05.11.08, 14:11
Czy ktos mi moze polecic (lub odradzic- rozniez cenne) lekarza domowego, najlepiej w Woensel-Noord?
Obserwuj wątek
    • mad_die Re: huisarts? 06.11.08, 08:18
      wiem, ze kociara spotkala dobrego, ale nic poza tym...
      • go.ga Re: huisarts? 06.11.08, 18:19
        mad_die napisała:

> wiem, ze kociara spotkala dobrego, ale nic poza tym...
        >

To ja bardzo prosze Kociare o odzew, moze byc na maila, jesli nie chce podawac nazwiska lekarza na forum.
        Chyba niewiele osob w samym Eindhoven mieszka, z tego co sie zdarzylam zorientowac...

• aniatko2 Re: huisarts? 06.11.08, 20:01
      ja polecam tego lekarza www.independer.nl/huisartsen/details.aspx

• go.ga Re: huisarts? 06.11.08, 20:36
        Odpowiadasz na:
        aniatko2 napisała:

> ja polecam tego lekarza www.independer.nl/huisartsen/details.aspx
        >

Mozesz mi na maila wyslac jego dane? Bo ten link do do wyszukiwarki tylko. Z gory dziekuje!
        • aniatko2 Re: huisarts? 06.11.08, 21:01
          o sorki mi sie wyswietlaja jego dane... juz wysylam na maila
          • go.ga Re: huisarts? 06.11.08, 21:16
            Doszlo, dzieki.
            • kociara_28 Re: huisarts? 07.11.08, 09:05
              Nasza lekarka nazywa sie Venteville, swietna kobieta ze specjalizacja w pediatrii (pracowala wczesniej w CB). Problem polega na tym, ze jest chora od ponad miesiaca i za kazdym razem gdy ide z Ola na wizyte trafiam na kogos innego, a mala jest chora juz 4 tydz i chyba w koncu wyladujemy w szpitalu na ostrym dyzurze :(
              • go.ga Re: huisarts? 07.11.08, 12:22
                Mialam kiedys podobna sytuacje, bylam w trakcie leczenie chronicznej dolegliwosci a moj lekarz byl chory (jak sie pozniej okazalo, mial problemy z alkoholem i teraz juz zreszta nie wykonuje zawodu). W kazdym razie za kazdym razem zastepowal go ktos inny no i za kazdym razem musialam od poczatku opowiadac moja "historie", bardzo to bylo meczace i bardzo niekorzystne dla calej terapii, bo nie bylo w niej ciaglosci. Tak wiec wspolczuje, mam nadzieje, ze i corka i lekarka szybko wroca do zdrowia.
                Widze, ze ta lekarka pracuje w tym osrodku kolo centrum hadlowego w Woensel. Inni lekarze tez tam sa w porzadku? Bo ona ma juz sporo pacjentow (ponad 3000) z tego co czytam.
                • narutek Re: huisarts? 07.11.08, 14:16
                  oj znam to... my jestesmy zapisani w praktyce, wiec jest tam 5
                  lekarzy. Nasz jest tylko 3 dni w tygodniu obecny bo w pozostale dni
                  wyklada na uniwersytecie. za kazdym razem kiedy ide z mloda do
                  lekarza, to zapisuja mnie do innej osoby, zawsze musze cala historie
                  opowiedziec, bo im sie nie chce zaglebiac szczegolowo... grrrr...
                  dlatego od grudnia zmieniamy praktyke. zobaczymy, czy bedzie lepiej.
                  • mad_die a w mojej wsi... ;) 07.11.08, 19:59
                    tak odchodząc od tematu ;)
                    w mojej wsi są _AŻ_ 2 praktyki i w sumie _AŻ_ 3 lekarzy hyhy
                    ja jestem w tej praktyce, gdzie są dwie lekarki, więc jak muszę szybko iść na wizytę, to zawsze jest "na dwoje babka wróżyła" ;) hihi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka