale ktora nie znajduje sie w samym hotelu lecz przy centrum handlowym , wiec juz sam fakt przechodzenia gdzies przez sklepy nie jest zbyt pociagajacy :) co do jedzenia to sie nie wypowiem bo nie probowalam ale generalnie ich oferta nie byla zachwycajaca Odpowiedz Link
anderee Re: Wesele Hotel Witek 15.06.09, 09:44 Cześć :) Sami mieliśmy wesele w tej sali prawie dwa lata temu, a rok temu byliśmy dokładnie w tej samej na weselu znajomych :) Nie wiem którędy wchodziliście, ale my po żadnych sklepach nie chodziliśmy! Jeżeli chodzi o jedzenie - goście jak i my byliśmy zachwyceni! Mówi się, że podczas wesela para młoda nic nie je - żona brała dokładki! Wesele na 150 osób, i coś czego jeszcze nie widziałem - WSZYSCY JEDLI POSIŁEK W TYM SAMYM CZASIE, zawsze gdzie nie byliśmy, ktoś zaczynał zupę gdy z drugiej strony ktoś kończył deser... Polecam wszystkim znajomym Odpowiedz Link
kasiabeckenham Re: Wesele Hotel Witek 23.08.09, 21:14 Czesc:) My mielismy wesele w Witkowej Chacie miesiac temu i bylo REWELACYJNIE. Wiekszosc naszych znajomych zgodnie stwierdzilo ze bylo to jedno z lepszych wesel na jakich byli!!! Jedzenie bylo super, obsluga tak w trakcie wesela jak i w trakcie przygotowan swietna a Pan Marcin, ktory wszystkim dyryguje NIEZASTAPIONY!!!! A tak na marginesie to wesele tez w duzym stopniu zalezy od gosci nie tylko od miejsca;) Odpowiedz Link
zespol_alcapone Re: Wesele Hotel Witek 15.06.09, 12:50 Witam! Niestety o sali nic nie słyszałam, ale jeśli Państwo poszukują zespołu, to zapraszamy na nasza stronę: www.alcaponeband.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link