5kaffka 09.03.13, 23:46 Poszukiwany dj, wodzierej, konferansjer itp na wesele... Kogo znacie o kim słyszeliście dobre i ... złe rzeczy. Kogo chwalicie, a przed kim ostrzegacie... :-) Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zainteresowana1980 Re: Poszukiwany DJ 05.04.13, 15:21 Polecam Ci dj-a który grał nasze wesele. Pełny profesjonalizm, świetne prowadzenie przyjęcia i dobierał taką muzykę aby każdy mógł się pobawić. Jesteśmy bardzo zadowoleni z jego usług. To Dj Porsche i jest z Częstochowy. Kontakt znajdziesz na jego stronie www.djporsche.pl . Pozdrawiam i życzę powodzenia. Odpowiedz Link
djmasti Dj-wodzirej w składzie 3-osobowym 27.05.13, 11:56 Dj-wodzirej w składzie 3-osobowym Specjalizujemy się w oprawie muzycznej i oświetleniowej. Szeroki wybór nagrań, począwszy od lat 60, 70, 80, 90 poprzez Rock'n'Roll Italo Disco gorące rytmy latynoskie aż do największych hitów współczesnych. Pamiętamy także o wielbicielach mocniejszych rytmów i fanach muzyki biesiadnej, nie zapominamy także o tańcach klasycznych, Swoim wieloletnim doświadczeniem gwarantujemy udaną zabawę i niezapomniane wrażenia. Posiadamy własne nagłośnienie oraz oświetlenie. Szczegóły na stronie : www.masti.beepworld.pl Zapraszamy do kontaktu telefonicznego: tel:783-830-424 gg :47256558 Dj Masti Odpowiedz Link
music-max Re: Poszukiwany DJ 27.08.13, 15:54 Witam serdecznie DJ-RICO. 664149842 Najbardziej aktualne. www.facebook.com/pages/Dj-Rico-Dj-na-wesele-Cz%C4%99stochowa-Katowice/589776041038095 Pozdrawiam Odpowiedz Link
tomi2611 Re: Poszukiwany DJ 10.04.13, 21:32 witam.jestem zainteresowany obsługą muzyczną państwa wesela,cóż mogę dodać...może to że ze względu na duzą ilość imprez moje ceny są naprawde atrakcyjne z poza tym zajmuję się tylko obsługą muzyczną.nie jest to moja dodatkowa praca jak u większości. zapraszam na moją stronę i ewentualny kontakt dj-tomek.com.pl Odpowiedz Link
djtrust Re: Poszukiwany DJ 30.05.13, 10:21 proponuję swoje usługi www.djtrust.pl pozdrawiam Artur Darlińśki Odpowiedz Link
mateusz239 Re: Poszukiwany DJ 28.06.13, 17:29 Dzień Dobry. jesteśmy grupa 2 DJ, pochodzimy z Jaworzna ( okolice Katowic) gramy jako DJ od 2 lat. Organizujemy Wesela, Urodziny, Imieniny i oraz różne okazje. Posiadamy własny sprzęt, nagłośnienie, oświetlenie też mamy karaoke prowadzimy różne zabawy. Klienci są z nas zadowoleni i bardzo nas polecają. Umiemy każda publiczność zabawić , unas się nikt nie nudzi. Jeśli pan/pani są nami zainteresowani prosimy o kontakt z Nami : DJ MATT ( Mateusz) nr.kom : 693032914 e mail: matek96-13@o2.pl DJ ZŁOTY (Dawid) nr.kom: 609638067. Odpowiedz Link
dj.jaro Re: Poszukiwany DJ 31.08.13, 20:04 O dobre i złe rzeczy zapytaj na forum. A jeśli chcesz informacji, zapraszam na www.jaro.czest.pl. Odpowiedz Link
