Dodaj do ulubionych

ORLE GNIAZDO / HUCISKO - proszę o opinie !

24.04.10, 23:07

Obserwuj wątek
    • verbatim777 Re: ORLE GNIAZDO / HUCISKO - proszę o opinie ! 27.04.10, 00:02
      Podobno super sala i bardzo dobra obsługa ,ale tą opinię znam od
      osób trzecich.Piękne miejsce na wesele...
      • vipia [...] 27.04.10, 19:06
        Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
    • tussinka Re: ORLE GNIAZDO / HUCISKO - proszę o opinie ! 28.04.10, 14:57

Bardzo dziękuję za odpowiedzi :)
      Mam nadzieję, że i nasza impreza zaliczy się do udanych :)
    • super_kropka ODRADZAM 19.08.10, 16:06
      Byłam tam na weselu i musze przyznac ze bylam bardzo rozczarowana.
      Slyszalam o tym miejscu same dobre rzeczy. Wszystko okazalo sie
      totalna bzdura. Mimo ze jestem osoba bardzo szczupla, ktora malo je,
      szczegolnie na takich imprezach to w tym przypadku wyszlam z wesela
      glodna. Jedzenie ktore bylo tez nie bylo rewelacyjne delikatnie
      mowiac. Obsluga fatalna. Okolo godz 3 juz nikogo nie bylo. Na stole
      zostaly brudne talerzyki. Ja uratowalam sie biorac talerzyk po
      dziecku ktore zostalo wczesniej odwiezione do domu. Sala jak sala.
      Nic specjalnego. Wesele bylo udane tylko dzieki wspanialej mlodziezy
      ktora rozbawila towarzystwo. Robilam juz kilka imprez w renomowanych
      lokalach i musze przyznac ze Orle Gniazdo wypada na tle innych
      restauracji bardzo kiepsko. Taka jest moja opinia.
      Pozdrawiam
      • tussinka Re: ODRADZAM 30.08.10, 14:06

Ciekawa opinia, bo dość wyjątkowa.
        Mieliśmy tam niedawno wesele na 160 osób i większość z nich stwierdziła, że
        menu było "nie do przejedzenia", obsługa "chodziła jak w zegarku",
        a pracę skończyła o 7 rano, mimo, że impreza trwała do 4.00.

Ale pewnie sporo zależy od wymagań klienta i wcześniejszych ustaleń z restauracją.
        My mieliśmy bardzo wysokie wymagania, które szczegółowo przedstawiliśmy przed
        imprezą i warunki zostały dotrzymane.
        Zresztą, w przeciwnym razie nie zapłacilibyśmy całej ustalonej kwoty :)
        Ogólnie nasi goście byli bardzo zadowoleni, my też.
    • tur11-12 Re: ODRADZAM 26.08.11, 01:50
      Piękna lokalizacja... i to chyba tyle pozytywów. Mogłoby być tak przyjemnie, jednak organizacja hotelu, obsługa, wyżywienie pozostawiają bardzo wiele do życzenia. Jeśli ktoś lubi na każde śniadanie podczas parudniowego pobytu zajadać się kiełbasą a’la szynkowa, mielonką konserwową, baleronem, najtańszym żółtym serem lub białym skwaśniałym, bryją która miała być jajecznicą oraz parówkami, życzę smacznego. Do tego gwarantowane pakietem obiadokolacje: gołąbki ze słoika czy puszki (ten specyficzny smak potrafi rozpoznać każdy), czy udka z kurczaka wysuszone tak, że właściwie nie ma co ogryzać... Dodam, że wyboru przy obiadokolacji nie ma, tylko jedno danie - w trakcie trwających wesel, wyrwane coś z menu weselnego, nieudolnie odgrzanego. Kucharz hotelu nie wie też chyba do czego służą przyprawy. Surówki bez smaku, bez aromatu, skrojone warzywa i ot. Dzisiejsze bary mleczne mogą pochwalić się dużo smaczniejszym menu. Zrządzającym proponowałabym zastanowić się nad nauką kucharza sztuki kulinarnej lub po porostu jego wymianę. Na deser kawa rozpuszczalna, za większy luksus czyli z expressu trzeba zapłacić. Obsługa kelnerska traktuje klienta indywidualnego jak zło konieczne, bo przecież równocześnie muszą obsłużyć gości weselnych, tylko część obsługi recepcji uprzejma. Podsumowując – klient indywidualny to intruz. Choć..... również w przypadku grup organizacja nawala. Atrakcje rekreacyjne oferowane w cenie pobytu jacuzzi, sauny, balia japońska niestety nie uruchomione. Nie należę do kapryśnych klientów, jednak standard obsługi w hotelu Orle Gniazdu jest nie do przyjęcia.
      • davina20 Re: ODRADZAM 21.09.11, 19:22
        Witam,
        A jak tam jest z noclegami a właściwie z dobą hotelową dla gości weselnych? Czy jest ściśle przestrzegana, tzn. 14-11 i np. o godzinie 11 goście muszą sie wyprowadzić, pomimo tego, że wesele skończyło sie o 5 rano?
        Pozdrawiam
    • fantasticzadowolona Re: ODRADZAM 30.10.11, 15:49
      Mieliśmy wesele w sali B. Było suuuper, nie tylko ze względu na gości czy orkiestrę. Obsługa była bardzo fajna. Pani koordynatorka świetna. Łącznie z tym miała ze sobą sprzęty aby naprawić mi sukienkę :) jedzenia na pewno nie będzie mało. My się podzieliliśmy na dwie rdziny i tak dużo trzeba było mrozić. jedyny minus to sałatki - mało przyprawione i ogólnie pozbawione smaku.polecam bardzo serdecznie i szkoda, że ten dzień tak szybko minął
    • marynio2 Re: ORLE GNIAZDO / HUCISKO - proszę o opinie ! 03.06.15, 15:55
      Dzień dobry.
      Czytam i nie potrafię zrozumieć tych co odradzają.NIe bywam tam często ale na przestrzeni kilku lat byłem na imprezach grupowych i indywidualnie kilka wizyt.Zawsze ale to zawsze miła obsługa bez lizostwa profesjonalnie grzecznie i uprzejmie.Wszystko co jest możliwe by zaspokoić potrzeby gościa i nie graniczy z idiotyzmem jest w standarcie lokalu.Jeżeli tylko coś mogą pomóc to są pomocni.Co do kuchni to co zamawiałem zawsze było dobre i to co zamówiłem otrzymałem.Nigdy nie sładałem reklamacji bo nie było potrzeby ale myślę że jak komuś nie smakuje może reklamować,to jest normalne.Polecam ze względu na atmosferę jaką robi personel a o lokalizacji i standarcie lokalu proszę porównać z zdjęciami najlepiej jechać i wyrobić sobie zdanie .
      • angumene2016 Re: ORLE GNIAZDO / HUCISKO - proszę o opinie ! 03.03.16, 20:42
        Proszę o jakieś świeże opinie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka