t0g 27.02.05, 20:53 groszek.741.com/Aktualnosci/Piosenka_Danutki.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.nutka1 Re: Tomku! 27.02.05, 20:56 twoje podkłady słowno-muzyczne są rewelacyjne )))))) twija VDS-ka Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: Co dzis śpiewa DANUTKA: 27.02.05, 21:26 a to ode mnie, gdy jeszcze w kapeli studenciej gralem ( piano) byl to nasz flagowy numer.. www.texasbrass.com/music/cadillac01.MP3 Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: Co dzis śpiewa DANUTKA: 27.02.05, 21:31 Abi świetny kawałek do tańca Odpowiedz Link Zgłoś
stormy_weather Re: Co dzis śpiewa DANUTKA: 27.02.05, 21:37 abi zaczyna kokietowac, ja tez gralem i tez (piano) ale jazz troche inny...to dla danutki ode mnie... www.texasbrass.com/music/pilska_eddiesolo.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: Stromy nie nostromo 27.02.05, 22:04 tego kawałka to ja nie zatańczę ale słucha się dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
stormy_weather Re: Co dzis śpiewa DANUTKA: 27.02.05, 21:49 abi tak by zagral In the Mood Glen Miller www.texasbrass.com/music/cadillac06.MP3 Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: Co dzis śpiewa DANUTKA: 27.02.05, 22:07 stormy_weather napisał: > abi tak by zagral In the Mood > Glen Miller > ależ ja jestem młodsza!!! te kawałki grali jak ja w przedszkolu tańcowałam "Zasiali górale...." Odpowiedz Link Zgłoś
stormy_weather Re: Co dzis śpiewa DANUTKA: 27.02.05, 22:12 to przyjedz do Berlina do jazz clubu Quasimodo, jest fajna kawiarenka i wysokie stolki i muzyka, wejsciowka pare Eur, jak dobrzy muzycy to lepiej wczesniej rezerwomac miejsca..mozna mailem.. no teraz sobie potancze, chata wolna czyli sturmfreie Bude.... www.quasimodo.de/flash_detection_e.html Odpowiedz Link Zgłoś
stormy_weather Re: Co dzis śpiewa DANUTKA: 27.02.05, 22:23 Ale w Atenach jest taka mala knajpka zapomnialem nazwe, ale bym trafil, gdzie zatańczyć można, wina popic, wszyscy się do siebie uśmiechają, kołyszą się i biora pod ramiona…atmosfera fantasctico , moderato cantabile… Anthony Quin to byl facet, no ale Theodorakis napisal muzyke.. www.emp3world.com/to_download.php?id=9042 dani i pati to dla was... Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: Co dzis śpiewa DANUTKA: 28.02.05, 07:43 stormy_weather napisał: > Ale w Atenach jest taka mala knajpka zapomnialem nazwe, ale bym trafil, gdzie > zatańczyć można, wina popic, wszyscy się do siebie uśmiechają, kołyszą się i > biora pod ramiona…atmosfera fantasctico , moderato cantabile… > Anthony Quin to byl facet, no ale Theodorakis napisal muzyke.. Ach, ta Grecja słoneczna! nie byłam , niestety. ale Zorba z ranka dobrze robi na krążenie Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Co dzis śpiewa DANUTKA: 27.02.05, 22:18 tance? ala.snhs.uz.zgora.pl/~casha/swf/spiderman.swf (trzeba kliknac na tn napis tytulowy jak sie zassa na komputer) Odpowiedz Link Zgłoś