djkasta Re: Poszukiwany DJ 21.11.13, 22:58 Witam .DJ Maciej PROFESJONALNA OBSŁUGA IMPREZ MUZYCZNYCH. Wieloletnie doświadczenie, profesjonalny sprzęt nagłośnieniowy, oświetlenie, wytwornice dymu, wytwornice baniek itp. Do każdej imprezy podchodzę profesjonalnie. Posiadam bardzo szeroki repertuar polski oraz zagraniczny od lat 50 do współczesnych hitów. Imprezy prowadzone przeze mnie są urozmaicane przez grę na akordeonie, śpiew gram również na keyboardzie prowadzę karaoke liczne zabawy i konkursy. .Jeśli chodzi o szczegóły to dokładniejszą ofertę prześlę na e-maila .Zadzwoń lub napisz a na pewno się dogadamy 693 202 301 e-mail kasta105@op.pl Odpowiedz Link
laboratoriumczasu Re: Poszukiwany DJ 23.11.13, 13:52 Witam, prowadzę wesela w stylu, który może Wam odpowiadać. Jako muzyk cenię sobie dobrą, gatunkową muzykę, disco polo grywam tylko na szczególne życzenia. Gram hity lat '70, '80 i '90 (klasyczne disco - Village People, Abba, BoneyM), funk (James Brown, Kool & The Gang), wiązanki najlepszych kawałków twista i rock'n'rolla, oraz najnowsze przeboje, dobre do tańca w parach. Stawiam na jakość i muzykalność, ponieważ to one w dużej mierze przyciągają gości na parkiet. Zakres gatunków muzycznych i zabaw macie w pełni pod kontrolą. Możecie stworzyć swoje listy "must-be" i "czarną" na podstawie których dobieram resztę repertuaru. Pomysły zabaw przedstawiam Wam wcześniej, możecie więc spokojnie wybrać co chcecie. Unikam weselnych "szlagierów". Moja oferta: laboratoriumczasu.home.pl/laboratoriumczasu/data/documents/Laboratorium=20Czasu=20-=20oferta=20DJ=20Vic.pdf Cena to 1700zł. W razie pytań jestem do dyspozycji: 512-082-692 oraz wiktor@laboratoriumczasu.pl. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
jegomoscx Re: Poszukiwany DJ 23.11.13, 23:29 Jeśli dalej poszukujesz DJa zerknij na moją stronę www.djdowynajecia.pl Zapraszam:) Odpowiedz Link
redbull002 Re: Poszukiwany DJ 27.11.13, 13:13 Witam zainteresowanych dj na wesele proszę o kontakt 502598070:) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
dj-na-imprezy.pl Re: Poszukiwany DJ 05.12.13, 21:53 Witajcie. Jestem DJ'em z wieloletnim doświadczeniem muzycznym, jak i również scenicznym. W swojej ofercie posiadam szeroki zakres repertuaru - od muzyki lat '60 do lat współczesnych. Muzyka polska i zagraniczna, rock, disco, techno, disco-polo, rock'n'roll i wiele innych. Szeroki zakres zabaw. Zabawy kulturalne i nie obrażające Gości. Utwory na życzenie Klienta. Jako muzyk, zawsze zabieram ze sobą gitarę, by móc wspólnie z gośćmi biesiadować przy stole. Nagłośnienie i oświetlenie - TAK! Każdą imprezę omawiam indywidualnie z klientem. Stawiam na jakość i zadowolenie Klienta. Prowadzenie imprez również w języku angielskim!!! W PROMIENIU 30 KM DOJAZD GRATIS. Oferuję Państwu profesjonalną obsługę muzyczną następujących imprez: imprezy firmowe przyjęcia weselne studniówki bale sylwestrowe i karnawałowe festyny, pikniki i biesiady koncerty plenerowe i kameralne Oferta muzyczno - konferansjerskiej obsługi wesela: wykonywanie bloków tanecznych od 40- 60 min z przerwami 10 minutowymi prowadzenie konferansjerki podczas trwania imprezy prowadzenie oczepin, zabaw, po uprzednim uzgodnieniu z Klientem odtwarzanie delikatnej muzyki mechanicznej w trakcie przerw wykonanie pierwszego tańca lub odtworzenie z płyty, pendrive'a lub innego nośnika ZAPRASZAM NA MOJĄ STRONĘ www.dj-na-imprezy.pl Odpowiedz Link