basia2487 29.06.10, 20:58 Chcialabym dowiedziec sie czegos wiecej o tej sali, znalazlam opinie o tej sali ale sa napisane bardzo dawno temu, chcialabym sie dowiedziec czy sie cos zmienilo i czy jest jakas strona internetowa, z gory dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fifka3 Re: Sala weselna Daga w czarnym lesie 29.06.10, 21:33 Jak na razie nic na tej sali na szczęście się nie zmieniło .Super jedzonko , Ładny wygląd i piękne otoczenie. Sala GODNA POLECENIA !!! Odpowiedz Link
zyziobass [...] 30.06.10, 14:31 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
edytka1709 Re: Sala weselna Daga - REMO BAND poleca 30.06.10, 19:22 Ja mam tam swoje wesele za rok i dopiero wtedy bede mogła powiedziec cos wiecej(co mi sie podobało a co nie)ale ogolnie sala jest swietna.i ten przepiekny ogrod!!! Odpowiedz Link
basia2487 Re: Sala weselna Daga w czarnym lesie 30.06.10, 21:35 dziekuje za opinie i licze na wiecej, oby tak dalej, a jak dlugo wczesniej trzeba rezerwowac termin? chcialabym wiedziec tylko czy jest jakas strona internetowa bo na razie tylko slyszalam ze jest tam pieknie a chcialabym rowniez zobaczyc jak to wyglada a na razie nie jestem w stanie pojechac tam osobiscie, pozdrawiam Odpowiedz Link
agusia.z Re: Sala weselna Daga w czarnym lesie 01.07.10, 22:43 My jesteśmy bardzo świeżo po weselu w Dadze i jako państwo młodzi nie znaleźliśmy żadnego, najmniejszego minusa na sali. Strona jest od niedawna www.saladaga.pl/ ale tak czy siak nie oddaję piękna sali. Tak w skrócie: ogród piękny, sala elegancka, jedzenie wyśmienite, obsługa bardzo profesjonalna, uśmiechnięta, właściciele pomocni, nie sprawiają problemów. Dla mnie sala jest doskonała i nie zamieniła bym jej na żadną inną. Widziałam miny moich gości jak podjechali po ślubie, bezcenne. :) Odpowiedz Link
basia2487 Re: Sala weselna Daga w czarnym lesie 03.07.10, 10:12 super, dziekuje za informacje, jak duzo wczesniej zamawialas Dage? i czy goscie nie mieli zastrzezen ze sala do tanczenia jest w innym miejscu nic sala ze stolami?, jeszcze raz dziekuje za informacje, pozdrawiam Odpowiedz Link
agusia.z Re: Sala weselna Daga w czarnym lesie 03.07.10, 14:31 Zamawialiśmy salę w październiku 2008 roku, w tej chwili koleżanka się dowiadywała o terminy i podobno na przyszły rok jest tylko maj i październik, natomiast 2012 bez problemu. Tą salą do tańczenia ja się przejmowałam, ale okazało się, że nie jest najmniejszy problem. Goście byli zachwyceni wszystkim, po prostu sala zrobiła na nich ogromne wrażenie. Odpowiedz Link