annuee 31.03.12, 21:20 Ktoś słyszał, ktoś widział, ktoś wie coś na temat tego zespołu? Wszystkie informacje są cenne :) Dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chemik198523 Re: Zespół Soleil opinie 23.02.13, 19:35 Zespół SOLEIL jest doskonały, swietnie prowadza wesele,miałem wesele na ok90 os i mało kto siedział przy stołach, zabawa do białego rana, osobiscie polecam. Graja ideeealnie, najwyzsza nota Odpowiedz Link
elegancka18 Re: Zespół Soleil opinie 03.06.13, 11:49 Opinia moja jest taka że, nie polecam, TEGO ZESPOŁU - są lepsze KAPELE... . Zespół puszcza muzykę, brak perkusisty. Gitarzysta trochę dogrywa, jako jedyny na żywo ale do wirtuoza mu jeszcze wiele brakuje. Wokalistka ma brzydki mankament zaciągania końcówek, nie wszędzie pasuje wibrato a u niej stało się to chlebem powszednim, NIE DOSTĘPNA, ZABUFANA W SOBIE...Kapryśna!!! OGÓLNIE KAPELA NOSI GŁOWY W HMURACH, BRAK ŻYCZLIWOŚCI DO KLIENTA - GOŚCIA WESELNEGO, sprzęt i światła, nie najwyższa półka, przecietnie. Para z wesela w Radomsku - Eliza i Marek....odradzamy.... Odpowiedz Link
malut.ka84 Re: Zespół Soleil opinie 05.02.14, 16:50 ja slyszalam i naprawde bylam pod wrazeniem glownie wokalistow ,ale cale wykonania tez bardzo dobre wiec szczerze moge polecic pozdrawiam :) Odpowiedz Link