karola08 04.07.07, 20:17 czy ktos moze byl na tej sali na weselu badz mial tam ,organizowane swoje?bardzo prosze o jakies wiadomosci,chodzi mi o tamtejsza obsluge(jakosc i ilosc jedzeni jaka oferuja )prosze o szybka odp! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ckm_ista Re: sala Kinga 08.07.07, 03:16 Niestety nie mialem mozliwosci bawic sie na weselu w tej sali.ale bylem tam na sylwestrze 2006/2007..I moge powiedziec pare slow:)..Jesli chodzi o jedzenie to baardzo dobre bylo ale niestety malutko..Wlasciciel ok gosc i dalo sie z nim spokojnie pogadac i ustalic szczegoly.. Odpowiedz Link
likam1 Re: sala Kinga 25.07.07, 20:26 Byłam tam na weselu w czerwcu tego roku. Bardzo mi sie podobało, sala OK, miejsce jadalne oddzielone od sali tanecznej, tak że można było spokojnie porozmawiać bez potrzeby przekrzykiwania orkiestry, palarnia na patio (częściowo zadaszonym), klimatyzacja, sala ładnie przystrojona. Miła obsługa, nie trzeba było długo czekać na zamówioną kawę. A i nie oburzali się, jak szwagier zamawiał czwartą porcję lodów ;) Jeżeli chodzi o jedzenie, to nie dało się popróbować wszystkiego, bo tyle tego było, że kiecka by pękła w szwach ;) Ale to, co popróbowałam było przepyszne. Ogólnie polecam Odpowiedz Link
delfin13 Re: sala Kinga 18.10.13, 10:43 Polecamy wszystkim dom weselny ,,Kinga'' w Częstochowie.Piękny wystrój,wspaniała atmosfera,smaczne jedzenie i pan Andrzej ,który kocha to co robi (kuchnia - rewelacja). Goście zachwyceni.Wesele przeszło najśmielsze nasze oczekiwania,było pełne niezapomnianych niespodzianek i dobrej zabawy.Dziękujemy za wszystko p.Januszowi - Nadia i Łukasz. Odpowiedz Link