raczek1984 14.08.07, 23:21 Czy Wasze dzieci lubią chodzić do zoo??Kasia bardzo i czasami nawet kilka razy do roku jesteśmy w Zoo,bardzo lubi zwierzeta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heca7 Re: ZOO 15.08.07, 18:07 To znowu ja)) Chodzimy do zoo lubimy. Córce najbardziej podobają się pingwiny i niedźwiedzie polarne. Odpowiedz Link Zgłoś
ese Re: ZOO 15.08.07, 21:07 TAK Hubert bardzo lubi, było ostatnio we wroclawskim zoo z przedszkolem i jest zachwycony! Odpowiedz Link Zgłoś
ewapoznan Re: ZOO 16.08.07, 09:26 obowiązkowo chodzimyW Poznaniu są 2 ogrody zoologiczne:małe zoo gdzie w większości są terraria i akwaria oraz małe zwierzęta oraz duże zoo w którym możesz spędzić praktycznie cały dzień.Naprawdę warto przyjechać.Każdego roku odkąd młody skończył rok jesteśmy na wycieczce i w jednym i w drugim ale tylko po razie bo jakoś na więcej brakuje czasu. Chciałam się kiedyś wybrać na 2 dni do Wrocławia min do zoo zobaczyć słonie- bo to chyba najbardziej zainteresowałoby młodego z całej wyprawy ale w tym roku rusza budowa słoniarni i w następnym roku również w Poznaniu dzieci będą mogły oglądać słonie. Tak więc wycieczka do Wrocławia na PANORAMĘ zostaje odłożona na później jak syn będzie większy... Ja osobiście nie przepadam za zoo ale synek z takim zainteresowaniem biega od klatki do klatki,że praktycznie mamy go z głowy i nie ma mowy o grymaszeniu i marudzeniu- a TO lubię Odpowiedz Link Zgłoś