julia_m1 26.07.10, 20:54 Bardzo proszę o jakieś aktualne opinie na temat tej sali. Planuję 2dniowe wesele i zastanawiam się nad tą salą właśnie. Z góry dzięki za odp! :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malenka_30 Re: sala LEA Czę-wa / Kuźnica 26.07.10, 22:31 Ja będę miała tam niedługo swoje wesele 2 dniowe a 3 lata temu miała tam moja siostra,była bardzo zadowolona i ja też (byłam świadkową) i dlatego się zdecydowałam.Niektórym nie pasuje że jest przerobiona z remizy ale w środku wygląda super,klima w sierpniu daje rade i ogródek tez jest fajny,jest gdzie wyjść,odpoczac.Jedzenie dobre i dużo,a w cenie tort napoje itd,trzeba tylko kupić swoja wódkę,ciasto dla gości (jeśli chcesz).Ja polecam. Ewentualnie jeśli chcesz coś więcej się dowiedzieć to pisz na maila,w miarę możliwości odpowiem.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
julia_m1 Re: sala LEA Czę-wa / Kuźnica 26.07.10, 22:42 A powiedz mi, kiedy dokładnie będziesz mieć tam weselicho? Bo może się wstrzymam do tego czasu z decyzją. Jak już będziesz po, to się wtedy do Ciebie odezwę i popytam o szczegóły. A czy pamiętasz może, czy u Twojej siostry wystarczyło napojów? Bo z tego co wiem to tam są 3 litry na osobę na 2 dni.. Czy Twoja siostra coś musiała dopłacać za napoje?? Odpowiedz Link
malenka_30 Re: sala LEA Czę-wa / Kuźnica 26.07.10, 22:58 Jak chcesz to poczekaj do końca sierpnia,wtedy Ci wszystko opisze,bo jedziemy na wakacje i będę bez neta :( Siostra dokupiła sama od siebie wcześniej 5 soków 2 litrowych i to wystarczyło,a było gorąco,możesz mieć swoje,nie ma problemu.My też kupimy wcześniej,nawet jak zostanie to się nie zmarnuje,to wszystko zależy od pogody.To już się musisz dogadać z właścicielem. Odpowiedz Link
julia_m1 Re: sala LEA Czę-wa / Kuźnica 26.07.10, 23:04 napisałam jeszcze do Ciebie na maila, żeby już tu się nie rozpisywać ;) odpisz proszę jak możesz :) Odpowiedz Link
julia_m1 Re: sala LEA Czę-wa / Kuźnica 26.07.10, 23:25 Hmmm, nie wiem, czy już wysłałaś mi odpowiedź? Bo jeszcze nie doszła.. Odpowiedz Link