sysia-3 25.01.11, 18:49 witam mam pytanie moze ktos poleci jakies dobre kwiaciarnie oprocz clivi nic dobrego o niej nie słyszałam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deja89 Re: bukiet slubny 20.02.11, 20:18 Nie polecam FIrmy Pasadena LUB Salonu Sukni Sandra jest to bardzo nie profesjonalna firma a bukiety to całkowite nieporozumienie same zobaczycie NIE POLECAM.Napisałam dwie nazwy bo nie wiem pod jaka teraz ta pani wystepuje tych UNIKAJCIE Odpowiedz Link
marta8383 Re: bukiet slubny 26.01.11, 10:17 Polecam florystkę Patrycję. Sama miałam robiony u niej bukiet oraz dekoracje kościoła i sali. Podaję jej stronę pati.win.pl/ Odpowiedz Link
malwa8686 Re: bukiet slubny 08.02.11, 15:37 Kwiaciarnie Częstochowa Art Deco ul. Kilińskiego 140 tel. 503-973-598 Artflora ul. Krakowska 16 www.artflora.pl Beata ul. Okólna 113A www.kwiaciarnia-beata.com.pl Clivia ul. Nowowiejskiego 5A i ul. Wojska Polskiego 207 www.clivia.pl Fantazja ul. PCK1 www.grobelak.pl FINEZJA Blachownia www.finezja-konsultacjeslubne.com Hipcio ul. Palmowa 1/9 www.hipcio.czest.pl Kliwia ul. gen. Andersa 12 tel. 501 36 87 20 Kompozycje al. NMP 37 www.kompozycje.net.pl Krystyna ul. Dąbrowskiego 61 www.krystyna.euroflorist.pl La Flore ul. Warszawska 15 tel. 693-462-034 Mimoza ul. Skwer Solidarności tel.343246916 Monifiori ul. Mirowska 8 www.monifiori.pl Ogrody Cynamonowe ul. Śląska 12 www.ogrodycynamonowe.pl Pati ul. Srebrna 155, Marianka Redzińska www.pati.win.pl Pomarańczowa Kwiaciarnia ul. Wręczycka 126 www.pomaranczowakwiaciarnia.pl Róża Małego Księcia ul. Wolności 27 www.rozamalegoksiecia.pl Runo ul. Kiepury 5 www.grobelak.pl Sasanka ul. Inwalidów Wojennych 3 www.sasanka-kwiaty.pl Tajemniczy Ogród ul. Wieluńska 9 www.tajemniczyogord.com Wena ul. Wolności 17 www.kwiaciarniaczestochowa.pl Zosieńka ul. Worcella 2 paw. 2 tel. 601-530-559 Odpowiedz Link
czarna_marzycielka Re: bukiet slubny 22.02.11, 08:55 Proponuję kwiaciarnię Beata z tyłu Biedronki, naprzeciwko Obi. Nie pamiętam jaka tam jest ulica. Bukiety piękne, dopasowane praktycznie do wszystkiego, a co najważniejsze na naszą kieszeń. Odpowiedz Link
brzuchaczek Re: bukiet slubny 22.02.11, 11:00 A ja znalazłam www.decorissimo.pl ,znacie może ? Stronka mi sie podoba i to co prezentują ,takie klasyczne ,bez wiejskich wstawek ,no cos dla mnie ,ale nie wiem jak cenowo ? wiecie coś ? Odpowiedz Link
czarna_marzycielka Re: bukiet slubny 22.02.11, 21:30 Nie słyszałam. Gdybym drugi raz miała wybierać to również skorzystałabym z usług w tej kwiaciarni na Okólnej. Ja miałam pomysł z jakiegoś katalogu ślubnego i na tej podstawie robiony bukiet. Wyszedł śliczny :) siostry męża aż pękały z zazdrości. Ach no i najlepsze, że nie było tam żadnych wiejskich wstawek, a pani z kwiaciarni cierpliwie zniosła moje niezdecydowanie :) czasem jak ma się tyle do wyboru to wybrać jest naprawdę ciężko. Odpowiedz Link
kwiaty_upominki Re: bukiet slubny 28.11.13, 09:27 A ja polecam Kwiat Lotosu. Zrobią wszystko bez ograniczeń i w najlepszej cenie. Podaję stronę www.kwiat-lotosu.eu/ Odpowiedz Link