Gość: Dyrta IP: 81.15.215.* 03.08.03, 20:27 A jednak, to racja, że prawie wszyscy uczestnicy tego forum, to uzytkownicy panstwowych lub firmowych kompów. I wejsc do internetu. To jest temat! Kradziez impulsow... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexiej Re: Weekend 04.08.03, 08:36 Masz racje i ciekawy jeswtem co z nia teraz zrobisz:-) Dla mnie czytanie poczty i odpisywanie na majle jest tym samym co dla ciebie rozpoczynanie dnia pracy od picia kawy czy czytanie gazety. Porazmawiajmy teraz ktora forma jest przestarzala a ktora niemoralna. Jesli twoj pracodawca uwaza, ze kradniesz to zmien natychmiast pracodawce. Odpowiedz Link Zgłoś
andzia31 Re: Weekend 04.08.03, 09:49 Gość portalu: Dyrta napisał(a): > A jednak, to racja, że prawie wszyscy uczestnicy tego forum, to uzytkownicy pan > stwowych lub firmowych kompów. I wejsc do internetu. To jest temat! Kradziez im > pulsow... A ty jestes jasnowidzem! Czy gazety piszesz? Ciekawa jestem skad ty wysylasz swoje posty z pracy i z domu? na przemian? No to masz szczescie, ze mieszkasz tak blisko miejsca pracy:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
artekb1 Re: Weekend 04.08.03, 14:29 Dyrta, ja proponuje dodatkowo wziac na wokande: palenie papierosow, picie herbatek w pracy, ciasteczka, wyjscia sluzbowe na poczte, do banku itp. Telefony do mamusi, kolezanki, meza, babci no i zalatwianie zakupow w czasie pracy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
klean Re: Weekend 04.08.03, 14:40 hahha Dyrta! najpierw sie domyslasz a potem pewnik? Mozna i tak tylko co bedzie z popularnym obecnie tematem KOMUNIKOWANIE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swoj Re: Weekend IP: *.share / 172.16.163.* 04.08.03, 15:38 Stary numer - jeszcze napisz ze za twoje podatki w internecie piszemy. To bedzie naprawde argument. Chyba przechodzisz klimakterium jak to sie mowi : babie sie na glowe rzucilo:-) Jak sie nie ma innych argumentow to wymysla sie takie madrosci. Najlepiej wciskac innym kit! I myslec ze wszyscy sa tak glupi i nie zajarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyrta Re: Weekend IP: 81.15.215.* 04.08.03, 15:44 Widzę, że trochę was to ruszyło. Ja tam za wszystko płacę sam za siebie. Uczciwośc nie popłaca, ale ja tam wole byc uczciwym. Odpowiedz Link Zgłoś